Helsinki

Helsingin paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme pääkaupunkiseudulla. Toiminnasta vastaa noin 60 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Samalla voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Helsinki FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys helsinki(a)mib.fi.

Yhteys:
helsinki(a)mib.fi
040 707 5543 / Janni Pääkkönen, paikallisvastaava
050 381 4870 / Nina Karhula, paikallisvastaava

Tulevat tapahtumat Helsingissä

Huom! Tapahtumien tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan jäsenille kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä sekä tapahtumakohtaisissa kutsuissa.

1.6. MiB Morning club: Myyntikapina (puhujana Mika Rubanovitsch) (stream)

“Ostovallankumous on kääntynyt myyntikapinaksi”. Suomen johtava myyntivalmentaja ja menestynein myyntikirjailija Mika D. Rubanovitsch, KTM, kertoo mibiläisille miten siilot murtuvat ja kaikki myyvät! Mikan “Myyntikapina”-presentaatio täytti toukokuussa Espoon Metro Areenan, eli tätä puheenvuoroa et halua missata! Tilaisuudessa saat vastauksia moniin nykyaikaisia myyjiä askarruttaviin kysymyksiin ajankohtaisesti ja “rubamaisella” otteella. Myynti koskettaa meitä kaikkia roolista riippumatta, ja siksi suosittelemme tilaisuutta lämpimästi kaikille mibiläisille roolista riippumatta – tästä tilaisuudesta on eväitä meille jokaiselle! Mikan uunituore kirja “Myyntikapina” ilmestyi toukokuussa 2018. Tervetuloa!

Aika: Perjantai 1.6. klo 9-11

Paikka: Helsinki

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 50 äitiä lapsineen ja 100 äitiä, jotka saapuvat ilman lasta.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 26.5. klo 10.

5.6. MiB Morning club: Oman jaksamisen ratkaisukeskeinen kehittäminen

Oletko ehkä löytänyt itsesi tilanteesta, missä huomaat jättäneesi itsesi huomiotta perhearjen keskellä? Omaan jaksamiseen keskittyminen on kenties prioriteettilistallasi pohjimmaisena.

Tarja Saarela-Sormunen tarjoaa meille mahdollisuuden Morning clubin ajan keskittyä oman jaksamisemme kehittämiseen ratkaisukeskeisen psykologian viitekehyksessä. Tilaisuuden keskiössä on pieni voimaantumistyöpaja, jossa pääsemme pureutumaan voimavarojemme valjastamiseen lapsiperhe- ja ura-arjessa harjoitusten avulla.

Tarja on kasvatustieteiden maisteri ja ratkaisukeskeisen psykoterapian opintojen loppuvaiheessa. Hänellä on 20 vuoden kokemus sosiaali- ja kasvatusalalta, ja on toiminut muun muassa johtajana nuorisokodissa. Saatuaan opinnot päätökseen Tarja palaa yrittäjäksi tällä hetkellä panostaen ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan Grandma in Business -viitta harteillaan.

Aika: Tiistai 5.6. klo 9-11

Paikka: Espoo

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 20 äitiä, jotka saapuvat ilman lasta

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 29.5. klo 10.

6.6. MiB Reads goes Podcast: Anna Perhon vinkit kuinka tulla antisäätäjäksi

Tuntuuko sinusta, että elämäsi on useista kalentereista huolimatta pelkkää säätämistä? Oletko väsynyt siihen, ettei to do -listasi tule koskaan valmiiksi? Nuokutko koneen äärellä väsyneenä yömyöhään, vaikka kroppasi huutaa unta?

Kesäisen kevyt MiB Reads goes Podcast kutsuu keskustelemaan ajankäytöstä ja siitä, kuinka ruuhkavuosienkin keskellä voi tulla paremmaksi ajankäyttäjäksi. Tutustu aiheeseen Unelmaduunareiden Anna Perhoa haastattelevassa podcast -jaksossa tai tutustu Perhon uusimpaan Antisäätäjä kirjaan. Podcastin löydät seuraavasta linkistä:https://www.acast.com/unelmaduunarit/12.annaperho-teetenemman-kunhosutvahemman

Tapaaminen järjestetään säävarauksella Töölön kirjaston viereisessä puistossa picnic hengessä, kokoontuminen kirjaston edessä klo 16.30. Huonon sään sattuessa käytämme kirjaston pohjakerroksen kerhohuonetta.

Aika: Keskiviikko 6.6. klo 16.30-18.00

Paikka: Töölö

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä, jotka saapuvat ilman lasta

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 30.5. klo 10.

11.6. MiB Afternoon Club: The Artist’s Way – Näin luot itsellesi luovan elämän

Tuntuuko, että luovuutesi on hukkunut kiireiseen arkeen? Tai kenties ettei sitä koskaan ole edes ollut? Kaipaatko muutosta uraasi tai elämääsi, mutta et tiedä, miten lähteä liikkeelle?

Vastoin monien käsitystä luovuudesta, jokainen meistä on luova. Julia Cameronin yli 20 vuotta sitten kirjoittama kirja The Artist’s Way – Tie luovuuteen on auttanut ihmisiä ympäri maailman löytämään oman luovuutensa. Kirjan 12 viikon ohjelma auttaa etsimään omia voimavaroja kiireisessä, usein ulkoisten vaatimusten ohjaamassa yhteiskunnassamme.

