Tulevat tapahtumat Kuopiossa

29.9.2017 MiB Mingle: MiB Ry Tutkijoiden yössä

Verkostoista voimaa! Tule tutustumaan MiB Ry:n toimintaan Tutkijoiden yöhön Matkukseen. Itä-Suomen yliopiston järjestämän Tutkijoiden yö -tapahtuman aikana Matkuksen kauppakeskus täyttyy mielenkiintoisesta ohjelmasta ja MiB Ry on mukana tapahtumassa esittelemässä toimintaansa.

Verkostoitumispisteemme sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa lasten leikkipaikan välittömässä läheisyydessä. Tule moikkaamaan, tutustumaan toimintaamme ja tuleviin tapahtumiimme! Jakamalla oman parhaan verkostoitumisvinkkisi voit voittaa MiB Ry:n ainaisjäsenyyden itsellesi tai valitsemallesi henkilölle.

Aika: 29.9.2017 klo 16-20
Paikka: Kauppakeskus Matkus
Hinta: Maksuton

Lisätietoja tapahtumasta: https://www.uef.fi/web/tiedetapahtuma/kuopio#Tutkijoidenyo

MiB Reads: Mitä jokaisen kotiäidin (ja kaikkien naisten) tulisi tietää sijoittamisesta?

Sijoittaminen on muodostumassa syksyn yhdeksi teemaksi. Siispä readsissäkin asetumme pohtimaan sijoittamista Ninni Myllyojan ja Emilia Kullaksen teoksen “Mitä jokaisen kotiäidin (ja muidenkin naisten) tulee tietää sijoittamisesta” pohjalta. Tutustu siis kyseiseen teokseen ja tule pohtimaan sijoittamiseen liittyviä asioita.

Aika: Ti 3.10.2017 klo 17–19
Paikka: Kuopion kaupunginkirjaston pääkirjaston musiikkihuone, Maaherrankatu 12
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Osallistujamäärää ei ole rajoitettu. Voit siis ottaa mukaasi MiB-toiminnasta tai sijoittamisesta kiinnostuneen ystäväsi, sillä kaikki ovat tervetulleita!

MiB After Work: Sijoitusilta

Miten ja mihin minun tulisi sijoittaa? Entä miten säästämisen voisi aloittaa? Tavoitteena taloudellinen riippumattomuus?
Näistä ja monista muista säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvistä teemoista keskustelemme MiB Ry:n Sijoitusillassa.
Keskustelun vetäjänä toimii Pohjois-Savon Osakesäästäjien hallituksen jäsen ja Nuorten osakesäästäjien Kuopion alueen verkoston projektipäällikkö, Essi Sarkakari-Kosamo, joka on omien sanojensa mukaan intohimoinen osakesäästäjä ja jonka säästämis- ja sijoittamisura alkoi jo alle parikymppisenä. Essin perheeseen kuuluvat 4-vuotias tytär ja mies, jonka työ vie usein ulkomaille. Arjen pyörittämisen haasteet ovatkin tulleet tutuksi.
MiB:n sijoitusillassa Essi kertoo oman sijoittajatarinansa ja keskustelemme siitä, miten säästämisessä ja sijoittamisessä voi päästä alkuun. Tavoitteena on, että illan jälkeen mahdollisimman moni mibbiläinen ajattelee taloudellisia asioita uudesta näkökulmasta ja ehkäpä myös asettaa taloudellisia tavoitteita tulevaisuuteen.

Aika: Keskiviikko 11.10.2017 klo 16-17:30
Paikka: Technopolis Microkatu, neuvottelutila Mega
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Määrä: Mukaan mahtuu 30 äitiä lapsineen
Ilmoittautuminen 6.10.2017 mennessä.

 

MiB After Work: CV-valokuvaus ja CV-ideariihi

 

Kaipaako CV-valokuvasi päivitystä? Olisiko mukavaa päivittää LinkedIn -profiili myös valokuvan osalta?
Syksyn aikana olemme perehtyneet CV:n muotoseikkoihin ja kuulleet asiantuntijoiden neuvoja CV:n tekniseen laadintaan. Nyt pääsemme päivittämään CV:n ajan tasalle myös valokuvan osalta, sillä valokuvaaja Annika Berezhnykh saapuu ottamaan CV-valokuvat mibbiläisten yhteiseen CV-ideariiheen.
Illan aikana jaamme myös kokemuksia hyväksi havaituista CV-nikseistä ja asiantuntijamme Mari Berg antaa yleisiä neuvoja usein kysyttyihin kysymyksiin. Otathan siis mukaan oman CV:si, mikäli haluat siitä asiantuntijan palautetta ja vinkkejä!
Valokuvaukseen osallistuminen ei ole pakollista. Valokuvaukseen osallistuvia pyydetään varautumaan käteismaksuun paikan päällä, sillä korttimaksu ei ole mahdollinen.

Aika: Tiistai 24.10.2017 klo 17.00
Paikka: Tiukanlinna
Hinta: CV-valokuvaus 25 eur / hlö sisältäen 2 muokattua digikuvaa mustavalkoisena ja värillisenä sähköpostiin toimitettuna. HUOM! Käteismaksu paikan päällä, ei korttimaksumahdollisuutta.
Lapset: Tervetulleita!

Annikan portfolioon voit tutustua täällä: http://kivatkuvat.com/
Määrä: Mukaan mahtuu 30 äitiä lapsineen
Ilmoittautuminen 20.10.2017 mennessä.

 

Lisätietoja

Facebook-ryhmä
Menneet tapahtumat

Yhteys:
kuopio@mib.fi
Heidi Soininen, paikallisvastaava

Tutustu MiBin Kuopion tiimiin täällä!