Tampere

Tampereen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pirkanmaan alueella. Toiminnasta vastaa noin 45 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Tampere FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys tampere@mib.fi.

Yhteys:
tampere@mib.fi
040 570 6544 / Laura Tammisto, paikallisvastaava
Elina Pahta, paikallisvastaava

 

Tulevat tapahtumat Tampereella

Ti 7.11. MiB mingle: Johtamisen ja esimiestyön tapahtumasarja: Esimiessparraus

Johde on johtamisen ja esimiestyön tapahtumasarja, jonka alla järjestetään erilaisia tähän aiheeseen liittyviä tilaisuuksia. Oletpa tuore tai jo kokeneempi esimies, tervetuloa vaihtamaan ajatuksia ja kysymään kokemuksia käytännön esimiestyöstä ja johtamisesta vertaiskeskustelun hengessä.

Aika: Tiistaina 7.11. klo 16:30-18
Paikka: Sokos Kahvila-ravintola 4. krs, Hämeenkatu 21
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Lisätietoja: Tapahtuman kutsu Facebookissa

To 9.11. MiB After work: Samppanjaa Santéssa

Kaipaatko rentoa iltaa aikuisten kesken, mukavaa juttuseuraa ja hyvää juomaa? Lähde MiB-äitien kanssa maistelemaan samppanjaa ja kuohuviiniä ihanaan Champagne bar Santéen. Perustaja, omistaja ja viinimestari Tuula Tikkanen kertoo yrityksensä tarinan ja johdattaa lyhyesti samppanjan maailmaan. Illan pääpaino on kuitenkin jutustelussa, tutustumisessa ja tietysti kuohuvien maistelussa. Osallistujat saavat ostaa samppanjaa, kuohuviiniä ja glögiä hyvällä alennuksella, ja tapas-pöydästä voi napostella koko illan vain 6,50 eurolla.

Aika: Torstaina 9.11. klo 17
Paikka: Hatanpään valtatie 2
Hinta: Maksuton
Lapset: Tämä tapahtuma on vain äideille. Mukaan mahtuu 20 äitiä. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 2.11. klo 10.

Pe 10.11. MiB After work: Unelmia kohti -bloggaajailta

Tervetuloa syksyn innostavimpaan MiB-tapahtumaan! Tapahtumassa kuulet neljän tamperelaisen huippubloggaajan ajatuksia omien unelmien tavoittelemisesta, oman näköisen uran luomisesta ja bloggaamisesta. Tilaisuuden jälkeen lisäksi pikkujouluhenkistä verkostoitumista kuohuvan kera. Paljastamme bloggaajat sekä lisätietoa tapahtumasta MiBin Facebook-ryhmissä. Merkkaa kalenteriin ja pysy kuulolla!

Tapahtuma striimataan MiB jäsenet valtakunnallinen -ryhmän kautta.

Aika: Perjantaina 10.11. klo 18
Paikka: Crazy Town, Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tällä kertaa tapahtuma on vain äidille. Mukaan mahtuu 50 äitiä. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 3.11. klo 10.

Ti 14.11. MiB Afternoon club: Fiiliksen treeniä yhdessä vauvan kanssa

Houkuttaako sinua liikunnan aloittaminen uudelleen, yhdessä vauvan kanssa? Kaipaako taaperosi liikuntavirikkeitä? Oletko kiinnostunut hyvinvointiyrittäjien tarinasta?
Fiilis Fitness toivottaa MiB Tampereen tervetulleeksi tutustumaan tarinaansa sekä äiti-lapsi-liikuntatuntiin. Vierailu on maksuton ja lapset ovat tervetulleita mukaan!

Vierailulla toinen liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitneksen nuorista naisyrittäjistä, Siiri Halonen, esittelee liikunta-alan yrittäjien tarinaa sekä pääsemme tutustutaan äiti-vauva-liikuntatuntiin. Liikuntatunti sisältää näytteitä tanssista, lihaskuntoharjoittelusta sekä pilateksesta. Tunnille osallistuvien vauvojen tulisi osata kannatella päätään, mutta tutustumaan voit tulla raskaana tai vastasyntyneenkin kanssa. Tälle näytetunnille voit halutessasi tulla myös isomman lapsen kanssa, joille löytyy virikkeitä salista.

Mukaan tunnille mukavat liikuntavaatteet ja juomapullo. Fiilikseltä löytyy suihkutilat, hoitotasot, mikro & syöttötuolit. Tarkemmat ohjeet ja saapumistiedot saat ilmoittautumisen vahvistusviestissä. Voit tutustua yritykseen osoitteessa www.fiilisfitness.fi

Aika: Tiistaina 14.11 klo 1213
Paikka: Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness, Kalevantie 7 C, 3.kerros (Tampereen Pienteollisuustalo)
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 25 äitiä joko lapsen kanssa tai ilman. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 7.11. klo 10.

Ti 14.11. MiB mingle: Kevytyrittäjyys

Mitä on kevytyrittäjyys? Mitä yrittäjyyden ja yritteliäisyyden tapoja on olemassa?

Osuuskuntaneuvoja Mirja Taipale Tampereen kaupungin yritys- ja yrittäjyyspalveluista tulee valaisemaan osallistujille asioita laskutuspalveluista, työosuuskunnista ja siitä, milloin on yrittäjä, milloin palkansaaja ja mitä kaikkea pitää ottaa huomioon yrittäjyyttä suunnitellessa. Mirja pitää aiheesta alustuksen, jonka jälkeen sana on vapaa ja voimme kysyä asiantuntijalta mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Mingle pidetään Olotila Moyossa, joka on yksistään meille varattu. Tilassa on matolla päällystetty lattia, jossa lapset mahtuvat hyvin peuhaamaan (syksyn kylmetessä kannattaa varata lämmintä vaatetta mukaan). Tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä makeaa. Tilassa on myös omien eväiden lämmitysmahdollisuus.

