Tulevat tapahtumat Helsingissä

28.8. MiB Morning club: Flourishing Mothers in Business – using LEGO© SERIOUS PLAY© to unleash our full potential

This workshop will help participants to reconnect with their character strengths, and broaden their view of how they can use their top strengths in their approach to parenting, while finding meaning and purpose in their professional careers. Our facilitator, Lucia Ceja, will use the principles of job crafting to help participants consciously choose activities and relationships that add to their personal well-being, while designing a flourishing identity that successfully integrates both roles: mother and active professional.

We will use experiential learning with the LEGO® SERIOUS PLAY® methodology, which will deepen the reflection process and support an effective dialogue – for everyone involved in the workshop. Participants will come out with practical tools for aligning and integrating their head, heart and gut brains for enhanced levels of well-being, and for developing an expanded core identity as flourishing mothers in business.

Lucia Ceja, PhD, is Happiness Consultant and Family-Owned Business expert from Barcelona, with strong experience on coaching, organizational psychology and organizational design. She is a Certified Facilitator of the LEGO® SERIOUS PLAY® methodology.

Time: Monday 28.8. klo 9.00–12.00
Location: Business Meeting Park Campus, Yrjönkatu 29 C (Forum Kukontori)
Price: Free
Children: Welcome!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 21.8. klo 10.

30.8. MiB Mingle: Kuukausikahvit

Kaipaatko aikuista seuraa, puheenaiheita ja kehittävää tekemistä vauva-arjessa ja suunnitteletko ehkä vielä joskus meneväsi töihin? Kaikkeen tähän ja paljon muuhun löytyy apuja MiBistä. MiBin Welcome coffee -tapahtumaan toivotamme tervetulleeksi kaikki MiBin uudet jäsenet sekä MiBin toiminnasta tai jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule kuulemaan esittelyä ja esittämään kysymyksiä MiBin toiminnasta Helsingissä ja valtakunnallisesti, ja verkostoitumaan muiden äitien kanssa!

Aika: Keskiviikko 30.8. klo 10.00–12.00
Paikka: Cafe Köket, Aleksanterinkatu 28, Torikorttelit, Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

2.9. MiB Extra: CV-profiilikuvaus

Suuren suosion saanut CV-profiilikuvaus MiB-äideille järjestetään jo kolmannen kerran syyskuisena lauantaina, kun meillä on mahdollisuus päästä jälleen Susanna Hynysen studiolle. Tapahtumaan mahtuu 12 äitiä lapsineen. Jokaiselle osallistujalle on varattu 15 min kuvausaikaa. Kuva maksaa 30 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäkuvia voi tilata kuvaajalta hintaan 15 euroa. Kuvat otetaan valkoista taustaa varten, joten valkoista vaatetusta kannattaa välttää. Mukaan kannattaa ottaa puuteri ja hiuslakka. Paikan päälle voi ottaa myös muutaman asuvalinnan mikäli on epävarma mikä kuvassa toimii. Valitse siis Lyytin kautta itsellesi sopiva kuvausaika ja saavu hyvissä ajoin siihen.

Valokuvaaja Susanna Hynysen työnäytteisiin ja kotisivuihin voi tutustua osoitteessa www.susannahynynen.fi. Studio sijaitsee taaimmaisen rakennuksen toisessa kerroksessa, johon on kulku rakennuksen pääovesta. Voitte tullessanne soittaa Susannalle, hän tulee mielellään teitä vastaan. Parkkeeraus kadun varrella.

Lisätietoja: Puh. +358 400 472 442 ja  info@susannahynynen.fi (valokuvaaja Susanna Hynynen)ja puh. 0400-870049 sekä reeta.vilhu@gmail.com (MiB yhteyshenkilö Reeta Vilhu)

Aika: Lauantai 2.9. klo 11.00–15.00
Paikka: Läkkisepäntie 20, Helsinki
Hinta: Hinta 30 euroa + Lyytin transaktiokulut. Hinta kattaa yhden käsitellyn kuvan. Paikan päällä on mahdollisuus ostaa lisäkuvia hintaa 15 euroa per kuva. Maksua ei palauteta mikäli jäsen peruu osallistumisensa. Paikan saa kuitenkin luovuttaa eteenpäin mikäli itse estyy osallistumasta.
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 30.08. klo 10.

