Oulu

Oulun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjois-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 20 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Oulu FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys oulu@mib.fi.

Yhteys:
oulu@mib.fi
Anne-Mari Kauvosaari-Rantala, paikallisvastaava

Tulevat tapahtumat Oulussa

2.3. MiB Webinaari: LinkedIn työnhaussa

MiB Webinaari aiheena LinkedIn ja työnhaku. Asiantuntijoina Tom Laine ja Riikka Keskitalo.

Aika: Perjantai 2.3. klo 10.0012.00
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin ilmoittautumislinkin mukana
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 23.2. klo 10.

9.3. MiB Morning Club: MiB goes Bitfactor

Bitfactor on oululaislähtöinen digitaalisten palveluiden asiantuntija. Yritys syntyi ajatuksesta perustaa avoin ja ihmisläheinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen huippulaadukkaita digitaalisia palveluita sekä työntekijöilleen parhaan työpaikan. Tule kuulemaan, miten yrityksen keskeiset arvot- paras asiakaskokemus ja paras työpaikka- toteutuvat!

Bitfactorin toiminta perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, jossa panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin, eikä tuhlata energiaa turhaan byrokratiaan. Itseohjautuva organisaatio sekä luottamus ja arvostus työntekijöitä kohtaan ovat menestyksen ydin. Jokainen voi vaikuttaa niin omaan rooliinsa kuin yrityksen suuntaankin.

Vierailun aikana pääset tutustumaan Bitfactorin työtiloihin, toimintatapoihin sekä esimerkkiprojektina Touhula-päiväkodeille luotuun TouGo-palvelukokonaisuuteen, joka muun muassa helpottaa päivähoidon ja vanhempien välistä yhteydenpitoa sekä tehostaa päivittäistä työtä. Tapahtumassa on tarjolla myös pientä purtavaa.

Aika: Perjantai 9.3.  klo 10.00–11.30
Paikka: Ilmoitetaan ilmoittautumisen vahvistusmailissa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 2.3. klo 10.

14.3. MiB Mingle: Sairaan lapsen hoito ja ea-taidot kotona

Tervetuloa yhteistyökumppanimme Vadelmatarhan tiloihin teemaminglailemaan. Tilaisuus on poikkeuksellisesti 2h mittainen. Aloittelemme klo 9.30 vapaalla keskustelulla ja nauttimalla ensin herkullisista Puurobaarin antimista sopimushintaan 6,90e mibiläisille. Tämän jälkeen siirrytään aiheeseen sairaan lapsen hoito kotioloissa, milloin tulee hakeutua hoitoon ja kuinka kiireellisesti. Lisäksi käydään läpi tavanomaisimmat lapsiperheen tapaturmat sekä niiden kotihoito. Mahdollisuus myös yleisellä tasolla keskustella aiheeseen liittyvistä kysymyksistä sekä verkostoitua ja tutustua muihin mibiläisiin.

Aika: Keskiviikko 14.3. klo 9.30–11.30
Paikka: Vadelmatarha Oulu, Kempeleentie 7B, Oulu
Hinta: Maksuton. Mahdollisuus hyödyntää Vadelmatarha Puurobaaria sopimushintaan 6,90e klo 11.00 saakka.
Lapset: Tervetulleita! Leikkipaikka ja lapsiperheystävälliset wc- sekä imetystilat löytyvät paikan päältä. Pihalla 2h-kiekkoparkkitilaa sekä tilaa rattaille sisällä ja ulkona

22.3. MiB Mingle: Welcome Coffee

Oletko pohtinut liittymistäsi MiBin jäseneksi? Mietityttääkö jokin asia? Welcome Coffee on sinua varten. Tervetuloa kuulemaan MiBistä ja tutustumaan samanhenkisiin äiteihin. Tilaisuuden alussa käymme lyhyesti läpi, mitä MiB on ja mitä kaikkea jäsenille on tarjolla. Kerromme myös, millaisia suunnitelmia tälle vuotta on luvassa. Loppuajan käytämme rennon kahvittelun ja juttelun merkeissä. Voit liittyä mukaan missä vaiheessa tahansa sinulle sopivaan aikaan.

Tapahtumaan voi osallistua kaikki Oulun alueen uudet MiB jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet, ja lapset ovat tervetulleita mukaan.

Aika: Torstai 22.3. klo 10.15–11.45
Paikka: H2O Ideapark, Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu
Hinta: Kahvilatuotteet omakustanteisia
Lapset: Tervetulleita!

26.3. MiB goes Hukka

Hukka on monipuolisia treeniin ja hyvinvointiin liittyviä palveluja tarjoava liikuntakeskus. Uraäidin mahdollisuudet treenaamiseen ovat herkästi kiven alla, mutta jaksamisen kannalta olisi ehdottoman tärkeää pystyä huolehtimaan omasta kehosta säännöllisesti. Tässä elämäntilanteessa on erityisesti hyötyä joustavuudesta ja lastenhoitopalveluista, joita liikuntakeskus voi tarjota.

Tule kuulemaan, kuinka Hukka voi auttaa erityisesti uraäitejä pitämään huolta itsestään! Esittelyn jälkeen voit jäädä omakustanteisesti hauskalle ja tehokkaalle HukkaBaby -tunnille (klo 11-11.45), jossa keskitytään äidin lihaskuntotreeniin, mutta jonne myös vauvat ja taaperot ovat tervetulleita mukaan.

Houkuttelevana bonuksena kaikki tapahtumaan osallistujat saavat viikon ilmaisen treenijakson!

Aika: Maanantai 26.3.  klo 10–10.50 (esittely), klo 11–11.45 treeni
Paikka: Ilmoitetaan vahvistusmailissa
Hinta: Maksuton. Treeni päiväpassilla (sisältää kaikki keskuksen palvelut päivän ajan): 15 €.
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 16.3. klo 10

 

Menneet tapahtumat