Rovaniemi

Rovaniemen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme pohjoisimmassa Suomessa. Toiminnasta vastaa pieni mutta pippurinen vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Rovaniemi FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys rovaniemi@mib.fi.

Yhteys:
rovaniemi@mib.fi
Reetta Mustonen
Henna Rinta-Säntti

TULEVAT TAPAHTUMAT ROVANIEMELLÄ

2.3. MIB WEBINAARI: LINKEDIN TYÖNHAUSSA

MiB Webinaari aiheena Linkedin ja työnhaku. Asiantuntijoina Tom Laine ja Riikka Keskitalo.

Aika: Perjantai 2.3. klo 10-12.00

Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin ilmoittautumislinkin mukana.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 23.2. klo 10.

 

2.3. MiB Mingle: Maaliskuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja MiBn toimintaan Rovaniemellä, varsinaista agendaa tapaamisessa ei ole. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää MiB Rovaniemen -toiminnasta! Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi vielä jäsen. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Aika: Perjantai 2.3. klo 10.00-12.00

Paikka: Hostel Café Koti

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

 

15.3. MIB AFTER WORK: TEHOKAS TYÖNHAKU

Mietitkö uusiaa suuntia työnrintamalla tai kiinnostaako oman uran edistäminen? Illan aikana keskustellaan alustajan johdolla työnhausta, ja jaetaan hyviä vinkkejä ja vertaistukea oman uran edistämiseen. Illan aikana paneudutaan Henna Niemisen johdolla hiukan syvemmin hakuasiakirjojen maailmaan. Millainen hakemus ja CV toimii? Miten hakuasiakirjoihin saa tehoa? Illan aikana mahdollisuus käydä läpi myös omaa CV:tä tarkemmin, joten kannattaa tulostaa CV paperisena mukaan!

Ei ole väliä vaikka uudet suunnat uralla eivät ole juuri nyt ajankohtaista, MiB:n joukosta löydät varmasti uusia verkostoja ja hyviä ideoita työelämää varten, tai voit tulla jakamaan omia vinkkisi ja verkostosi! Olet todella lämpimästi tervetullut tutustumaan Rovaniemen urahenkisiin äiteihin!

Aika: Torstai 15.3. klo 18.00-19.30

Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin ilmoittautumislinkin mukana!

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 7.3 klo 10.

 

24.3. MIB ROVANIEMI MUKANA PERHEIDEN TORI- TAPAHTUMASSA

Perheiden torissa pääset tutustumaan lapsille ja perheille suunnattuun toimintaan, tekemiseen ja tukeen Rovaniemellä. Tapahtuma järjestetään Kauppakeskus Revontulessa lasten lauantaina. MiB Rovaniemi mukana esittelemässä omaa toimintaa. Tule kertomaan omat toiveet toiminnan suhteen ja osallistumaan arvontaan!

Aika: Lauantaina 24.3. klo 11.00-17.00

Paikka: Kauppakeskus Renvontuli

Lapset: Tervetulleita!

 

27.3. MIB WELCOME COFFEE: KAIKKI HYÖTY IRTI VERKOSTOISTA!

Oletko uusi mibiläinen, harkitsetko jäsenyyttä tai haluatko muuten kuulla lisää toiminnasta? Tapaamme uusien ja toiminnasta kiinnostuneiden mibiläisten kesken rennoissa merkeissä tutustuen MiBin toimintaan erityisesti tämän urahenkisten äitien verkoston hyödyntämisen näkökulmasta. Illan teemana keskustelemme verkostoitumisesta. MiB-aktiivi Reetta Mustosen johdolla päästään myös tutustumaan verkostoitumisen perustaitoon eli  hissipuheeseen.

Lämpimästi tervetuloa kaikki vanhat, uudet ja tulevat jäsenet! Lapset ovat erittäin tervetulleita mukaan. Kahvitarjoilu, joten ilmoittauduthan ennakkoon Facebook-tapahtumassa. Vinkkaa tilaisuudesta kaverillekin! Voit kutsua hänet mukaan myös Facebookin MiB Rovaniemi -ryhmään.

Aika: Tiistaina 27.3. klo 18.00-19.30

Paikka: MLL- perhetoimintakeskus, Pirkkakatu 2

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!