Jyväskylä

Jyväskylän paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Keski-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 10 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Jyväskylä FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys jyvaskyla@mib.fi.

Yhteys:
jyvaskyla(a)mib.fi
050 330 2999 / Eveliina Vähä-Ruka, paikallisvastaava

Mothers in Business on verkosto, johon kannattaa kuulua!

MiB tarjoaa satoja hyödyllisiä tapahtumia, kiinnostavia verkostoitumistilaisuuksia, ammattitaidon tukemista sekä areenan vaikuttaa valtakunnallisesti. MiBin avulla verkostoidut tuhansiin uraäiteihin, jotka haluavat yhdistää uran ja perheen.

Sadat vapaaehtoisemme järjestävät kiinnostavia yritysvierailuja ympäri Suomen. Monimuotoisiin aamiais- ja lounastilaisuuksiin voi poiketa työpäivän ohessa. Striimausten avulla voi etänäkin osallistua helposti itseä inspiroiviin tilaisuuksiin.

Tiesitkö, että meitä mibiläisiä on jo yli 3 500! Varmista paikkasi muiden älykkäiden äitien seuraan ja liity Suomen nopeimmin kasvavaan verkostoon. LINKKI: mothersinbusiness.fi/jaseneksi

Rakkaudesta uraan ja perheeseen

MiB ry Jyväskylä

Tulevat tapahtumat Jyväskylässä

7.5. MiB Mingle: Arjen sujuminen

Oletko kenties vanhempainvapaalla ja haluaisit jutella muustakin, kuin puuronkeitosta ja pyykkivuorista? Vai oletko juuri palannut töihin tasapainoillen uran ja perheen yhteensovittamisen kanssa? Et ole yksin!

MiB Mingle on rento kahvitteluhetki kaikille MiBin jäsenille. Tällä kertaa jaetaan vinkkejä siitä, miten arjen pyörittäminen lapsiperheessä onnistuu ja keskustellaan arjen voimavaroista. Mukaan ovat tervetulleita kaikki MiBin jäsenet. Myös lapset ovat erittäin tervetulleita!

Myös lapset ovat erittäin tervetulleita!

Aika: Maanatai 7.5. klo 9.30-11
Paikka:
Keskusta, Jyväskylä
Hinta:
Maksuton, kahvi omakustanteinen
Lapset:
Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).

8.5. MiB After work: Puolison merkitys työuralla

Oletko koskaan miettinyt, mikä vaikutus puolisolla ja hänen antamallaan tuella on omaan urakehitykseen? Miten johtajat yhdistävät uran ja perheen? Entä kuka hoitaa kodin ja perheen, jos molemmat vanhemmat työskentelevät vaativissa johtotehtävissä – vai onko yhtälö edes mahdollinen?

Tule kuulemaan aiheesta lisää MiB Afterworkeille, kun saamme vieraaksemme työelämän tasa-arvoa laajasti tutkineen KTT Suvi Heikkisen. Heikkinen väitteli keväällä 2015 Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa johtamisen oppiaineessa. Väitöstutkimus käsittelee suomalaisten nais- ja miesjohtajien työn ja perheen yhdistämistä. Tällä hetkellä Heikkinen työskentelee post-doc-tutkijana Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hän on myös Työelämän tutkimus -lehden toimittaja.

Heikkisen väitöskirja (In)Significant Others: The Role of the Spouse in Women and Men Managers´ Careers in Finland palkittiin huhtikuussa 2017 Highly Commended Award – kunniamaininnalla brittiläisen tiedekustantaja Emeraldin väitöskirjakilpailussa.

Aika: Tiistai 8.5. klo 16.30-18.00
Paikka:
Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta:
Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset:
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 2.5. klo 10.

17.5. MiB Goes: Solteq

Miten yhdistää perhe-elämä ja vaativa työ? Entä miten onnistuu ulkomaankomennus yhdessä perheen kanssa? Tule kuulemaan solteqlaisten mielenkiintoisia uratarinoita sekä kuulemaan lisää yrityksestä, jonka missiona on tehdä huomisesta parempaa yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa!

Solteq on pohjoismainen toimialariippumaton digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuihin erikoistunut toimija, jonka palveluksessa työskentelee yli 550 asiantuntijaa viidessä maassa.

Aika: Torstai 17.5. klo 17–18.30
Paikka:
Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta:
Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset:
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 10.5. klo 10.

