MiB etsii vahvistusta viestintä- ja markkinointitiimiinsä

21.5.2018
Sanna Kranjc

Haluatko mukaan upeaan MiB-aktiivijoukkoon ja samalla hankkia uutta kokemusta, josta on hyötyä myös työmarkkinoilla? Haluatko näköalapaikalle yhdistykseen, joka kasvaa, kiinnostaa ja vaikuttaa? MiB rekrytoi kasvunsa tueksi uusia vapaaehtoisia valtakunnalliseen viestintä- ja markkinointitiimiinsä!

MiBin viestintä- ja markkinointitiimin jäsenet hoitavat vapaaehtoistehtäviään joustavasti omalla työskentelytahdilla muun perhearjen ohella ja sen sallimissa rajoissa. Suunnittelemme markkinointia ja viestintää ketterästi yhdessä suunnitteleen, joten pääset tutustumaan myös ketterään tapaan tehdä sisältöjä. Tehtäviä voi hoitaa miltä tahansa paikkakunnalta, sillä tiimimme työskentelee lähes kokonaan verkossa.

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Tällä hetkellä etsimme osaajia seuraaviin vapaaehtoistehtäviin:

Sisällöntuottaja

Oletko sujuvakynäinen kirjoittaja ja taitava ideoimaan lukijoita kiinnostavia tarinoita? Ovatko MiBin monipuoliset tapahtumat, verkostoituminen ja perheen ja uran yhteensovittaminen aiheita, joihin suhtaudut innostuksella? Liity mukaan MiBin sisältötiimiin! Sisällöntuottajana ideoit ja tuotat erilaisia sisältöjä yksittäisistä some-postauksista kokonaisiin kampanjoihin ja blogeista haastattelusarjoihin.

Blogivastaava

Rakastatko tarinoita? Ovatko työn ja perheen yhteensovittamisen sisällöt lähellä sydäntäsi? Tule MiBin blogivastaavaksi! Näet MiBin toiminnan aitiopaikalta ja olet mukana kehittämässä MiBin tarinoita. Blogivastaavana julkaiset postaukset ja koordinoit blogia. Sinun ei tarvitse kirjoittaa itse, ellet halua. Hoidat blogia yhdessä työparin kanssa.

Visuaalinen viestijä

Asuuko sinussa graafikko, joka on valmis päästämään luovuutensa valloilleen? Onko sinulla vahva visuaalinen silmä ja lahjakkuutta näyttävien aineistojen sommitteluun? Haluatko kehittää taitojasi ja saada näyttöjä osaamisestasi? Visuaalisen viestijän tehtäviin voi kuulua esimerkiksi markkinointimateriaalien suunnittelua, some-korttien ja verkkobannereiden tuottamista ja esitteiden ja julkaisujen taittoa.

Twitter-vastaava

Seuraatko mielelläsi uran ja perheen yhteensovittamiseen ja verkostoitumiseen liittyviä aiheita? Oletko hyvä tunnistamaan ihmisiä kiinnostavia sisältöjä ja kiteyttämään viestejä? Jos hallitset vielä häshtägit ja tunnet Twitterin keskustelutyylin, tule MiBille Twitter-vastaavaksi! Tehtäviisi kuuluu muun muassa twiittien ideointi ja kirjoittaminen, kiinnostavien sisältöjen etsiminen sekä keskusteluihin osallistuminen. Olet osa MiBin sometiimiä ja teet yhteistyötä myös muiden MiBin viestijöiden kanssa.

Some-koordinaattori

Haluatko näköalapaikalle rakentamaan vahvaa yhteisöä, joka tukee jäseniään itsensä kehittämisessä, äitiydessä ja uran ja perheen yhteensovittamisessa? MiBin some-koordinaattori on MiBin valtakunnallisen Facebook-ryhmän aktiivinen ylläpitäjä ja paikallisryhmien paikallisten ylläpitäjien tuki. Huolehdit, että tiedotus MiBin valtakunnallisista some-linjauksista saavuttaa paikallisaktiivit, valvot mainostuskäytäntöjen noudattamista sekä ohjailet ja rohkaiset ryhmissä keskustelua tarpeen ja oman mielenkiintosi mukaan. Olet osa MiBin sometiimiä ja teet yhteistyötä myös muiden MiBin viestijöiden kanssa.

 

Hakemukset:

Lisätietoja tehtävistä antaa hallituksen jäsen Sanna Kranjc (sanna@mothersinbusiness.fi tai Facebookin tai LinkedInin välityksellä tai puhelimitse p. 050 535 1988).

Toimitathan lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen itsestäsi viestinta(a)mothersinbusiness.fi ma 4.6.2018 mennessä. Voit liittää mukaan myös CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi.

Lue sivuiltamme, millaista on toimia MiBin aktiivina.

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ratkaise alla näkyvä laskutoimitus lähettääksesi kommentin *