Osallistu MiBin toimintaan

MiBin toimintaan voi osallistua monin tavoin. Tässä muutamia tärppejä:

Ilmoittaudu ensimmäiseen MiB-tapahtumaasi!

Paikkakuntasi tulevia tapahtumia voit seurata uutiskirjeestä, paikallisesta Facebook-ryhmästä tai verkkosivuilta. Erityisesti uusille jäsenille suunnattuja tutustumistilaisuuksia ovat Welcome coffee -tapahtumat.

Osallistu tai kutsu kokoon MiB Mingle paikallisessa Facebook-ryhmässä

Mingle on vapaamuotoinen vertaistapaaminen samasta aihepiiristä kiinnostuneiden tai vaikkapa samassa kaupunginosassa asuvien MiB-naisten kesken. Ohjeita saat paikallisilta aktiiveilta mm. Facebook-ryhmissä.

Lähde mukaan MiB-aktiiviksi!

MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai toimivat muuten MiBin eli kaikkien Suomen uraäitien hyväksi. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Lisätietoja aktiivitoiminnasta.

Tule puhujaksi MiB-tapahtumaan

Etsimme jäsenistön joukosta jatkuvasti eri tyyppisten aihealueiden osaajia, jotka voisivat toimia puhujina/kouluttajina n. 1,5 h tunnin mittaisessa MiB-tapahtumassa. Ota yhteyttä paikallisjaostoosi, niin mietitään yhdessä hyvä toteutus MiB-tapahtumalle!

Paikallisjaostot: Helsinki, Jyväskylä, KuopioOulu, Tampere, Turku ja Vaasa.

Kirjoita MiBin blogiin

MiB bloggaa yhdistyksen ja paikallisjaostojen ajankohtaisista asioista sekä MiBin jäsenten maailmaa koskettavista aiheista. Blogiin otetaan mielellään vastaan kirjoituksia myös jäseniltä. Voit ehdottaa blogiaihetta laittamalla viestiä osoitteeseen blogi@mib.fi.