Jyväskylä

Jyväskylän paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Keski-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 10 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Jyväskylä FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys jyvaskyla@mib.fi.

Yhteys:
jyvaskyla@mib.fi
050 330 2999 / Eveliina Vähä-Ruka, paikallisvastaava

 

Tulevat tapahtumat Jyväskylässä

9.1.2018 MiB After Work: Työnhaku ja rekrytointi

Onko haaveissasi uusi ura ja haluaisit saada vinkkejä työnhakuun? Mitä kanavia työnhaussa kannattaa hyödyntää ja mitä ottaa huomioon esimerkiksi omaa LinkedIn-profiilia päivittäessä? Tule kuulemaan viimeisimmät työnhakuvinkit after workeille, kun MiB Jyväskylä saa vieraakseen Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntijan Hanna Kuuselan.

Aika: maanantai 9.1. klo 17.30-19
Paikka: Keskusta, Jyväskylä
Hinta: Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 30 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan on lähetetty sähköpostitse jo tiistaina 2.1.2018.

18.1.2018 MiB After Work: Naisten rahailta

Uuden vuoden kunniaksi tehdään usein hyviä lupauksia terveyteen ja hyvinvointiin liittyen, mutta milloin viimeksi teit lupauksia taloudenhallinnan ja vaurastumisen suhteen? Entäpä jos vuodesta 2018 tulisi käänteentekevä vuosi oman taloutesi kannalta?

Tule kuulemaan yhden naisen tarina velkakierteestä vaurastuvaksi sijoittajaksi ja hakemaan vinkkejä ja inspiraatiota siihen, miten otat tänä vuonna taloutesi ohjat omiin käsiisi.
Minna Nikula on talousvalmentaja, sijoittaja ja bloggaaja sekä pyörittää päivätyökseen kansainvälisen markkinatutkimusalan kasvuyrityksen Suomen tytäryhtiötä. Tällä hetkellä Minna hoivaa esikoistaan äitiyslomalla.

Aika: torstai 18.1. klo 17–18.30
Paikka: Keskusta, Jyväskylä
Hinta: Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 11.1.2018 klo 10.

24.1.2018 MiB After Work: Laki-ilta

Viimeistään oman lapsen syntymän myötä on hyvä pohtia ja varautua elämän yllättäviin tilanteisiin. Oletko harkinnut tekeväsi testamentin, mutta et tiedä kuinka se tulisi kirjoittaa? Tai oletko menossa naimisiin ja mietitte puolisosi kanssa avioehtoa? Omien vanhempien ikääntyminen voi tuoda eteesi uuden tilanteen, jolloin edunvalvontavaltuutus saattaisi olla ajankohtainen. Muun muassa näihin asioihin saamme vastauksia, kun lakimies, varatuomari Pia Friman OP Keski-Suomen Lakipalveluista kertoo illan aikana yleisistä lakipykälistä sekä meillä on mahdollisuus keskustella yhdessä mieltä askarruttavista asioista.

Aika: keskiviikko 24.1. klo 17.30-19
Paikka:
Keskusta, Jyväskylä
Hinta:
Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset:
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 17.1.2018 klo 10.

30.1.2018 MiB Mingle: Recruiting Coffee aktiivijäsenyydestä kiinnostuneille

Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa aktiivinaistemme mukana? Jyväskylän paikallisjaosto mm. järjestää tapahtumia, kehittää yritys- ja sidosryhmäyhteistyötä ja viestii MiBistä kohderyhmille.

MiBin aktiivina kuulut sekä paikalliseen että valtakunnalliseen aktiivien verkostoon, pääset edistämään MiBin toimintaa, tutustut mahtaviin naisiin eri aloilta. Et tarvitse aiempaa yhdistyskokemusta, innostus MiBin toimintaan ja itsesi kehittämiseen riittää!

Tule mukaan vapaamuotoiseen tilaisuuteen kuulemaan MiBin toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä.

Aika: tiistai 30.1. klo 17–18.30
Paikka:
Kahvila Presso, Kauppakatu 24
Hinta:
Maksuton, kahvit omakustanteiset
Lapset:
Tervetulleita!

Tapahtuman kutsu Facebookissa (ei vaadi pakollista ilmoittautumista).