Kuopio

Kuopion paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Itä-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 15 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Kuopio FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys kuopio(a)mothersinbusiness.fi

Yhteystiedot:
kuopio(a)mothersinbusiness.fi
Irina Rekiranta-Luukkonen, paikallisvastaava

Tulevat tapahtumat Kuopiossa

5.9. MiB After work: Mietinnässä opintovapaa?

Oletko haaveillut opintovapaasta, mutta et tiedä kuinka edetä asian kanssa? Tiedätkö, ketkä ovat oikeutettuja opintovapaaseen, millaiset opinnot ovat hyväksyttäviä ja kuinka tulla toimeen taloudellisesti opintovapaan aikana?

Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja esittämään lisää kysymyksiä, kun Kuopion kaupungin työllisyyspalvelukoordinaattori Eija Tuovinen tulee kertomaan meille opintovapaan mahdollisuuksista.

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Tervetuloa!

Aika: ke 5.9. Klo 17-19
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Lapset: Tervetulleita!

6.9. MiB Mingle: Tauko työpäivään, lounas Technopoliksella

Aika: to 6.9. klo 11-12
Paikka: Technopolis
Hinta: Lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

11.9. MiB After Work: CV-valokuvaus

Kaipaako CV-valokuvasi päivitystä? Olisiko mukavaa päivittää LinkedIn-profiili myös valokuvan osalta?
Nyt pääsemme päivittämään CV:n ajan tasalle myös valokuvan osalta, sillä valokuvaaja Annika Berezhnykh saapuu ottamaan kuvia mibbiläisten yhteiseen CV-valokuvailtaan.

Valokuvaukseen osallistuvia pyydetään varautumaan käteismaksuun paikan päällä, sillä korttimaksu ei ole mahdollinen.
Huom! Valokuvaukseen osallistuminen ei ole pakollista, paikan päälle voi tulla myös verkostoitumaan ja tapaamaan muita mibiläisiä. Ilmoitathan lyyti-vahvistuksen myötä, haluatko osallistua kuvaukseen vai tulla vain verkostoitumaan.

Annikan portfolioon voit tutustua täällä: http://kivatkuvat.com/

Aika: Tiistai 11.9.2018 klo 17.00-19.00
Hinta: CV-valokuvaus 25 eur / hlö sisältäen 2 muokattua digikuvaa mustavalkoisena ja värillisenä sähköpostiin toimitettuna. HUOM! Käteismaksu paikan päällä, ei korttimaksumahdollisuutta.
Määrä: Mukaan mahtuu 30 äitiä lapsineen
Lapset: Tervetulleita!

13.9. MiB mingle: Back to work

Oletko palaamassa takaisin työ- tai opiskeluelämään? Paluu arkeen saattaa mietityttää  ja ehkä vähän jännittääkin. Miten työn, perheen ja harrastusten yhteensovittaminen tulee sujumaan? Tervetuloa jakamaan ajatuksiasi ja vinkkejä töihin paluuseen liittyen hiekkalaatikon laidalle Lippumäen leikkipuistoon! Huom: säävaraus!

Aika: to 13.9. klo 10-11.30
Paikka: Lippumäen leikkipuisto, Rauhalahdentie 66
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Muuta: tapahtuman järjestäjän tunnistaa violetista avainnauhasta

19.9. MiB goes Kuopion kaupunki: Saako lapseni päivähoitopaikan ja mistä? Kuinka toimitaan päivähoitopaikkaa hakiessa?

Lapsen päivähoitopaikkaa hakiessa meillä kaikilla on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla Kuopion kaupungin päivähoidon suunnittelupäälliköltä Tuula Nuotiolta, kuinka Kuopiossa päivähoito toimii ja kuinka sinun tulisi toimia.

Tuula kertoo mm. Kuopion kaupungin päivähoidosta, kaupungin suunnitelmista päivähoidon osalta, päivähoidon erilaisista vaihtoehdoista, päiväkotiin hakemisesta sekä erilaisista alueellisista tilanteista.

Ja luonnollisesti, nyt on tilaisuutesi kysyä kaikki mieltäsi askarruttaneet päivähoitokysymykset!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen. Huomioithan, että jäsenillä on viikko aikaa ilmoittautua tilaisuuteen, sen jälkeen avoin myös muille tapahtumasta kiinnostuneille.

Tervetuloa!

Aika: ke 19.9. Klo 10-10.45
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Lapset: Tervetulleita!
Hinta: Maksuton

25.9. MiB goes Sollertis: Miten hyödynnän LinkedIniä työnhaussa?

Tule päivittämään LinkedIn-profiilisi nykyaikaan. LinkedIn toimii tehokkaammin kuin käyntikortti, kun hyödynnät profiiliasi oikein. Illan aikana käydään läpi parhaita käytäntöjä ja voit samalla päivittää omaa profiiliasi ajantasalle.

Kouluttajat:
Sollertiksen Diginaiset ovat digimarkkinoinnin tehonaisia. Diginaiset valmentavat vaikuttavaa digimarkkinointia tai jos aikasi ei riitä, niin teemme sen puolestasi.

Joanna Niininen
”Toteutin ensimmäiset verkkosivuni 2000-luvun alussa ja aloin jo silloin miettiä kuinka verkko valjastetaan markkinointikäyttöön. Olen opiskellut tuhansia tunteja markkinointia, strategiaa ja uusia teknologioita. Minulla on taustalla maisterin paperit tietojenkäsittelytieteen koulutusohjelmasta ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Kouluttaudun jatkuvasti USA:sta olevien valmentajieni johdolla. Erityisesti olen kiinnostanut markkinoinnin automaatioista ja verkkosivujen kehittämisestä.”

Tiina Weisell
”Erikoisosaamistani on sosiaalisen median hyödyntäminen yrityskäytössä. Tarkkaan valitut kohderyhmät ja hyvin suunnitellut päivitykset takaavat yrityksellesi positiivista näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Minulla on merkonomin ja tradenomin koulutus sekä johtamisen erikoisammattitutkinto. Työurallani minulla on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtamisesta ja kouluttamisesta. Autan asiakkaitamme myynnin ja diginäkyvyyden kasvattamisessa.”

Aika: ti 25.9. klo 17-19
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Lapset: Tervetulleita!
Muuta: BYOD eli ota mukaan oma koneesi

27.9. MiB mingle: Lounas keskustassa

Jäikö syyskuun töihinpaluuteeman puitteissa jokin asia mietityttämään, haluaisitko vielä jakaa ajatuksia tai hakea vertaistukea? Kaipaatko muuten vaan valmista maistuvaa lounasta ja samanhenkistä seuraa? Tervetuloa lounastamaan yhdessä ja keskustelemaan teemaan liittyvistä tai aivan liittymättömistä asioista muiden äitien kanssa! Tapahtuma on avoin kaikille ja lapset ovat tervetulleita. Paikka ilmoitetaan myöhemmin Facebook-tapahtumassa.

Aika: to 27.9. klo 11-12
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin Facebook-tapahtumassa
Hinta: Lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Menneet tapahtumat