Tule mukaan ottamaan ensimmäinen askel kohti itsesi näköistä elämää! Työpajassa pääset kokeilemaan itsenäisesti kirjan harjoituksia oman unelmasi etsimiseksi ja kirkastamiseksi. Suosittelemme tulemaan paikalle yksin, jotta voit antaa mielellesi rauhan keskittyä ja saat parhaan mahdollisen hyödyn työskentelystä.

Anna Wallin on kauppatieteiden maisteri, joka valmistuttuaan pari vuotta sitten havahtui ajattelemaan, että elämässä on oltava muutakin kuin oravanpyörä ja tekemisen vuoksi tehtävä työ. Vietettyään puolitoista vuotta maapallon toisella puolella tutustuen elämään ’outside the box’ ja samalla myös itseensä, löytäen matkan varrella myös oman luovuutensa, hän on nyt palaamassa Helsinkiin luodakseen itselleen uudenlaisen arjen ja merkityksellisemmältä tuntuvan elämän.

Anna Suomi on tehnyt lähes kymmenen vuoden uran kestävän kehityksen konsulttina. Hektinen työ oli kiinnostavaa ja kehittävää, mutta ei tuntunut kuitenkaan täysin omalta. Vanhempainvapaalla oli mahdollisuus pysähtyä miettimään omia arvoja ja unelmatyötä. Julia Cameronin kirjojen avulla Anna löysi kutsumuksensa luovuuden parista ja irtisanoutui vanhasta työstä. Hän rakentaa nyt uutta itsensä näköistä urapolkua.

Aika: Maanantai 11.6. klo 17.00–19.00

Paikka: Töölö

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 4.6. klo 10.

12.6. MiB Goes Vincit

Voiko asiantuntijaorganisaatiota johtaa unelmien pohjalta? Entä miten toimii yritys, jossa ei ole lainkaan esimiehiä tai budjetteja? Onko palkkojen avoimuutta mahdollista edistää yrityksessä?

Vincit Oy on valittu vuosina 2014, 2015 ja 2016 Suomen parhaaksi työpaikaksi (GPTW) sekä Euroopan parhaimmaksi työpaikaksi 2016. Henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen kertoo, miten perinteisiä johtamismyyttejä on Vincitillä murrettu ja miten niiden kautta on saatu aikaan itseohjautuvampi ja onnellisempi työyhteisö. Tilaisuudessa pureudumme käytännön esimerkkien kautta Vincitin ainutlaatuisen suorituksen johtamistapaan ja siihen kuinka näistä käytänteistä on tullut yksi yrityksen myyntituotteista.

Aika: Tiistai 12.6. klo 15.30-17.00

Paikka: Helsinki

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 15 äitiä, jotka saapuvat ilman lasta

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 5.6. klo 10.

15.6. MiB Morning Club: Naisena urheilubisneksessä

Naisena urheilubisneksessä – Riia Martinoja, Rivents Oy toimitusjohtaja, kertoo urastaan

Millaista on yrittämisen, urheilutapahtumatuottamisen ja urheilutapahtumien johtamisen arki? Miten vuosi vuodelta kasvava Urheilugaala rakentuu ja millaisia verkostoja se vaatii? Millaista on työskennellä urheilubisneksessä Suomessa? Mitä se oikeastaan vaatii? Mitä mieltä Riia on siitä, että edelleen puhutaan naisjohtamisesta tai hyväveliverkostoista? Mitä äitiys antaa bisnesnaisen uralle?

Yrittäjä Riia Martinoja on tehnyt vaikuttavan uran suomalaisen urheilumaailman etulinjassa. Hän on toiminut 20 vuotta urheilun johtotehtävissä, viimeisimpänä Suomen Olympiakomitean tapahtumayksikön johtajana. Lisäksi hän toimii edelleen Urheilugaalan pääsihteerinä. Syksyllä hän esiintyy myös suositussa Diili -ohjelmassa Hjallis Harkimon toisena neuvonantajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Aika: Perjantai 15.6. klo 10-12

Paikka: Helsinki

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 80 äitiä lapsineen, sekä 80 äitiä jotka saapuvat yksin

Tämä tapahtuma on avoin valtakunnallisesti kaikille mibiläisille ja MiBin toiminnasta kiinnostuneille. Mibiläinen, vinkkaathan tapahtumasta myös MiBin toiminnasta kiinnostuneelle ystävällesi!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 8.6. klo 10.

19.6. MiB Goes Viking Line – Muksuristeily

Tervetuloa tutustumaan Viking Linelle! Tapahtumapaikkana toimii Viking Linen M/S Mariella ja suuntana Tallinna. Päivän ohjelmassa on muun muassa Ville Vikingin tapaaminen, seikkailua Adventure Islandilla ja nukketeatteria – unohtamatta tietenkään asiaohjelmaa äideille sekä mahdollisuutta private shoppingiin!

Vaunuille on varattu parkkialue ja käytössämme on muutamia hyttejä, jonne pienimmät risteilijät pääsevät tarvittaessa lepäämään. Lounas tarjoillaan kaikille buffetista.

HUOM! Passit mukaan kaikille! (Laiva käy Tallinnassa)

Aika: Tiistai 19.6.2018 klo 9.45-16.50

Paikka: Katajanokan satama

Hinta: Maksuton – muista varata passit kaikille (myös lapset!)

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 30 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 12.6. klo 10.

Menneet tapahtumat