Jyväskylä

Jyväskylän paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Keski-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 10 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Jyväskylä FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys jyvaskyla@mib.fi.

Yhteys:
jyvaskyla(a)mib.fi
050 330 2999 / Eveliina Vähä-Ruka, paikallisvastaava

Tulevat tapahtumat Jyväskylässä

 

8.8. MiB Reads: Johtajuuden ristiriidat

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan keskustelemaan johtajuudesta ja sen ristiriidoista. Pohjana keskusteluun käytetään Alf Rehnin kirjaa Johtajuuden ristiriidat: miksi johtaja aina epäonnistuu ja miksei se ole ongelma. Mukaan keskustelemaan voi tulla myös lukematta kirjaa. Kirja on suosittu ja kirjastossa siihen on ollut pitkät jonot, mutta se löytyy myös äänikirjana, kuuntele vaikka vaunulenkkien ohessa! Tarkemman paikkatiedon löydät Facebook-tapahtumakutsusta.

Aika: Keskiviikkona 8.8. klo 17–19
Hinta:
Maksuton 
Lapset:
Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).

13.8. MiB Mingle: Kesäloman kuulumiset

Haluatko jutustella rennossa ilmapiirissä muiden samassa elämäntilanteessa olevien äitien kanssa? MiB Mingle on tähän oiva tilaisuus, sillä kokoonnumme kahvittelemaan kerran tai kaksi kuussa. Mukaan ovat tervetulleita sekä uudet että vanhat jäsenemme lapsineen. Mingle on helppo tapa tulla tutustumaan MiBin toimintaan, jos et ole vielä osallistunut muihin tapahtumiin.

Tällä kertaa kokoonnumme lounaan merkeissä ravintolassa keskustassa. Tarkemmat paikkatiedot löydät Facebook-tapahtumakutsusta.

Myös lapset ovat erittäin tervetulleita!

Aika:  Maanantai 13.8. klo 11-12.30
Hinta:
Maksuton
Lapset:
Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).

21.8. MiB Welcome Coffee

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa. Tämä tilaisuus on suunnattu uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Myös lapset ovat tervetulleita kahvittelemaan. Tarkempi kokoontumispaikka ilmoitetaan Facebook-tapahtumakutsussa. Liity mukaan Facebook-ryhmäämme: https://www.facebook.com/groups/mibjyvaskyla/

Aika:  Tiistai 21.8. klo 17.30-19
Hinta:
Maksuton
Lapset:
Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).

28.8. MiB After work: Johtajakoulu

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan kaikkia työelämässä koskevasta tärkeästä aiheesta: johtajuudesta ja esimiestyöstä. Johtamisopeistaan, onnistumisistaan ja haasteistaan kertoo Heli Helminen, joka on työskennellyt kaksikymmentä vuotta teollisuuden toimitusketjun parissa. Helmisen vastuulla on ollut mm. isoja linjaorganisaatioita sekä prosessi- ja projektiorganisaatioita. Tällä hetkellä hän johtaa noin 80 kuljetusyrittäjän verkostoa.

Johtajakoulu on kerran kuussa järjestettävä tapahtuma, jossa mielenkiintoinen johtaja kertoo johtamisopeistaan ja -näkökulmistaan. Tilaisuudet toteutetaan rennosti keskustellen.

Aika:  Tiistai 28.8. klo 17-19
Paikka:
Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta:
Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset:
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 21.8. klo 10.