Rovaniemi

Rovaniemen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme pohjoisimmassa Suomessa. Toiminnasta vastaa pieni mutta pippurinen vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Rovaniemi FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys rovaniemi(a)mib.fi.

Yhteys:
rovaniemi(a)mib.fi
Reetta Mustonen
Henna Rinta-Säntti

 

Tulevat tapahtumat Rovaniemellä

Kesän ajan vietämme pääsääntöisesti huilien. Elokuun lopulla starttaamme jälleen tapahtumatoiminnan. Luvassa monenlaisia mielenkiintoisia tilaisuuksia, tule rohkeasti mukaan!

Kesän aikana minglaillaan vapaamuotoisesti. Seuraa Rovaniemen Mothers in Business Rovaniemi FB-ryhmää ja tule mukaan vapaamuotoisiin minglailuihin, tai kutsu sellainen itse koolle.

Huom! Tapahtumien tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan jäsenille kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä sekä tapahtumakohtaisissa kutsuissa.

11.6. MiB After work: MiB Rovaniemen ja Lapin ompeluseuran Get-together

Rovaniemen MiBin ja Lapin ompeluseuran naiset istahtavat ensimmäistä kertaa saman pöydän ääreen kahvikuppien kera. Tässä kannattaa olla mukana! Luvassa vapaata seurustelua, yhdessä oloa ja verkostoitumista loistavassa seurassa.

Ompeluseura on vuonna 2014 luotu alusta, jolla naiset voivat keskustella työelämästä sekä verkostoitua. Ompeluseuran Facebook-ryhmässä on jäseniä jo yli 20 000 ja ryhmä on jakautunut jo useisiin kahvihuoneisiin sekä eri alojen ja alueiden ryhmiin, mukaan lukien tänne Lappiin.

Ollessamme samalla asialla, on erittäin mielenkiintoista kuulla toistemme toiminnasta sekä laajentaa ammatillista verkostoamme entisestään.

Aika: 11.6. klo 16.30-18.00
Paikka: Hostel Cafe Koti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!