Tilaisuus on kaikille avoin, ei siis tavitse olla MiBin jäsen osallistuakseen. Ilmoittaudu Facebook-tapahtumassa klikkaamalla osallistun-painiketta.

Aika: Tiistaina 14.11 klo 16.30–18.30
Paikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Lisätietoja: Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumassa

Ke 15.11. MiB mingle: Marraskuun kuukausikahvit

Kuukausittainen kahvihetki mibiläisten kesken. Tervetuloa rohkeasti jutustelemaan ja tutustumaan Tampereen alueen Mothers in Business -verkoston äiteihin. Kahvittelu on omakustanteinen. Myös lapset ovat tervetulleita!

Muistathan, että mingleen voi tulla, vaikkei olisikaan (vielä) jäsen!

Aika: Keskiviikkona 15.11. klo 13–14.30
Paikka: Cafe Siilinkari, Hämeenkatu 9
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Lisätietoja: Tapahtuman kutsu Facebookissa

Pe 17.11. MiB After work: Kuinka kasvattaa diginatiivi?

Pitääkö kaikkien oppia koodaamaan? Kuinka paljon ruutuaikaa on sopivasti? Miten opettaa lasta toimimaan fiksusti ja pysymään turvassa verkossa? Älylaitteet kuuluvat nykyään arkeen ja vapaa-aikaan jo leikki-ikäisestä alkaen. Mutta miten lasta kasvatetaan uudessa digitaalisessa maailmassa, joka tuntuu toisinaan itsellekin vieraalta?

Muun muassa näistä aiheista Johanna Forss haastattelee Kuinka kasvattaa diginatiivi -kirjan kirjoittajia Satu Irisvikia ja Jenni Utriaista. Lisäksi Futuricen Asta Suokas kertoo, miten lapsille voi opettaa koodausta ja mikä Koodikoulu-konsepti pitää sisällään.

Illan aikana MiB-jäsenet voivat ostaa Kuinka kasvattaa diginatiivi -kirjan 15 euron hintaan.

Tapahtuma striimataan MiB jäsenet valtakunnallinen -ryhmässä ja tilaisuuden jälkeen on varattu aikaa vapaalle verkostoitumiselle ja ajatustenvaihdolle. Tervetuloa vierailemaan mukaan!

Aika: Perjantaina 17.11. klo 17–18.30
Paikka: Futurice, Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere. Käynti sisäpihalta.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 25 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 10.11. klo 10.

Ti 21.11. MiB goes: Leikkien VIP-ilta

Tervetuloa kuulemaan Marika Silván-Väliharjun inspiroiva yrittäjätarina siitä, miten kahden pienen lapsen äiti lähti etsimään kivoja ja kehittäviä leluja omille lapsilleen. Kun niitä ei tuolloin löytynyt kauppojen hyllyiltä, päätti Marika alkaa itse myymään ja maahantuomaan sellaisia. Syntyi yritys Leikkien Group Oy, joka erikoistui opettavaisiin leluihin ja peleihin. Tavoitteena on innostaa lapsia ja perheitä leikkimään yhdessä.
Nykyään Leikkien toimii Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa. Se työllistää täyspäiväisesti 5 henkilöä ja yli 50 sivutoimista yrittäjää, jotka toimivat Leikkien-edustajina omilla toiminimillään.

Illan aikana MiB-jäsenet saavat 15% alennuksen Leikkien Outlet -myymälän normaalihintaisista tuotteista. Lämpimästi tervetuloa!

Aika: Tiistaina 21.11.2017 klo 17.30–19
Paikka: Sarankulmankatu 12, 33900 Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 14.11. klo 10.

To 23.11 MiB After work: Kotiäiti valloittaa maailman eli Luneten tarina

Tule kuulemaan, miten kotiäidistä tuli vuodessa kansainvälisen yrityksen toimitusjohtaja. Heli Kurjasen innovaatio kuukupista on yltänyt hurjiin myyntilukuihin, ja koska potentiaalisia käyttäjiä on puolet koko maapallon väestöstä, kasvumahdollisuuksia riittää edelleen. Tämä juupajokelainen yritys työllistää joukon innokkaita ja motivoituneita naisia, ja tuotteet valmistetaan ja pakataan edelleen Suomessa. Lunetella he mainostavat olevansa enemmän kuin kuukuppi. ”Olemme elämäntapa, yhteisö ja tulevaisuus.” Tästä on varmasti mielenkiintoista kuulla ja kysyä lisää ja tähän on erinomainen tilaisuus Olotila Moyossa toimitusjohtaja Heli Kurjasen saapuessa kertomaan Luneten tarinaa.

Aika: Torstaina 23.11 klo 16.30–18
Paikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 13 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 16.11 klo 10.

Ti 28.11. MiB After work: Mitä palvelumuotoilu oikeasti on? – käytännönläheinen työpaja

Palvelumuotoilusta puhutaan paljon, mutta mitä se oikeasti tarkoittaa? Tapahtumassa käydään läpi palvelumuotoilun: mitä, miksi, mihin ja miten. Viimeistä osuutta testataan fasilitoidussa työpajassa, jossa ratkaistaan aidon palvelumuotoiluprojektin ongelmaa. Puhumassa ja fasilitoimassa ovat KREAPALin businessmuotoilija / palvelumuotoilija Veikko Törrönen, sekä Sitomon valmentaja Nina Rinne.

Aika: Tiistaina 28.11. klo 17.30–19
Paikka: Crazy Town Tampere, Rautatienkatu 21 B (5. kerros), Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 30 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 21.11. klo 10.

Menneet tapahtumat