MiBin klubitoiminta

MiB Toastmasters

MiB Toastmasters- puheklubi on aloittanut toimintansa Helsingissä syksyllä 2017. Puheklubissa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia puhetaitoja esimerkiksi jännittämisen hallitseminen, itsevarmuus ja tarinan kerronta. Meille on tärkeää ylläpitää kannustavaa ilmapiiriä ja lapset saa halutessaan ottaa mukaan.

MiB:n oma klubi kuuluu kansainväliseen Toastmasters-verkostoon, jonka formaatin mukaan klubi toimii. Ensimmäiseksi jokainen jäsen pitää oman Ice Breaker- puheen, jossa esitellään itsensä. Tämän jälkeen edetään erilaisiin puhetyyppeihin ja aiheisiin. Jokaisessa illassa harjoitellaan myös improvisoituja puheita kunkin illan teeman mukaan. Jokaisesta puhekerrasta saa erillisen palautteen muilta. Klubiin voi hakea mukaan keväisin, tästä ilmoitetaan erikseen Helsingin FB-ryhmässä.

Kiinnostuitko Toastmasters- toiminnasta muualla Suomessa? Ota yhteyttä klubin puheenjohtajaan Aino Nykäseen (aino.nykanen(a)gmail.com) niin kerromme oman klubin perustamisesta lisää.

”Kaikista ihmisille annetuista lahjoista on puhetaito kaikkein arvokkain. Kenellä se on, hän on suurta kuningasta mahtavampi”.
– Winston Churchill