Kuopio

Kuopion paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Itä-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 15 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Kuopio FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys kuopio@mib.fi.

Yhteys:
kuopio@mib.fi
Irina Rekiranta-Luukkonen, paikallisvastaava

Tulevat tapahtumat Kuopiossa

15.1.2018 MiB Mingle: Lounasmingle keskustassa

Kokoonnumme vuoden alkajaisiksi lounastamaan yhdessä Kuopion keskustan tuntumaan. Ilmoitamme lounaspaikan Facebook -ryhmässämme, joten seuraathan ilmoittelua.

Paikka: Ilmoitetaan jäsenille Facebook -ryhmässä
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

17.1.2018 MiB Goes: Hapella Oy

Vuoden 2018 ensimmäisellä MiB Goes -kerralla tutustumme kuopiolaisen Hapella Oy:n osaamiseen. Hapella Oy valmistaa ja markkinoi hengitysharjoituslaite WellO2:sta, joka on savolainen käyttäjälähtöinen innovaatio.

Yrityksen toimintaa meille esittelee Hapella Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Minna Huttunen, joka kertoo myös omasta uratarinastaan. Minna ajautui myynnin ja markkinoinnin pariin sattuman kautta ja löysi oman ammatillisen intohimonsa alalta, jota ei olisi osannut kuvitellakaan. Minna harrastaa vapaa-ajallaan kirjoittamista ja on myös kirjoittanut MiB Ry:n blogiin.

Paikka: Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 20 äitiä lapsineen. Tervetuloa!

23.1.2018 MiB Mingle: Toiminnan esittely Perheentalolla

Oletko kiinnostunut MiB:n toiminnasta ja haluaisit kuulla lisää siitä, mitä teemme ja kuinka toimintaan pääsee mukaan?

Tule tutustumaan mukavaan porukkaamme Kuopion Perheentalolle, Apajaan, 23.1.2018 klo 9-12.

Tervetuloa!

30.1.2018 MiB After Work: Verkostoista voimaa

Jouni Ortju on omistamansa, pian 13-vuotiaan kuopiolaisen liikkeenjohdon konsulttiyrityksen Laatukoulutus Jouni Ortju Ky:n yrittäjä. Hän on vahva verkostoituja, josta kertonevat laajat verkostot paikallisesti, valtakunnallisesti ja myös sähköisesti. Verkostot eivät ole syntyneet itsekseen eivätkä ne toimi ja kehity, jos niistä ei pidetä huolta. Verkostojen tärkein tekijä ja voiman lähde on ihminen! Tule MIBin iltaan kuulemaan Jounin tarina ja käytännönläheisiä vinkkejä verkostoitumiseen!

Tarjolla on myös konkreettinen mahdollisuus tutustua erilaisiin verkostoihin, kun seuraavat toimijat esittäytyvät tilaisuudessa:
Kuopion Nuorkauppakamari
Digisawotta
Howtomo

Paikka: Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 20 äitiä lapsineen. Lämpimästi tervetuloa!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 16.1. klo 10.

31.1.2018 MiB Mingle: Toiminnan esittely Odottajien illassa

Oletko kiinnostunut MiB:n toiminnasta ja haluaisit kuulla lisää siitä, mitä teemme ja kuinka toimintaan pääsee mukaan? Tiesithän, että jäseneksi voit liittyä jo odotusaikana?

Tule tutustumaan mukavaan porukkaamme Kuopion Perheentalolle, Apajaan, Odottajien iltaan 31.1.2018. Olemme paikan päällä klo 15-17.

Tervetuloa!

Menneet tapahtumat