Milloin unelmat toteutuvat?

7.10.2015
Vieraskynä

Olin unelmoinut suuremmasta vaikutusvallasta omaan työhöni, paremmasta laadusta ja aidompaan auttamiseen perustuvista asiakassuhteista jo pitkään. Lopullinen niitti tarinaani tuli, kun tuntemani rekrytointikonsultti kertoi ystävällisesti ja positiivisessa hengessä minun olevan sopimaton mihinkään organisaatioon. Yes! Olin vapaa.

Oli helppoa tehdä päätös yrittäjäksi ryhtymisestä, kun oikeutus siihen tuli myös oman pään ulkopuolelta.

En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta suunnitelma oli selvä. Oli tartuttava yhtäaikaa kaikkiin – ja vain niihin tärkeimpiin asioihin. Oli hoidettava sata paperiasiaa, markkinointia ja myyntiä. Pää oli pyörällä. Vähän jotenkin oudosti turvottikin.

Olin unelmoinut perheestä. Ehkä nyt pitäisi vähän lykätä sitä, ajattelin. Kunnes eräänä päivänä postissa tulivat sekä yrityksen paperit PRH:sta että kutsu ultraan Kätilöopiston sairaalasta – se turvotuksen syykin oli selvinnyt. Niin se suunnitelma muuttui kertaheitolla. Oli vähän hankalaa myydä puolen vuoden pituisia projekteja kun oli vajaa puoli vuotta peliaikaa jäljellä.

Tuosta hetkestä on nyt viisi ja puoli vuotta. Kasassa on kaksi ihan oikeaa tilikautta ja kaksi lasta. Yritystoiminta on ollut pientä ja tulee jatkumaan sellaisena vielä jonkin aikaa.  Asiakkaat kysyvät koska aion palata töihin täysipäiväisesti. Vastaan usein että sitten kun nyt 8 kuukauden ikäinen kuopustyttäreni menee kouluun.

Minulla on perhe, täysimääräinen vaikutusvalta omaan työhöni, laadukas elämä ja hyvät asiakassuhteet. Minulla on luottamusta tulevaisuuteen ja toteutan unelmaani joka päivä. Parasta mitä unelmani tavoittelemisesta on syntynyt – perheen ohella – on läjä uusia ammatillisia ja henkilökohtaisia unelmia. Niiden tavoitteleminen tulee olemaan mieletön matka.

Kirjoittanut Riina Jokinen, asiakkaiden pitämiseen erikoistunut konsultti. Riina kutsuu yritystään (Suhdetoimisto Kram Oy) käytännön syistä viestintätoimistoksi. Yritys rakentaa asiakkaidensa tärkeimpiä suhteita kuuntelun, palvelun ja viestinnän avulla.

LinkedIn
Pinterest

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ratkaise alla näkyvä laskutoimitus lähettääksesi kommentin *