Oulu

Oulun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjois-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 20 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Oulu FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys oulu(a)mib.fi.

Yhteys:
oulu(a)mib.fi
Saara Leppälä, paikallisvastaava

Tulevat tapahtumat Oulussa

28.5 MiB mingle: Ritaharjun reippailu

Lähde sinäkin mukaan yhteiselle reippailulle Ritaharjun maastoihin MiB-äitien kera. Tarkoituksena on kävellä iltalenkki joko pururadalla tai kävelyteillä Ritaharjussa ja jutella samalla mukavia. Tapahtuman tarkemmat tiedot ja reitti ilmoitetaan Mothers in Business Oulun Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/groups/miboulu/

Aika: Maanantai 28.5. klo 18–19 (säävaraus)
Paikka: Ritaharju, tarkemmat tiedot facebookissa: https://www.facebook.com/groups/miboulu/
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

 

4.6 MiB Mingle: Hyvinvointia luonnosta lasten kanssa

Retkeily lasten kanssa on kaikille mukavaa ja rentouttavaa, kunhan retken suunnittelee hyvin. Tervetuloa kuuntelemaan millaisia kohteita Oulun lähiympäristö tarjoaa päiväretkeilyyn ja pidempiin vaelluksiin. Keskustellaan myös, mitä erityistä tulee ottaa huomioon, kun seurueessa on pieniä vaeltajia. Tilaisuuden alustaa aktiiviretkeilijä ja luonnon virkistyskäytön tutkija Miisa Pietilä, minkä jälkeen vapaata kokemusten ja vinkkien vaihtoa aiheesta.

Aika: Maanantaina 4.6 klo 17.30–19.30
Paikka: Tellus Arena Oulun yliopisto
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa

 

8.6. MiB EXTRA: Kaikki myyvät! (stream)

Ilmoittautuminen kesäkuun kuumimpaan seminaariin on avattu!

Mibiläisillä on nyt upea mahdollisuus tulla kuulemaan tuloksellisen myynnin vaikutuksista sosiaalisen median pelikentillä ja kokea Myyntikapina. Kaikki myyvät! -seminaari järjestetään Oulussa, Sokos Hotel Arinan uusissa kokoustiloissa Kauppakeskus Valkean 4. kerroksessa.
Seminaarissa esiintyvät Mika D. Rubanovitsch, Suomen johtava myyntivalmentaja- ja kirjailija, sekä modernin markkinoinnin taituri, toimitusjohtaja Tiina Räisänen.

Sinulla on mahdollisuus ilmoittautua myös aamiaiselle, joka nautitaan ennen seminaaria klo 8:00 – 9:45. Hyvän olon aamiainen on tarjolla sopimushintaan 10 € (0-6 vuotiaat ruokailevat veloituksetta, yli 6-vuotiaat 5 e). Lisätietoja ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos et pääse paikalle, mutta aihe kiinnostaa, voit seurata tapahtumaa myös streamina MiB jäsenet valtakunnallinen Facebook-ryhmässä!

Aika: Perjantai 8.6.2018 klo 10-12
Paikka: Original Sokos Hotel Arina, Kauppakeskus Valkea, 4. krs
Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuus on kaikille avoin ja vapaita paikkoja löytyy vielä.

Ilmoittautuminen on jo auki: http://mothersinbusiness.fi/oulu/myyntikapina/ (huom. ilmoittautuminen poikkeuksellisesti tapahtuman oman sivun kautta!)

 

 

Menneet tapahtumat