24.5. MiB After work: Vinkkejä oman hissipuheen suunnitteluun ja esittämiseen

Mikä hissipuhe oikein on ja miten sellaista voisi hyödyntää itsensä esittelyssä? Miten onnistua herättämään kuulijan mielenkiinto omaa osaamista kohtaan ainoastaan minuutissa? Onko tämä edes mahdollista?

Tule kuulemaan vinkkejä oman hissipuheesi suunnitteluun ja sen esittämiseen. Saat tilaisuudesta enemmän irti, jos sinulla on jonkinlainen alustava hahmotelma siitä, mitä oma hissipuheesi voisi pitää sisällään. Esiintymisvalmentajana toimii puheviestinnän maisteri Saana Borgström.

Tapahtuma on uusinta syksyltä 2017.

Aika: Torstai 24.5. klo 17.30–19
Paikka:
Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta:
Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset: 
Sylivauvat ovat tervetulleita mukaan. Koulutus pidetään neuvotteluhuoneessa, jossa on hyvin vähän liikkumatilaa. (Viereisessä taukohuoneessa on tilaa muutamalle isommalle lapselle, jotka pärjäävät hetken vaikkapa oman ohjelman parissa. Ota yhteys kouluttajaan!)

Mukaan mahtuu 10 äitiä sylivauvoineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 16.5. klo 10.

25.5. MiB After work: Profiilikuvaus

Tiesithän, että esimerkiksi LinkedInin kuva voi vaikuttaa merkittävästi sinusta saatuun mielikuvaan työntekijänä? Haluatko päivittää some-kanaviesi profiilikuvat ammattivalokuvaajan ottamaan ja käsittelemään kuvaan?

Mibin suosittu profiilikuvaus tapahtuma järjestetään nyt jälleen yhteistyössä Lifestylemyymälä Herttalan kanssa. Otetuista valokuvista voit valita parhaimman kuvan käyttöösi hintaan 20€/kpl. Halutessasi sinulla on mahdollisuus ammattilaisen tekemään pikameikkiin ja hiusten stailaukseen erittäin edulliseen hintaan varmistamaan laadukkaan kuvan onnistumisen.

Kaikille osallistujille varataan päivän kuvauksiin oma aika, jotta tapahtuma sujuisi ilman turhia odotteluja. Jos haluat vain meikin tai vaihtoehtoisesti vain hiusten stailauksen, varaa ensin listasta mieleinen aika ja ilmoita tästä järjestäjälle tilaisuutta varten luotuun Facebook-tapahtumaan kommentoimalla tai laittamalla viestiä/soittamalla Roosalle, jonka numeron saat vahvistusviestissä. Näin voimme antaa myös pelkkiä kuvausaikoja halukkaille. Riittää siis, että saavut paikalle hyvissä ajoin ennen omaa sovittua vuoroasi.

Päivän aikana sinulla on mahdollisuus tutustua Herttala lifestyle-myymälän tuotevalikoimaan, johon kuuluu mm. Onpa korea, #byninaonly, Metsola..

Aika: Perjantai 25.5. klo 14–19
Paikka:
Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta:
Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset:
Teällä kertaa tapahtuma toteutetaan ilman lapsia.

Mukaan mahtuu 10 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanataina 14.5. klo 10.

31.5. MiB After work: Johtajakoulu

Joka kuukausi järjestettävä johtajakoulu käynnistyy Jyväskylässä! Tule kuuntelemaan kokeneiden johtajien hyväksi havaitsemia johtamisoppeja sekä kokemuksia onnistumisista ja epäonnistumisista. Samalla saat loistavan mahdollisuuden kysyä ja keskustella mieltäsi askarruttavista asioista johtamiseen ja esimiestyöhön liittyen.

Jykian toimitusjohtaja Seija Takanen kertoo urapolustaan miehisellä rakennusalalla, ja jakaa johtamisoppejaan. Takanen työskenteli ennen Jykialle siirtymistään reilu kaksikymmentä vuotta YIT:llä esimiestehtävissä, jossa viimeiset 12 vuotta rakennuttajapäällikkönä.

Aika:  Torstai 31.5. klo 17-19
Paikka:
Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta:
Maksuton jäsenille,muille ovimaksu 5€
Lapset:
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 24.5. klo 10.