Rovaniemi

Rovaniemen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme pohjoisimmassa Suomessa. Toiminnasta vastaa pieni mutta pippurinen vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Rovaniemi FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys rovaniemi(a)mib.fi.

Yhteys:
rovaniemi(a)mib.fi
Reetta Mustonen
Henna Rinta-Säntti

Haluaisitko toimia MiB aktiivina?

Oletko kiinnostunut suunnittelemaan ja toteuttamaan MiBin toimintaa ja tapahtumia? Tai onko sinulla näkemystä siitä, miten työ- ja perhe-elämän yhteensovittaminen olisi helpompaa? Tule mukaan innostavaan ja inspiroivaan MiBin vapaaehtoisten porukkaan!

Etsimme iloiseen ja energiseen Rovaniemen MiB aktiivi porukkaamme lisää aktiiveja sekä vastaavia. Tule mukaan vaikuttamaan toimintaamme, kehittämään itseäsi, oppimaan uutta sekä saamaan uusia ystäviä. Etsimme mukaan aktiiveja sekä tapahtuma-, talous-, yrityssuhde-, jäsen/mingle- sekä viestintävastaavaa. Mikäli kiinnostuit lähetä sähköpostia osoitteeseen rovaniemi@mib.fi Tämä on antoisaa ja ihanaa hommaa!

Tulevat tapahtumat Rovaniemellä

Huom! Tapahtumien tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan jäsenille kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä sekä tapahtumakohtaisissa kutsuissa.

4.5. MiB yhteistyössä: Älä säädä – tuuppa verkostoitumaan

”Vähemmän kiirettä – enemmän elämää”- näin kuvaa toimittaja Anna Perho omaa osuuttaan Älä säädä – tuuppa verkostoitumaan – seminaarista. Anna Perhon lisäksi seminaarissa kuullaan erinomaisia puheenvuoroja verkostoitumisesta ja sen voimasta sekä parhaan minän löytämisestä. Seminaarin puheenjohtajana toimii MiB-äiti Liisa Ansala.

Mothers in Business Rovaniemi järjestää seminaarin aikana yhteistyössä Valokuvaamo Kipinän kanssa CV-kuvauksen, johon voi ilmoittautua Kipinään Minna Pakkaselle 040 3511 027 tai info@valokuvaamokipina.fi. Kevyen meikin ja CV-kuvan saat jäsenhintaan 50 euroa.

Seminaarin järjestävät Hyvinvointialan naisyrittäjyys -jatkohanke yhteistyössä Rovaniemen yrittäjänaiset ry:n ja MiB Rovaniemen kanssa. Lisätietoja löytyy tapahtuman nettisivuilta.

Älä siis säädä vaan tuuppa mukaan!

Aika: Perjantai 4.5. (koko päivä ohjelmaa)
Paikka: hotelli Santa Claus, Korkalonkatu 29
Hinta: Maksuton (CV-kuvaus jäsenhintaan)
Lapset: Maksullinen lapsiparkki noin 26 eur / lapsi seminaarin ajaksi, lastenhoito varataan sähköpostitse jaana.koskela@gmail.com mahd. pian, viimeistään 27.4.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan on tapahtuman nettisivulla (Lapin yliopiston toimesta) – huom, ei Lyyti-ilmoittautumista ja Facebookin tapahtumailmoittautuminen ei riitä.

7.5. MiB Recruiting Coffee aktiivijäsenyydestä kiinnostuneille

Meidän Rovaniemen MiB-aktiivi porukkamme etsii innokkaita mibiläisiä kehittämään toimintaa. Pääset aitiopaikalle suunnittelemaan tapahtumia, verkostoitumaan, oppimaan uutta, tuomaan esille osaamistasi sekä saamaan uusia ystäviä. Tämä homma on antoisaa ja erittäin mukavaa! Tapaamisessa luvassa perehdytystä, roolijakoja sekä ryhmäytymistä.

Aika: Maanantai 7.5. klo 17.00-19.30
Paikka: Mumin Kaffe, Rovakatu 30
Hinta: Maksuton
Lapset: Sydämellisesti tervetulleita

9.5. MiB Mingle: Kuukausikahvit

Kaipaatko aikuista seuraa, puheenaiheita ja kehittävää tekemistä vauva-arjessa ja suunnitteletko ehkä vielä joskus palaavasi töihin? Kaikkeen tähän ja paljon muuhun löytyy apuja MiBistä.

Mothers in Business tarjoaa vertaistukea pienten lasten äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan erilaisista työelämään ja perhearkeen liittyvistä aiheista muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin kahvittelun lomassa, varsinaista agendaa ei ole. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Toukokuussa kahvitellaan Lapin yliopistolla aamukahvien merkeissä!

Aika: Keskiviikko 9.5. klo 9.00-11.00
Paikka: Ravintola Petronella, Lapin yliopisto, Yliopistokatu 8
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

18.5. MiB Afterwork: RoiHub yhdistää yritykset

Perjantaisessa MiB Afterworkissa tutustumme rovaniemeläiseen tapaan ja konseptiin yhdistää yrityksiä: RoiHub on toimistohotellin ja yrityshub:n yhdistelmä, jossa kiinteät vuokralaiset muodostavat yhteenliittymän tukirangan, mutta osia tiloja vuokrataan myös satunnaisemmalle tarvitsijalle ja pienyrittäjille. ROIHUB – unelmien työympäristö on:
– Yhteisöllinen
– Innovatiivinen
– Avoin ja luottamuksellinen
– Moderni ja viihtyisä
– Keskellä kaupunkia

Samassa yhteydessä nostamme maljan MiBin synttäreiden kunniaksi – you don’t wanna miss this!!

Aika: Perjantai 18.5. klo 15.30–17.00
Paikka: Ilmoitetaan osallistumislinkin mukana.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu noin 10 äitiä lapsineen, sekä noin 5 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 11.5. klo 10.

22.5. MiB goes: BRP Finland Oy – vierailu kelkkatehtaalla

Oletko aina halunnut päästä kurkkaamaan kelkkatehtaan suljettujen ovien taakse? Nyt se on mahdollista! Tehtaan henkilöstöpäällikkö Mari Kumpu (KTM, Turun kauppakorkeakoulu) kertoo vierailulla omasta urastaan ja valottaa meille henkilöstöhallinnon arkea. Marilla on varmasti hyviä vinkkejä myös uran ja perheen yhteensovittamisesta kolmen lapsen äitinä. Vierailulla on mahdollisuus päästä kurkkaamaan tuotantotiloihin, mutta alle 12-vuotiaat lapset joutuvat turvallisuussyistä valitettavasti odottamaan neuvotteluhuoneen puolella.

Aika: Tiistai 22.5. klo 15.00–17.00
Paikka: Ilmoitetaan osallistumislinkin mukana.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Tuotantoon tutustuminen rajoitettu.

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 15.5 klo 10.