Tulevat tapahtumat Oulussa

7.9. MiB mingle: Kätilön kanssa kahvilla

Mietityttääkö lähestyvä synnytys tai tuleva vauva-aika? Kenties pohdit imetystä sen eri vaiheissa, onnistuuko aloitus tai miten onnistua imetyksessä töihin palatessa? Oletko aina halunnut kysyä jotain synnytyssalikätilöltä, neuvolaterveydenhoitajalta tai imetysohjauksen ammattilaiselta? Vai haluatko yksinkertaisesti tulla kahvittelemaan ja jutustelemaan äitiydestä muiden MiB-henkisten äitien kanssa? Tule keskustelemaan näistä ja monista äitiyteen liittyvistä asioista vapaamuotoisesti.

Keskustelua johtavat kätilö-TtM, imetyskouluttaja IBCLC, yksityisyrittäjä ja synnytyssalikätilö Kristiina Tervonen sekä th-klö-TtM, imetyskouluttaja, terveydenhoitotyön opettaja ja MiB aktiivi Henna Kivipuro. Tilaisuus on kaikille avoin. Mahdollisuus omakustanteiseen kahvitteluun. Hyvät lastenhoito- ja imetystilat. Lämpimästi tervetuloa!

Aika: Torstai 7.9.2017 klo 10–11.30
Paikka: Vadelmatarha, Kempeleentie 7B, Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

15.9. MiB mingle: Kuukausikahvit

Tervetuloa kuukausikahvittelemaan Oulun keskustan H2O-kahvilaan. Tapahtuma on avoin kaikille äideille ja lapsille, eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Tule mukaan vaihtamaan kuulumisia rennossa seurassa!

Aika: Perjantai 15.9.2017 klo 9.30–11.30
Paikka: H2O, Uusikatu 26, Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

 

19.9. MiB Morning club: Webinaari –Verkostoituminen ja piilotyöpaikat

Oletko perhevapaalla ja/tai kohta palaamassa työelämään? Tunnetko tarvitsevasi hyödyllisiä vinkkejä verkostoitumiseen ja piilotyöpaikkojen esiin kaivamiseen?

Uranoste tarjoaa monipuolisia, maksuttomia koulutuksia ja palveluja korkeakoulututkinnon suorittaneille sekä valmistumisvaiheessa oleville. Aiemmin pidetyistä koulutuksista on saatavilla nettitallenteita, ja tässä MiB morning clubissa katsomme yhdessä webinaaritallenteen Verkostoituminen ja piilotyöpaikat (vetäjänä rekrytoinnin asiantuntija Jaana Lauri, kesto n. 1h)  ja keskustelemme koulutuksen jälkeen aiheesta vapaasti. Tilaisuuden vetäjinä toimivat Oulun omat aktiivit Ritva Nilivaara-Koskela ja Anne-Mari Kauvosaari-Rantala.

Aika: Tiistai 19.9.2017 klo 11.00–13.00
Paikka: Oulun Yliopisto, Tellus Innovation Areena, kokoushuone Brisk. Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90014 Oulu (ulko-ovet R ja 2T)
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 2 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 12.9 klo 10.

 

25.9. MiB afterwork: LEAN perusteet jokaiselle

Aina kiire, kauheasti tekemistä? Tässä workshopissa tutustumme leanin perusperiaatteisiin, joilla voit tehdä asiat fiksummin sekä töissä että kotona. Lean on suosittu johtamisfilosofia, joka keskittyy seitsemän erilaisen turhuuden (arvoa tuottamattoman toiminnon) poistamiseen. Lean tehostaa yrityksen toimintaa ja parantaa asiakastyytyväisyyttä, oli asiakkaasi toinen yritys tai 5-vuotias lapsi. Sitä sovelletaan kaikilla toimialoilla (esim. tuotannossa, toimistotyössä, terveydenhuollossa).

Illan aikana käydään läpi leanin ”työkaluja” poka-yokesta 5S:ään, sisältäen runsaasti käytännön esimerkkejä. Workshopin vetävät Enni Tauriainen Nokialta sekä Ritva Nilivaara-Koskela SR Lean-tiimistä, joka on soveltanut leania sairaalaympäristössä.

Aika: Maanantai 25.9.2017 klo 17.30–19.30
Paikka: Oulun Yliopisto, Tellus Innovation Areena, kokoushuone Brisk. Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90014 Oulu (ulko-ovet R ja 2T)
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 2 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 18.9. klo 10.