5.9. MiB Morning club: Digitaalinen markkinointi nyt ja lähitulevaisuudessa

Mitä digitaalisessa markkinoinnissa tapahtuu nyt? Entä muutaman vuoden päästä, kun olet ehkä palaamassa takaisin työelämään? Mitä sinun tulee tietää, että pysyt nopeasti kehittyvän markkinoinnin tehokkaina osaajana. Tule mukaan kuuntelemaan viimeisimmät digimarkkinoinnin trendit ja vinkit menestymiseen. Puhujina Dna Oyj:stä kuluttajaliiketoiminnan markkinointijohtaja Riikka Järvinen sekä ToinenPHD Oy:stä luova johtaja Jani Halme

Aika: Tiistai 5.9.klo 09.30–11.30
Paikka: Rikhardinkadun kirjasto, Rikhardinkatu 3, Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Tiedoksi osallistujille: tilaisuutta on seuraamassa Kaksplus-lehden toimittaja, joka ei kuitenkaan kuvaa eikä kirjoita läsnäolijoista ilman heidän lupaansa. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 30.08. klo 10.

13.9. MiB Morning club: Sukupuolen vaikutus työelämään

Vaikuttaako sukupuoli työelämään ja urakehitykseen? Jos vaikuttaa, niin miten? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan sukupuolen vaikutuksesta urakehitykseen ja työuriin. Kuulemme myös siitä, mitä yksittäiset työntekijät ja organisaatiot voivat tehdä tasa-arvoisemman työelämän puolesta. Puhujana toimii naisten työuria ja sukupuolen merkitystä työelämässä tutkinut KTT Jonna Louvrier Includia Leadership’istä. Jonna on kokenut kouluttaja, konsultti ja tutkija. Includia Leadership auttaa organisaatioita luomaan kulttuureja joissa kaikki, eroista huolimatta, voivat kontribuoida täysillä ja kukoistaa työssään.

Aika: Keskiviikko 13.9. klo 10.00–12.00
Paikka:Hanken Business Lab, Tila Torget, Arkadiankatu 22, Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 30 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 06.09. klo 10.

19.9. MiB Afternoon club: Eroon väsymyksestä – lisää energiaa ja elinvoimaa

Olemme kaikki erilaisia ja siksi myös lähestymisen omaan terveyteen ja hyvinvointiin tulee olla yksilöllistä. Puhujana toimii Annika Tanska, KTM , Integrative Nutrition Health Coach (ravinto- ja hyvinvointivalmentaja) ja kiinteistövälittäjä. Tule mukaan oppimaan miten pääset eroon väsymyksestä ja saat lisää energiaa ja elinvoimaa. Luennolla käsitellään seuraavia asioita:

–  miten uni ja lepo vaikuttavat hormoneihin ja sitä kautta hyvinvointiin

– mitä stressi tekee keholle hormonaalisella tasolla ja miksi se vaikeuttaa terveellistä syömistä ja painonhallintaa

– mitä tulisi syödä, jotta saa lisää energiaa

Aika: Tiistai 19.9 klo 16.30–18.30
Paikka:Sello kirjasto, Akseli sali, Leppävaarankatu 9, Espoo
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 12.09. klo 10.

21.9. MiB goes Hyvinvointistudio Lupaus: Äitien treeni

Tiedätkö miten treenata turvallisesti raskauden jälkeen? Hyvinvointistudio Lupauksen personal trainer Sara Nevalaisen erikoisalaa on raskausajan ja synnytyksen jälkeisen ajan valmennus. Sara pitää ohjatun tunnin, jossa osallistujat saavat konkreettisia vinkkejä siihen kuinka treenata turvallisesti. Lisäksi mukaan saa kotona tehtäviä treeniohjeita, jotka auttavat palautumiseen synnytyksestä. Varaa itsellesi hetki, joka tukee hyvinvointiasi ja ilmoittaudu mukaan!

