Jyväskylä

Jyväskylän paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Keski-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 10 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Jyväskylä FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys jyvaskyla@mib.fi.

Yhteys:
jyvaskyla(a)mib.fi
050 330 2999 / Eveliina Vähä-Ruka, paikallisvastaava

Tulevat tapahtumat Jyväskylässä

10.9. MiB Mingle: Töihin paluu

Tule minglailemaan ja tutustumaan alueen muihin MiB-äiteihin kahvikupposen äärellä. Olitpa kotona lasten kanssa, opiskelemassa tai työelämässä – tervetuloa mukaan! MiB Mingle on rento kahvittelutilaisuus, johon myös lapset ovat tervetulleita.

Tämänkertainen aiheemme on teemakuukauden mukaisesti töihin paluu. Keskustelemme vapaamuotoisesti siitä, mitä ajatuksia töihinpaluu perhevapaan jälkeen herättää ja millaisia kokemuksia jo töihin palanneilla äideillä on. Tilaisuus on tarkoitettu jäsenille.

Aika: Maanantaina 10.9. klo 17.30–19
Hinta:
Maksuton 
Lapset:
Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).

17.9. MiB Extra: Vinkit helppoon ja nopeaan arkimeikkiin töihin palaavalle

Tapahtuma jouduttu perumaan, järjestetään uudelleen myöhemmin syksyllä.

Nyt laitetaan meikit kuntoon! Tule mukaan tapahtumaan, jossa osallistujat tekevät opastettuina itse itselleen meikin. Meikkiopastuksen meille pitää Lumicin yrittäjä Pirjo Saari.

Tarvitset mukaan omat meikit ja peilin. Tapahtuman kesto on 1,5-2 tuntia osallistujien tarpeista riippuen. Tapahtumaan mahtuu enintään kymmenen äitiä ja vähimmäisosallistujamäärä on viisi äitiä. Meikkiopastuksen hinta 15 tai 10 euroa osallistujien määrän mukaisesti. Opastus maksetaan käteisellä tapahtumapaikalla.

Tämä tapahtuma on poikkeuksellisesti vain äideille, jotta keskittyminen meikkaamiseen onnistuu.

Maksullisuuden vuoksi sitovat ilmoittautumiset tapahtuman aamuna eli maanantaina 17.9 klo 9 mennessä. Osallistujille lähetetään tämän jälkeen sähköpostilla tieto tapahtuman siirtämisestä tai vahvistumisesta sekä hinnasta.

Aika: Maanantaina 17.9. klo 17.30-19.30
Paikka:
Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta:
10 tai 15 euroa per osallistuja, käteinen
Lapset:
Tapahtuma vain äideille

Mukaan mahtuu 10 äitiä. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 10.9 klo 10.

19.9. MiB After work: Johtajakoulu

Syyskuun johtajakoulun johtajana toimii Suvi Widgrén: Suvi on Intohimoinen businessnainen, aloitteleva sijoittaja, inspiroiva ihmisten johtaja, rohkea päätöstentekijä ja elämästä nautiskelija.

Suvi Widgren perusti suoraan koulun penkiltä muotialan yrityksen ja kaikista epäilyistä huolimatta kasvatti sen yli 30 hengen menestyväksi kasvuyritykseksi. 10 vuotta myöhemmin hän teki onnistuneen EXIT:in ja vei perheensä vuoden kestävälle maailmanympärysmatkalle. Kiertäessään maailmaa hän löysi uuden intohimon ravintola-alalta. Sijoitti suomalaiseen nuoreen start-up:iin, terveelliseen pikaruokaravintolaketjuun aloittaen siinä toimitusjohtajana. Vain alle puolivuotta työnsä aloittamisen jälkeen Suvi joutui tekemään yhden uransa vaikeimmista päätöksistä viedessään yrityksen konkurssiin kaikesta työstä huolimatta. Hän menetti sijoittamansa rahat, mutta oppi valtavasti.

Suvilla on lähes 15 vuoden johtamiskokemus. Hän on vaikuttanut useassa yrityksessä sekä yhteiskunnallisissa työryhmissä. Hän on rakentanut ja valmentanut unelmatiimejä, muuttanut asiakaspalvelua ja myynnin prosesseja erinomaisuuteen sekä rakentanut samalla valtavat verkostot ympärilleen. Hänellä on vahva liiketoimintaosaaminen sekä avoin asenne. Suvi on jo nuorena uskaltanut toteuttaa monta unelmaa, joista monet vasta haaveilevat.

Suvilla on poikkeuksellinen tapa nähdä mahdollisuuksia, tarttua toimeen sekä oppia virheistä. Menestys vaatii vahvaa itsensä johtamista, pohjatonta itseluottamusta, rohkeutta tehdä päätöksiä, pientä itsekkyyttä, valtavasti ystäviä ympärille sekä paljon huumoria ja intohimoa elämää kohtaan. Hän on avoin ja innostaa eikä varmasti jätä ketään kylmäksi.

Aika:  Keskiviikkona 19.9. klo 17-18.30
Paikka:
Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta:
Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset:
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 12.9. klo 10.

25.9. MiB After work: Kokemuksia töihin paluusta

Minkälaisia tuntemuksia töihin paluu sinussa herättää? Oletko kenties palaamassa töihin lähiaikoina vanhempainvapaaltasi tai juuri tämän vuoden aikana työt aloittanut. Tule vaihtamaan ajatuksia muiden töihin palanneiden mibiläisten kanssa. Jaetaan vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, kuinka selvitä ruuhkavuosista.

Tilaisuuden aiheeseen johdattelevat kolme mibiläistä, jotka alkuun kertovat omat fiiliksensä odotuksistaan töihin paluuseen ja kokemuksistaan kuinka on lähtenyt arki sujumaan työn ja perheen yhteensovittamisessa.

Aika:  Tiistai 25.9. klo 17.30-19
Paikka:
Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta:
Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset:
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 10 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 18.9. klo 10.

26.9. MiB After work: CV-klinikka

Onko töiden haku sinulle ajankohtaista tai onko CV:n päivittäminen unohtunut muiden kiireiden lomassa? CV on tärkeä osa työnhakuprosessia, sillä työnhakijan osaamisen tulisi välittyä rekrytoijalle ansioluettelosta nopealla vilkaisulla. Viimeisten vuosien aikana CV:iden ulkoasu ja sisältö ovat olleet murroksessa, sillä nykyään CV:n ei enää tarvitse olla tiukan kaavan mukainen, vaan se voi jo ulkoasullaankin viestiä hakijan persoonallisuudesta ja osaamisalueista.

CV-klinkalla käydään CV:itä läpi muun muassa ryhmä- ja parikeskustelujen avulla niin, että jokainen on varmasti tapahtuman jälkeen saanut uusia ideoita oman asioluettelonsa päivittämiseen. Illan vetäjänä toimii Jyväskylän kaupungin rekrytointiasijantuntija Anna-Leena Pusa. Osallistujia pyydetään ottamaan mukaan oma ansioluettelonsa.

Aika:  Keskiviikkona 26.9. klo 17-19
Paikka:
Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta:
Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset:
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 19.9. klo 10.