Jyväskylä

Jyväskylän paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Keski-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 10 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Jyväskylä FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys jyvaskyla@mib.fi.

Yhteys:
jyvaskyla@mib.fi
050 330 2999 / Eveliina Vähä-Ruka, paikallisvastaava

 

Tulevat tapahtumat Jyväskylässä

 

6.3.2018 MiB mingle: Verkostoituminen

Kaipaatko aikuista seuraa, puheenaiheita ja kehittävää tekemistä vauva-arjessa ja suunnitteletko ehkä vielä joskus palaavasi töihin? Kaikkeen tähän ja paljon muuhun löytyy apuja MiBistä.

Mothers in Business tarjoaa vertaistukea pienten lasten äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Toivotamme tervetulleeksi tilaisuuteen kaikki MiBin jäsenet (uudet ja vanhat) sekä toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan, keskustelemaan sekä kyselemään lisää toiminnastamme Jyväskylässä.

Aika: Tiistai 6.3. klo 10.00-11.30
Paikka:
Keskusta, Jyväskylä
Hinta:
Maksuton, kahvi omakustanteinen
Lapset:
Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).

8.3.2018 MiB extra: createITseppä

Robotteja, tekoälyä, VR-lasit, kyberturvallisuutta, kaikkea uutta ja hienoa teknologiaa. Näitä pääset itse testaamaan Kauppakeskus Sepässä 8.3 pidettävässä createITseppä-tapahtumassa, joka on suunnattu kaikenikäisille.

MiB Jyväskylä on mukana menossa monella tapaa! Klo 10 Minna Liminka kertoo mibiläisille ja muille kiinnostuneille aivojen hyvinvoinnista sekä töihin palaamisesta kuuden kotiäitinä vietetyn vuoden jälkeen. Klo 11.30 alkaen pidetään lounastapaaminen, jonka Minna hostaa. MiBin ständillä voit jutustella teknologian tuomasta helpotuksesta arkeen. Luvassa myös mibiläisen teknologia-aiheinen puheenvuoro.

Aika:  Torstai 8.3. klo 11.00-19.00
Paikka: Kauppakeskus Seppä

Hinta: 
Maksuton
Lapset: 
Tervetulleita!

Tapahtumakutsut Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).

 

19.3.2018 MiB morning club: Laadukas luomukahvi, Paahtimo Papu

Raakakahvi on arvolla mitattuna toiseksi vaihdetuin raaka-aine maailmankaupassa heti öljyn jälkeen. Kaupallisesti tärkeimmät kahvilajit ovat Arabica ja Robusta, joista Arabica-kahvi noteerataan New Yorkin kahvipörssissä ja joihinkin tuotteisiin lisättävän robusta-kahvin hinta määräytyy Lontoon kahvipörssissä.

Me suomalaiset olemme maailman ahkerimpia kahvinjuojia, sillä nautimme henkilöä kohden noin viisi kupillista kahvia päivässä. Ei siis ole ihan sama, minkälaista ja -laatuista kahvia juot.

Tule kuulemaan yrittäjä Virpi Hyvärisen kertomus intohimosta kahvin paahtamiseen ja sen täydellisen kahvihetken toteuttamiseen. Paahtimo Pavun yrittäjällä Virpillä on vahva asiantuntemus eettisesti viljellyn luomu kahvimarjan hyvistä puolista, sekä kuinka kahvipavun paahtaminen tulisi toteuttaa nostaen pintaan kahvin aromikkaimmat ja parhaimmat maut.

Aika: Maanantai 19.3. klo 9:30-11:00
Paikka: Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta: Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 12.3. klo 10.

29.3.2018 MiB mingle: Lounasmingle

Kaipaatko aikuista seuraa, puheenaiheita ja kehittävää tekemistä vauva-arjessa ja suunnitteletko ehkä vielä joskus palaavasi töihin? Kaikkeen tähän ja paljon muuhun löytyy apuja MiBistä.

Mothers in Business ry tarjoaa vertaistukea pienten lasten äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Toivotamme tervetulleeksi tilaisuuteen kaikki MiBin jäsenet (uudet ja vanhat) sekä toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan, keskustelemaan sekä kyselemään lisää toiminnastamme Jyväskylässä. Samalla voimme myös nauttia lounasta.

Aika: Keskiviikko 29.3. klo 10.30-12.00
Paikka:
Keskusta, Jyväskylä
Hinta:
Maksuton, lounas omakustanteinen
Lapset:
Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).