Päijät-Häme

Päijät-Hämeen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Lahden ja Kouvolan seuduilla. Toiminnasta vastaa noin 15 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Päijät-Häme FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys paijat-hame(a)mib.fi.

Yhteys:
paijat-hame(a)mib.fi
Elina Miettinen, paikallisvastaava
Noora Häyhä, paikallisvastaava

 

Tulevat tapahtumat Päijät-Hämeessä

3.9. MiB mingle: Kuukausikahvit Kouvolassa

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää!

Aika: Maanantai 3.9. klo 9.30–11.30
Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

6.9. MiB mingle: Lounas @ Lahden Upseerikerho

Syksy on täällä taas! Eiköhän siis keräännytä lounaan äärelle vaihtamaan kuulumiset kesän jälkeen ja polkaistaan uusi kausi käyntiin!

Tule minglailemaan ja tutustumaan alueen muihin MiB-äiteihin maistuvan lounaan äärellä. Lounaspaikkana toimii tällä kertaa historiallinen Lahden Upseerikerho Hennalassa. Ilmoittaudu mukaan pöytävarausta varten Heidille: heidi.painilainen@gmail.com, viestillä 0440 288644, tai Facebook-tapahtumassa.

Olitpa kotona lasten kanssa, opiskelemassa tai työelämässä – tervetuloa mukaan! Tilaisuus on tarkoitettu jäsenille.

–> Ilmoittauduthan viimeistään 4.9.

Aika: Torstai 6.9. klo 12.30–13.30
Paikka: Lahden Upseerikerho, Upseerikerhonkatu 3, Lahti
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

11.9. MiB After work: Rohkeus ja itsensä johtaminen ryhmässä

Onko kalenterisi täynnä menoja ja arki jumiutunut tuttuihin kuvioihin ja ihmisiin? Vai tuntuuko, että aikatauluun mahtuisi vielä jotakin itselle todella tärkeää?
Toisinaan jokainen huomaa tarvitsevansa vaihtelua, ja ajatus muutoksen tarpeesta alkaa tiivistyä mielessä. Silloin kannattaa kuunnella itseään ja hakeutua samanhenkiseen seuraan keskustelemaan asiasta. Tule kuuntelemaan vinkkejä ja muodostamaan verkostoa johonkin sinulle tärkeään aihepiiriin liittyen! Tilaisuus alkaa alustuksella rohkeudesta, yhteistyöstä ja vahvuuksien hyödyntämisestä. Keskustelun alustajana toimii rohkaisija, tekniikan tohtori Laura Kaijanen Sohvalla Oy:stä.

Aika: Tiistai 11.9. klo 17–19
Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

21.9. MiB mingle: Perhevapaalta palaavan työoikeus – webinaarin yhteiskatselusessio Kouvolassa

Oletko palannut tai palaamassa työelämään tänä syksynä? Pohdituttavatko työoikeuteen liittyvät asiat? Tule katsomaan yhdessä muiden MiB-äitien kanssa syksyn ensimmäistä webinaaria aiheesta perhevapaalta palaavan työoikeus.
Aloitetaan samalla syksyn lounasminglekausi jatkamalla webinaarin jälkeen keskustelua lounaan äärellä.
Tervetuloa!

Aika: Perjantai 21.9. klo 10–12
Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikkoa ennen tapahtumaa.

21.9. MiB mingle: Lounas @ Kouvola

Avataan syksyn lounasminglekausi Kouvolassa! Teemana töihin paluu.

Ennen lounasta kokoonnumme yhdessä katsomaan syksyn ensimmäistä webinaaria aiheesta: Perhevapaalta palaavan työoikeus. Lounaalle toki ovat tervetulleita myös kaikki muut, jotka eivät muilta kiireiltään yhteiskatselusessioon ehtineet.

Tervetuloa!

Aika: Perjantai 21.9. klo 12.00-13.00
Paikka: Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Tarkempi paikka ilmoitetaan lähempänä tapahtumapäivää Facebook-tapahtumassa

26.9. MiB mingle: After work @ Teerenpeli

Joka kuukauden perinteiset Lahden after work -treffit järjestetään tällä kertaa Teerenpelissä. Söitpä tai et, joitpa tai et, tule päivän päätteeksi virkistymään rennolla fiiliksellä ja hyvässä seurassa!

Ei ennakkoilmoittautumista. Teerenpelissä ei ole erillistä leikkipaikkaa, mutta lapset ovat tervetulleita äidin harkinnan mukaan 🙂 Tapahtuma on tarkoitettu jäsenille.

Aika: Keskiviikko 26.9. klo 17–18.30
Paikka: Teerenpeli Lahti, Vapaudenkatu 20, Lahti
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita