Oulu

Oulun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjois-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 20 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Oulu FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys oulu(a)mib.fi.

Yhteys:
oulu(a)mib.fi
Saara Leppälä, paikallisvastaava

Tulevat tapahtumat Oulussa

29.8. MiB Goes: SuperPark – Nälkämaasta Hongkongiin ja sisäänpääsy puistoon

Pääsemme kuulemaan SuperParkin perustajan Taneli Sutisen kertomuksen yrityksen perustamisesta ja laajentumisesta ulkomaille. Tilaisuuden jälkeen osallistujat voivat jäädä viettämään aikaa sisäaktiviteettipuistossa klo 13 asti.

Aika: Keskiviikkona 29.8. Klo 9–10.30 (+sisäänpääsy puistoon klo 13 asti)
Paikka: Ravintola Robson’s (SuperParkin tiloissa) Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu
Hinta: Maksuton sisäänpääsy puistoon ja mahdollisuus jäädä omakustanteisesti lounastamaan puistoilun jälkeen
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu MiB jäsenet lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 22.8 klo 10.

4.9. MiB After work: Neuvottelutaidot haltuun – viestinnän asiantuntija Sarianna Turula

Palkkaneuvottelut edessä ja hätä puserossa! Kuinka onnistun neuvottelemaan palkan kohdalleen?

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua neuvottelutaitokoulutukseen, jotta et jäisi neuvottelutilanteessa neuvottomaksi!
Koulutuksessa käydään läpi neuvottelun osatekijöitä, neuvottelun vaiheita, neuvottelutaktiikoita ja hyvän neuvottelijan tunnuspiirteitä. Koulutus tarjoaa avaimia neuvottelutaitojen kehittämiseen ja neuvotteluissa onnistumiseen!

Kouluttajana toimii toimittaja ja viestinnän asiantuntija (medianomi, puheviestinnän maisteri) Sarianna Turula (o.s. Halonen) Koulutus- ja valmennuspalvelu ProFiiliksesta. Sarianna on itsekin mibiläinen ja 7 kuukautta vanhan Kasperi-pojan äiti. Hän toimii päätyökseen kaupunkilehden toimittajana ja lisäksi pitää yrityksensä kautta viestinnän- ja vuorovaikutuksen koulutuksia. Aiemmin hän on toiminut mm. viestinnän konsultointitehtävissä ja tiedottajan työtehtävissä.

Aika: Tiistaina 4.9 klo 18–19.30
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: Maksuton MiBin jäsenille
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 28.8 klo 10.

6.9. MiB Mingle: Tutkijaäidit, yliopistolla työskentelevät ja opiskelevat äidit lounaalla

Hei kaikki tutkijaäidit, yliopistolla työskentelevät ja opiskelevat äidit, tervetuloa lounastamaan yhdessä ja rupattelemaan siitä millaista on olla äitinä akateemisessa ympäristössä. Keskustellaan siitä miten tutkimus ja äitiys on ollut käytännössä mahdollista yhdistää tai vaikkapa siitä miten vanhempainvapaat on onnistunut järjestää väitöskirjan teon aikana. Verkostoidutaan ja jaetaan kokemuksia millaisia paineita akateeminen ympäristö voi aiheuttaa ja vinkkejä erilaisista tilanteista selviämiseen. Myös lapset lämpimästi tervetulleita mukaan!

Aika: Torstaina 6.9. klo 11–12.30
Paikka: Ravintola Foobar (kabinetti), Oulun yliopisto
Hinta: Lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Facebook -ryhmä

11.9. MiB Mingle: Hyvinvointia luonnosta lasten kanssa (alustettu)

Syksy on parasta aikaa nauttia luonnosta! Tervetuloa kuulemaan, millaisia kohteita Oulun lähiympäristö tarjoaa päiväretkeilyyn ja pidempiin vaelluksiin. Keskustellaan myös, mitä erityistä tulee ottaa huomioon, kun seurueessa on pieniä retkeilijöitä. Minglen alustaa aktiiviretkeilijä ja luonnon virkistyskäytön tutkija Miisa Pietilä. Tämän jälkeen vapaata kokemusten ja vinkkien vaihtoa aiheesta.

Aika: Tiistaina 11.9. klo 17.30–19.30
Paikka: Aspire meeting room, Tellus, Oulun yliopisto
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Facebook -ryhmä

13.9. MiB mingle: Syyskuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista, varsinaista agendaa ei ole. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan toiminnasta lisää!

Aika: Torstain 13.9. klo 10–12
Paikka: Limingantulli. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin Facebook -tapahtumassa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Facebook -ryhmä

19.9. MiB Morning club: Johda, voi hyvin ja menesty!

Tule pohtimaan elämääsi, tekemään suunnitelmia ja ottamaan enemmän vastuuta tulevaisuudestasi. Aamupäivän aikana eri harjoitusten avulla kartoitat omaa elämäntilannettasi, opit mielen voimasta ja ymmärrät, kuinka tunteisiin voi vaikuttaa. Kun opit johtamaan itseäsi, pystyt näkemään tulevaisuutesi myönteisenä ja uskot omaan onnistumiseesi. Optimismi on opittavissa – voimme itse vaikuttaa, millä tavalla asioihin ja tilanteisiin suhtaudumme. Tänään nujerramme sisäisen äänen, joka epäilee ettet pysty tai osaa! Yes you can!

Anna-Kaisa Rautio on ratkaisukeskeinen coach sekä tavoitteellinen ja asiakkailleen omistautuva arvostettu työelämän valmentaja. Valmennuksissa hän korostaa onnistumiskeskeisyyttä sekä myönteisiin tavoitteisiin että päämääriin pyrkimistä.

Tilaisuus on kahden tunnin tiivis workshop, joten otathan muistiinpanovälineet mukaan.

https://www.kaasa.fi/

Aika: Keskiviikko 19.9. klo 10–12
Paikka: Ilmoitetaan sähköpostitse
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita
Ilmoittautuminen:
 Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 12.9. klo 10.

21.9. MiB Mingle: Perhevapaalta palaavan työoikeus – webinaarin yhteiskatselusessio

Oletko palannut tai palaamassa työelämään tänä syksynä? Pohdituttavatko työoikeuteen liittyvät asiat? Tule katsomaan yhdessä muiden MiB-äitien kanssa syksyn ensimmäistä webinaaria aiheesta perhevapaalta palaavan työoikeus.

Jatketaan webinaarin jälkeen keskustelua lounaan äärellä.

Tervetuloa!

Aika: Perjantai 21.9. klo 10–12
Paikka: Brisk meeting room, Tellus, Oulun yliopisto
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikkoa ennen tapahtumaa.

25.9. MiB After Work: Sokos Pukumies – Uraäidin tyyli-ilta

Syksy on saapunut ja arki alkanut! Nyt on aika päivittää vaatekaappi töihin paluuta varten ja kuulla Sokos Pukumiehen pukeutumisen asiantuntijan Tutteli Leukkusen tyylivinkit työpukeutumiseen.

Nautimme tilaisuudessa pientä purtavaa ja tyylivinkkien jälkeen osallistujilla on mahdollisuus shoppailla Sokos Pukumiehessä, ja ostoksista saa 20% alennuksen!

Aika: Tiistaina 25.9. klo 17.00–19.00
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin ilmoittautuneille.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 7 äitiä lapsineen ja 18 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 11.9. klo 10.

 

 

Menneet tapahtumat