Osallistu MiBin toimintaan

MiBin toimintaan voi osallistua monin tavoin. Tässä muutamia tärppejä:

Ilmoittaudu ensimmäiseen MiB-tapahtumaasi!

Paikkakuntasi tulevia tapahtumia voit seurata kuukausittaisesta uutiskirjeestä, paikallisesta Facebook-ryhmästä tai verkkosivuilta. Saat kutsun sähköpostitse pääsääntöisesti viikkoa ennen tapahtumaa klo 10.00. Ilmoittaudu vain rohkeasti mukaan ensimmäiseen MiB-tapahtumaasi. Lapset ovat pääsääntöisesti aina tervetulleita mukaan, tilat on valittu lapsiystävällisyyskriteerein. Järjestämme myös säännöllisesti erityisesti uusille jäsenille suunnattuja tutustumistilaisuuksia ovat Welcome coffee -tapahtumia, joita mainostamme paikallisissa Facebook-ryhmässä.

Osallistu tai kutsu kokoon MiB Mingle paikallisessa Facebook-ryhmässä

Mingle on vapaamuotoinen vertaistapaaminen samasta aihepiiristä kiinnostuneiden tai vaikkapa samassa kaupunginosassa asuvien MiB-naisten kesken. Ohjeita saat paikallisilta aktiiveilta mm. Facebook-ryhmissä.

Lähde mukaan MiB-aktiiviksi!

MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai toimivat muuten MiBin eli kaikkien Suomen uraäitien hyväksi. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Lisätietoja aktiivitoiminnasta.

Tule puhujaksi MiB-tapahtumaan

Etsimme jäsenistön joukosta jatkuvasti eri tyyppisten aihealueiden osaajia, jotka voisivat toimia puhujina/kouluttajina n. 1,5 h tunnin mittaisessa MiB-tapahtumassa. Ota yhteyttä paikallisjaostoosi, niin mietitään yhdessä hyvä toteutus MiB-tapahtumalle!

Paikallisjaostot: Helsinki, Jyväskylä, KuopioOulu, Päijät-Häme, Rovaniemi, Tampere, Turku ja Vaasa.

Kirjoita MiBin blogiin

MiB bloggaa yhdistyksen ja paikallisjaostojen ajankohtaisista asioista sekä MiBin jäsenten maailmaa koskettavista aiheista. Blogiin otetaan mielellään vastaan kirjoituksia myös jäseniltä. Voit ehdottaa blogiaihetta laittamalla viestiä osoitteeseen blogi(a)mib.fi.

VERKOSTOIDU MIBILÄISTEN KANSSA

Luo profiilisi mibiläisten virtuaaliseen kohtaamispaikkaan ja tutustu muihin mibiläisiin.

MiBiT on mibiläisten oma virtuaalinen kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät inspiroivat kohtaamiset, vertaistuki ja itsensä kehittäminen. MiBiTissä voit löytää etsimäsi kaltaisen henkilön tai tulla itse löydetyksi juuri sinunkaltaista henkilöä etsivälle. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi https://mibit.mib.fi/.

Lisätietoa MiBITistä.