Aika: Torstai 21.9. klo 17.30–19.00
Paikka:Rikhardinkatu 1, 5.krs., Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tällä kertaa toiminnallinen treeni on suunnattu vain äideille

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 14.09. klo 10.

26.9. MiB Morning club: Coaching workshop – Arvot osaksi arkea

Arvosi kiteyttävät, mikä sinulle on tärkeää – ne ovat motivaatiosi ytimessä. Omien arvojen tunteminen lisää itsetuntemusta ja auttaa hahmottamaan, mihin suuntaan elämäänsä haluaa viedä. Arvojen mukainen elämä tuntuu merkitykselliseltä ja arvoihin kytketyt tavoitteet ovat pitkälläkin tähtäimellä motivoivia ja mahdollistavat pysyvät muutokset.

Anu Tevanlinna, psykologi ja Results Trained Coach, pitää coaching-workshopin, jossa alustuksen kautta täsmennetään, mitä arvot ovat ja miksi omista arvoista kannattaa olla tietoinen. Yksilöharjoitusten avulla pääset kirkastamaan omat arvosi ja tarkastelemaan elämääsi niiden kautta. Samalla pääset tutustumaan coachingiin, joka on positiivisiin muutoksiin tähtäävää valmennusta.

Aika: Tiistaina 26.9. klo 10–11.30
Paikka:Töölön kirjasto, Mika Waltari -sali, Topeliuksenkatu 6, Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 19.9. klo 10.

27.9. MiB Mingle: Kuukausikahvit

Kaipaatko aikuista seuraa, puheenaiheita ja kehittävää tekemistä vauva-arjessa ja suunnitteletko ehkä vielä joskus meneväsi töihin? Kaikkeen tähän ja paljon muuhun löytyy apuja MiBistä. MiBin Welcome coffee -tapahtumaan toivotamme tervetulleeksi kaikki MiBin uudet jäsenet sekä MiBin toiminnasta tai jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule kuulemaan esittelyä ja esittämään kysymyksiä MiBin toiminnasta Helsingissä ja valtakunnallisesti, ja verkostoitumaan muiden äitien kanssa!

Aika: Keskiviikko 27.9. klo 10.00–12.00
Paikka: Cafe Köket, Aleksanterinkatu 28, Torikorttelit, Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

7.10. Helsingin syysseminaari: Uusi työ – tavallisesta taivaisiin!

Syksyn kohokohtana on Helsingissä järjestettävä koko päivän syysseminaari. Seminaarin aiheena on työelämän ja työnteon tapojen murros eli “uusi työ” yksilön näkökulmasta. Uusi tapa tehdä työtä on mm. joustavaa, yrittäjämäistä ja mahdollistavaa. Sinä korostuvat vapaus, merkityksellisyys ja kokeileminen. Kuinka tämä vaikuttaa sinuun ja millaisia mahdollisuuksia se avaa? Onko monimuotoisessa ja kokeilevassa uudessa työssä myös haasteita? Seminaarissa saamme läpivalaisun aiheeseen ja parhaat vinkit uuden työn maailmaan!

Päivän aikana

  • Pääset tutustumaan uusi työ -teemaan Työterveyslaitoksen johtavan asiantuntijan Salla Toppinen-Tanner johdatuksella.
  • Saat kuulla Momzie ja Kinspiring perustajien kokemuksia modernista startup-yrittäjyydestä.
  • Riikka Pajunen, Montevista, pitää workshopin, jossa annetaan käytännön työkaluja oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistamiseen sekä napakat tärpit tämän päivän työnhakuun.

Varaa päivä kalenteriin. Ohjelma julkaistaan pian!

Aika: Lauantai 7.10. klo (8.30) 9.30–16
Paikka: Radisson Blu Seaside, Helsinki
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 40 äitiä lapsineen (20 lapsiparkkiin), sekä 60 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 7.9 klo 10.

Lisätietoja

Facebook-ryhmä
Menneet tapahtumat

Yhteys:
helsinki@mib.fi
040 86 21771 / Linda Alanen, paikallisvastaava

Tutustu MiBin Helsingin-tiimiin täällä!