Jäseneksi

Voit liittyä MiB ry:n jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä sähköisen jäsenhakemuslomakkeen. Antamasi tiedot tallennetaan jäsenrekisteriimme.

Sinun ei tarvitse olla täysillä kiitävä uratykki tai bisnesnainen – riittää, että koet kuuluvasi joukkoomme ja haluat tukea toimintaamme. Tapahtumamme ovat lähtökohtaisesti maksuttomia ja avoimia vain jäsenille, joten jäsenenä saat oikeuden osallistua kaikkiin tapahtumiimme. Lue lisää toiminnasta.

Yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt (alla).

Jäsenmaksun maksamista varten toimitamme maksutiedot sähköpostitse noin viikon kuluessa jäsenhakemuksen vastaanottamisesta. Vahvistamme jäsenyyden viikon kuluessa maksun kirjautumisen jälkeen. Silloin sinut lisätään postituslistoillemme. Saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen, jonka kautta kuulet ensimmäisten joukossa MiBin toiminnasta. Lisäksi voit tilata sähköpostiisi 1-2 valitsemasi paikkakunnan tapahtumakutsut.

Jäsenyys maksaa 30 €/vuosi. Jos et halua enää kuulua yhdistykseen, lähetä viesti osoitteeseen info@mib.fi. Jäsenmaksua ei kuitenkaan palauteta eroamisen yhteydessä.

 

Yrityksille

Mothers in Business jäsenyys työpaikkaetuna

Tarjoa työpaikkasi pienten lasten äideille tai perhevapaalle jääville työntekijöillesi Mothers in Business jäsenyys! MiB tarjoaa ammatillisesti kehittäviä tapahtumia ja inspiroivan vertaisverkoston urasuuntautuneille äideille perhevapaiden aikana ja työhönpaluun jälkeen. MiBin verkosto ja toiminta ylläpitää luontevaa linkkiä työelämään ja tarjoaa jäsenilleen tukea työn ja perheen yhteensovittamiseen.

Kysy lisää jäsenyyden tarjoamisesta työpaikallasi: info@mib.fi

 

Säännöt ja tietosuoja

Ote säännöistä:

1 § Yhdistyksen nimi on Mothers in Business MiB ja kotipaikka Helsinki.

2 § Yhdistyksen tarkoituksena on yhdistää urahenkisiä vanhempia, jotka ovat kiinnostuneita itsensä ammatillisesta ja henkilökohtaisesta kehittämisestä. Yhdistys kannustaa koulutettuja vanhempia yhdistämään uran ja perheen, etsimään omaa kutsumustaan ja tekemään rohkeita päätöksiä työelämässä oman ja perheensä tarpeiden mukaan. Toiminta on kohdistettu ensisijaisesti korkeasti koulutetuille perhevapaalla oleville ja työelämään palanneille pienten lasten äideille.

Yhdistyksen tarkoituksena ei ole toiminnallaan tuottaa siihen osallisille voittoa tai muuta välitöntä taloudellista ansiota. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

3 § Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää keskustelutilaisuuksia, yritysvierailuja, koulutuksia, työpajoja, illanviettoja ja muita tilaisuuksia. Tilaisuuksiin voi lähtökohtaisesti osallistua lapsen kanssa. Yhdistys tekee yhteistyötä muiden yhdistysten, yritysten ja julkishallinnon laitosten kanssa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi ja yleishyödyllisten päämääriensä edistämiseksi yhdistys voi omistaa osakkeita ja/tai osuuksia liiketoimintaa harjoittavissa yksityisoikeudellisissa yhteisöissä.

Yhdistyksen säännöt kokonaisuudessaan voit lukea täältä.

Rekisteriselosteen löydät täältä.