MiB etsii copywriteriä sekä visuaalista viestijää

18.2.2018
Sanna Kranjc

Haluatko mukaan upeaan MiB-aktiivijoukkoon ja samalla hankkia uutta kokemusta, josta on hyötyä myös työmarkkinoilla? Hae MiBin avoimia vapaaehtoistehtäviä!

MiBin yrityssuhdetiimi etsii copywriteriä

Oletko tehnyt töitä copywriterinä, viestintäsuunnitelijana tai muussa tekstintuotannossa? Onko kielellinen ilmaisusi vahvaa, kiteytettyä ja luovaa? Osaatko kommunikoida vakuuttavasti ja myyntihenkisesti?

Etsimme copywriteriä, joka täydentäisi MiBin innovativiista yrityssuhdetiimiä kirjoittamalla esimerkiksi menestystarinoita yritysyhteistyöstämme erilaisiin markkinointi- ja viestintämateriaaleihin, verkkoon sekä muihin kanaviin. Tehtävä pitäisi mahdollisesti sisällään myös yrityskumppaneidemme kontaktihenkilöiden lyhyitä haastatteluja (puhelimitse, verkon välityksellä tai kasvotusten).

Pesti alkaa projektiluontoisena ajoittuen helmi-kesäkuun ajalle, mutta tehtävää voi jatkaa myös pidemmän aikaa. Työ on pitkälti lyhyiden tekstien kirjoittamista omaan työskentelytahtiin yrityssuhdetiimin tukemana. Kaiken työn voi tehdä myös etänä.

Hakemukset:

Lisätietoja copywriterin tehtävästä antaa hallituksen jäsen Outi Määttä  (outi(a)maatta.co, Facebookin tai LinkedInin välityksellä tai puhelimitse: 040 756 2991). Toimitathan lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen itsestäsi yrityssuhteet(a)mothersinbusiness.fi ma 26.2.2018 mennessä. Voit liittää mukaan myös CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi.

MiBin viestintätiimi etsii visuaalista viestijää

Asuuko sinussa Art Director tai graafikko, joka on valmis päästämään luovuutensa valloilleen? Onko sinulla vahva visuaalinen silmä ja lahjakkuutta näyttävien viestintä- ja markkinointimateriaalien sommitteluun? Hallitsetko inDesignin tai oletko haka Canvan käytössä?

Etsimme MiBin 15-henkiseen markkinointi- ja viestintätiimiin uutta jäsentä vahvistamaan verkostomme visuaalista viestintää. Tehtäviin voi kuulua muun muassa markkinointimateriaalien suunnittelua, some-korttien ja verkkobannereiden tuottamista ja esitteiden ja julkaisujen taittoa.

Arvostamme vähintään yhden taitto-ohjelman hyvää teknistä hallintaa sekä aiempaa kokemusta visuaalisen viestinnän ja markkinoinnin parissa. Toivomme, että olet aikaansaava ja luotettava tiimipelaaja. Ennen kaikkea haemme joukkoomme innokasta tekijää, joka haluaa panostaa aikaansa ja osaamistaan MiBin toiminnan hyväksi.

MiBin viestintätiimin jäsenet hoitavat vapaaehtoistehtäviään joustavasti omalla työskentelytahdilla muun perhearjen ohella ja sen sallimissa rajoissa. Tiimimme toimii pääosin etänä, mutta pyrimme tapaamaan välillä myös kasvotusten

Hakemukset:

Lisätietoja visuaalisen viestijän tehtävästä antaa hallituksen jäsen Sanna Kranjc (Facebookin tai LinkedInin välityksellä tai puhelimitse p. 050 535 1988).

Toimitathan lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen itsestäsi viestinta(a)mothersinbusiness.fi ma 26.2.2018 mennessä. Voit liittää mukaan myös CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi.

Lue sivuiltamme, millaista on toimia MiBin aktiivina.

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ratkaise alla näkyvä laskutoimitus lähettääksesi kommentin *