Oulu

Oulun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme pohjois-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 20 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Oulu FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys oulu@mib.fi.

Yhteys:
oulu@mib.fi
Anne-Mari Kauvosaari-Rantala, paikallisvastaava

Tulevat tapahtumat Oulussa

10.1. MiB Morning Club: Talous haltuun perhevapaalla

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan oman talouden hallinnasta perhevapaalla. Mitä voi tehdä asuntolainalle, miten säästää itselle ja lapsille? Puhujana konttorinjohtaja Jussi Partanen. Tarjoilun vuoksi toivotaan pikaista ilmoittautumista 4.1. klo 12 mennessä.

Aika: Keskiviikko 10.1. klo 9.30-11.00
Paikka: Oulun keskusta, tarkemmat saapumisohjeet ilmoitetaan ilmoittautuneille
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 2.1. klo 10.

18.1. MiB Morning Club: Minustako yrittäjämama – Mitä ottaa huomioon yrittäjyyden alkutaipaleella?

Moni haaveilee yrittämisestä. Osalla on jo yritysideakin vireillä tai yritys perusteilla. Yrittäjänä vapauden myötä lisääntyy myös vastuu omasta onnistumisesta. Yrittäjän pitää uskaltaa ottaa hallittuja riskejä. Turhilta yllätyksiltä kuitenkin välttyy liiketoiminnan eri vaiheissa, kun varustaa itsensä hyvin pohjatiedoin.

Tämän tilaisuuden tavoitteena on herätellä yrittäjyyden eri näkökulmiin; sen moniin muotoihin, riskienhallintaan ja talouden hoitoon. Aiheita avataan selkokielisten ja helposti sovellettavien vinkkien sekä case-esimerkkien kautta. Tutustumme myös siihen, millaista apua nykyaikainen tilitoimisto voi yrittäjäpolun eri vaiheissa tarjota. Tiedämme nimittäin, että harva yrittäjä tai yrittäjäksi aikova hyppii innosta talousasioiden hoitamisesta. Voitto on kuitenkin yrittäjän palkka! Ei ole yhden tekevää, miten taloutensa ja hallintonsa hoitaa. Onneksi yrittäjän ei tarvitse osata ja tehdä kaikkea itse.

Käsiteltävät aiheet ovat ajankohtaisia erityisesti yrittäjyydestä haaveileville ja yrittäjyyden ensimetreillä oleville. Asiantuntijoina tilaisuudessa toimivat Oulun seudun Uusyrityskeskuksen palvelupäällikkö Auvo Turpeinen sekä TietoAkseli Oy:n palveluasiantuntija Inka Autio. Tule mukaan!

Aika: Torstai 18.1. klo 8.30–10.30
Paikka: Oulun keskusta, tarkemmat saapumisohjeet ilmoitetaan ilmoittautuneille.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 7 äitiä lapsineen, sekä 4 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 11.1. klo 10.

25.1. MiB mingle: Tammikuun kuukausikahvit

Kaipaatko juttuseuraa ja haluaisit verkostoitua Oulun alueella muiden MiB henkisten äitien kanssa? Tervetuloa vuoden ensimmäiseen kuukausikahvitteluun Oulun Vadelmatarhalle. Tarkoituksena on tutustua toisiimme ja jutustella vapaasti. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita, jäsenet ja ei-jäsenet sekä luonnollisesti lapset. Vadelmatarhalta on mahdollisuus ostaa kahvilatuotteita ja nyt myös uutuutena aamupalaa! Tapahtuman tiedot löytyvät Mothers in Business Oulun facebook-sivuilta  https://www.facebook.com/groups/miboulu/

Aika: Torstai 25.1. klo 10–11.30
Paikka: Vadelmatarha, Kempeleentie 7
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Menneet tapahtumat