Oulu

Oulun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjois-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 20 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Oulu FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys oulu(a)mib.fi.

Yhteys:
oulu(a)mib.fi
Saara Leppälä, paikallisvastaava

Tulevat tapahtumat Oulussa

6.8. MiB Kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa!

Aika: Maanantai 6.8. klo 9.30–11.30
Paikka: H2O keskusta
Hinta: Ilmainen. Mahdollisuus nauttia omakustanteinen aamiainen 10.30 saakka
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtumassa.

21.8. MiB Morning club: Minä riitän – ja enemmän! Miksi sitä on niin vaikeaa muistaa? Puhujavieraana Hidasta elämää –blogikirjoittaja Anna Taipale

Mistä riittämättömyyden tunne pohjimmiltaan kumpuaa? Entä syyllisyys? Varmasti tuttuja tunteita meille äideille. Mitä tapahtuisi, jos ne eivät enää jarruttaisikaan hyvää oloa elämässäsi? Millainen suhde meillä on itseemme ja mihin uskomme, vaikuttavat siihen, kuinka kuuntelemme itseämme ja sydäntämme. Hyvä olo itsesi kanssa on onnellisen elämän edellytys. Jos olet valmis reilun tunnin mittaiseen ajatus- ja toimintamallien tuuletukseen, tervetuloa workshoppiin!

Anna Taipale on kouluttaja ja valmentaja, rakastetun Sydänjuttu -kirjan helsinkiläinen kirjoittaja. Annan intohimona on omanarvon tunteen lisääminen ja itsensä rakastamisen teemoista kouluttaminen. Anna pitää nyt MiBin oululaisjäsenille maksuttoman miniworkshopin.

Annaan voit tutustua lisää: https://annataipale.com/

Aika: Ti 21.8. klo 10–11.30
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: Maksuton MiBin jäsenille
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 14.8 klo 10.

29.8. MiB Goes: SuperPark – Nälkämaasta Hongkongiin ja sisäänpääsy puistoon

Pääsemme kuulemaan SuperParkin perustajan Taneli Sutisen kertomuksen yrityksen perustamisesta ja laajentumisesta ulkomaille. Tilaisuuden jälkeen osallistujat voivat jäädä viettämään aikaa sisäaktiviteettipuistossa klo 13 asti.

Aika: Keskiviikkona 29.8. Klo 9–10.30 (+sisäänpääsy puistoon klo 13 asti)
Paikka: Ravintola Robson’s (SuperParkin tiloissa) Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu
Hinta: Maksuton sisäänpääsy puistoon ja mahdollisuus jäädä omakustanteisesti lounastamaan puistoilun jälkeen
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu MiB jäsenet lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 22.8 klo 10.

4.9. MiB After work: Neuvottelutaidot haltuun – viestinnän asiantuntija Sarianna Turula

Palkkaneuvottelut edessä ja hätä puserossa! Kuinka onnistun neuvottelemaan palkan kohdalleen?

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua neuvottelutaitokoulutukseen, jotta et jäisi neuvottelutilanteessa neuvottomaksi!
Koulutuksessa käydään läpi neuvottelun osatekijöitä, neuvottelun vaiheita, neuvottelutaktiikoita ja hyvän neuvottelijan tunnuspiirteitä. Koulutus tarjoaa avaimia neuvottelutaitojen kehittämiseen ja neuvotteluissa onnistumiseen!

Kouluttajana toimii toimittaja ja viestinnän asiantuntija (medianomi, puheviestinnän maisteri) Sarianna Turula (o.s. Halonen) Koulutus- ja valmennuspalvelu ProFiiliksesta. Sarianna on itsekin mibiläinen ja 7 kuukautta vanhan Kasperi-pojan äiti. Hän toimii päätyökseen kaupunkilehden toimittajana ja lisäksi pitää yrityksensä kautta viestinnän- ja vuorovaikutuksen koulutuksia. Aiemmin hän on toiminut mm. viestinnän konsultointitehtävissä ja tiedottajan työtehtävissä.

Aika: Tiistaina 4.9 klo 18–19.30
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: Maksuton MiBin jäsenille
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 28.8 klo 10.

 

 

Menneet tapahtumat