Jäseneksi

Rakastatko uraa ja perhettä? Haluatko verkostoitua, vaikuttaa ja voimaantua muiden uraäitien kanssa?

Liity nyt jäseneksi uraäitien verkostoon – Mothers in Business

Juuri Sinut me haluamme mukaamme. Me olemme korkeakoulutettuja tai alallamme menestyneitä äitejä, joista valtaosa on työhön palanneita ja osa on odottamassa tai hoitamassa lasta perhevapailla.

Pääset satoihin tapahtumiin

Haluamme tarjota Sinulle laajan, urasuuntautuneiden äitien verkoston, joka on ainutlaatuinen Suomessa. Pääset mukaan satoihin tapahtumiin, joissa osaamisesi saa boostia. Jäsenenä saat myös kurkata kiehtovien yritysten taustatarinoihin yritysvierailuilla.

Tarjoamme Sinulle mielekästä sisältöä järjestämällä nimekkäiden puhujien seminaareja ja lähetämme useista tapahtumista striimejä. Lähes kaikkiin tapahtumiimme pääsee mukaan maksamalla ainoastaan MiBin 30 euron vuosimaksun, ja useimmissa on lapsillekin oma leikkipaikkansa.

Saat inspiroivan verkoston

Kun haluat laajentaa verkostoasi, hyödylliset jäsenminglet ovat juuri Sinulle. MiBläisenä Sinulle avautuvat ovet vain jäsenille suunnattuihin, yhdistyksen omiin Facebook-ryhmiin ja MiBit-verkostoitumistyökaluun.

Tuet vaikuttamistyötä

Meidän kanssamme olet myös mukana MiBin tekemässä, arvokkaassa vaikuttamistyössä, jonka tavoitteena on edistää työn ja perheen yhdistämisen mahdollistavaa yhteiskuntaa. MiBin toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset aktiivit, joihin myös Sinä olet tervetullut.

NÄIN LIITYT MiBin jäseneksi

  1. Täytä ja lähetä sähköinen jäsenhakemus
  2. Maksutiedot lähetetään sähköpostitse noin viikon kuluttua jäsenhakemuksen vastaanottamisesta.
  3. Maksa vuosijäsenmaksu 30 euroa
  4. Jäsenyys vahvistetaan viikon kuluessa maksun kirjautumisen jälkeen, jolloin Sinut lisätään MiBin postituslistolle. Saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen, jonka kautta kuulet ensimmäisten joukossa MiBin toiminnasta. Lisäksi voit tilata sähköpostiisi 1 – 2 valitsemasi paikkakunnan tapahtumakutsut.

Antamasi tiedot tallennetaan jäsenrekisteriimme. Yhdistyksemme jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy MiB ry:n tarkoituksen ja säännöt.
Tutustu tietosuojaselosteeseen ja henkilötietojenkäsittelyymme.

Tervetuloa!

Rakkaudesta uraan ja perheeseen, Mothers in Business MiB ry

Jos et halua enää kuulua yhdistykseen, lähetä viesti osoitteeseen info(a)mib.fi. Jäsenmaksua ei kuitenkaan palauteta eroamisen yhteydessä.

 

Yrityksille

Mothers in Business – jäsenyys työpaikkaetuna

Tarjoa työpaikkasi uraa tekeville äideille tai perhevapaalle jääville työntekijöillesi Mothers in Business jäsenyys. MiB tarjoaa ammatillisesti kehittäviä tapahtumia ja inspiroivan vertaisverkoston urasuuntautuneille äideille perhevapaiden aikana ja työhönpaluun jälkeen. MiB on Suomen nopeimmin kasvava yhdistys, jonka verkosto ja toiminta ylläpitää luontevaa linkkiä työelämään sekä tarjoaa jäsenilleen tukea työn ja perheen yhteensovittamiseen.

Kysy lisää jäsenyyden tarjoamisesta työpaikallasi: info(a)mib.fi