Tampere

Tampereen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pirkanmaan alueella. Toiminnasta vastaa noin 45 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Tampere FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys tampere@mib.fi.

Yhteys:
tampere@mib.fi
040 570 6544 / Laura Tammisto, paikallisvastaava
040 3488 495 / Johanna Lahtinen, paikallisvastaava

 

Tulevat tapahtumat Tampereella

Pe 5.1. MiB mingle: Työnhakumingle by Piilo-osaajat

Tervetuloa aloittamaan uusi vuosi työnhakumingleen! Tämä mingle on tarkoitettu äideille, jotka ovat työnhaussa tai sen kynnyksellä. Minglessä sparraamme toinen toisiamme, jaamme vinkkejä ja ideoita sekä kuulemme myös meidän MiBiläisten omasta työnhakukampanjasta, Piilo-osaajista.

Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä! Myös lapset ovat tervetulleita.

Aika: Perjantai 5.1. klo 10–12
Paikka: Pääkirjasto Metso, Kataja-sali (alakerrassa), Pirkankatu 2
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1966939113573998/

Ke 10.1. MiB After work: Koodikoulu

Kodarit haastaa lapset, nuoret ja aikuiset kokeilemaan koodausta hauskalla ja visuaalisella tavalla. Kiinnostaako sinua nähdä, mitä ja kuinka meillä opetetaan? Haluaisitko itse tai lapsesi kokeilla? Jos kyllä, ilmottaudu MiB:n tutustu Kodareiden koodausopetukseen-tilaisuuteemme.
Kodareista voit lukea lisää https://kodarit.fi

Mukaan mahtuu 13 äitiä, jotka voivat ottaa mukaan yli 6-vuotiaan lapsen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 3.1. klo 10.

Ma 15.1. MiB Morning club: CV kuntoon ja työnhaku käyntiin – Personalhuset Staffing Group

Työnhaun ollessa monelle mibiläiselle ajankohtaista, on vierailu Pohjoismaiden yhteen suurimpaan henkilöstö- ja rekrytointipalveluyritykseen erittäin toivottu lisä tammikuun tapahtumakalenteriin.

Personalhusetin rekrytointiammattilaisten vetämissä keskustelupajoissa perehdytään CV:n viilaamiseen – missä muodossa CV kannattaa laatia, mikä on sen olennaisin sisältö ja miten CV:ssä voi tuoda oman persoonansa esiin. Toisessa keskustelupajassa keskitytään työnhakuun, eli missä, miten ja mitä reittejä löytyvät kullekin parhaat uudet haasteet.

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 8.1. klo 10.

Ti 16.1. MiB After Work: MiB After Work: Lapsiperheen talouden hallinta

Illan aikana käydään läpi mm. seuraavia asioita: Miten saada perheen rahat riittämään, kun viimeistään perheen perustamisen jälkeen tulee selväksi miten kallista ”elämä” on? Mitä tehdä, kun kulut lisääntyvät mutta tulot eivät? Miten talouttaan voi suunnitella toimivammaksi pitkässä juoksussa? Näiden aiheiden lisäksi pohditaan, voisiko yrittäjyys tarjota lisätuloja esimerkiksi kotona ollessa tai voisiko siinä olla jopa uuden uran ainekset? Saara Kyrkkö C-Managementilta toimii illan puhujana. Tilaisuus streamataan MiBin jäsenten valtakunnallisessa fb-ryhmässä.

Mukaan mahtuu 30 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 9.1. klo 10.

Ma 22.1. MiB goes: IKEA Tampere

Mitä tapahtuu yrityksessä, jonka visio on ”luoda parempi arki meille tavallisille ihmisille”? Monella meistä on kotonaan huonekaluja, jotka on omin käsin nostettu litteistä laatikoista ja ruuvattu kasaan kaupanpäällisenä saadulla kuusiokoloavaimella. Mutta mitä tapahtuu ennen kuin se laatikko on viety kotiin asti? Miten yritys luo työntekijöille parempaa arkea? Onko työhaastattelussa oikeasti tehtävänä koota jokin huonekalu?

Tule mukaan ottamaan selvää! MiB järjestää aamuvierailun IKEA Tampereen kulisseihin ja mukaan mahtuu 28 äitiä lapsineen. Tapahtumassa ei ole lapsiparkkia. Aloitamme vierailun puoli yhdeksän aikoihin ja päätämme tilaisuuden tavaratalon aukeamiseen. Vierailulta voi jäädä suoraan shoppailemaan ennen iltapäivän ruuhkaisempia tunteja.

Vierailulla yrityksen toimintaa meille esittelevät HR Business Partner Katriina Bergmann sekä Customer Relations Manager Heidi Huumarsalo. Saamme talon puolesta aamupuuron.

Mukaan mahtuu 28 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 15.1. klo 10.

Ke  24.1. MiB mingle: Tammikuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista, varsinaista agendaa ei ole. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää! 

Aika: Keskiviikko 24.1. klo 11-12.30
Paikka: Pala Cafe, Itäinenkatu 9
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/164216131015282/

Pe 26.1. MiB mingle: Buustia markkinointiin

Markkinointi välttämätön paha vai innostava mahdollisuus? Mitä markkinoinnin keinoja käytät tai voisit käyttää? Entä mikä on markkinoinnin vuosikello? Tervetuloa keskustelemaan aiheesta ja tsemppaamaan muita yrittäjyyden ideaa pyöritteleviä tai yrittäjinä toimivia MiB mingleen perjantaina 26.1 klo 14.30!

Mingle pidetään Olotila Moyossa (Tuomiokirkonkatu 1), joka on yksistään meille varattu. Tilassa on matolla päällystetty lattia, jossa lapset mahtuvat hyvin peuhaamaan (kannattaa varata lämmintä vaatetta mukaan). Tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä makeaa. Tilassa on myös omien eväiden lämmitysmahdollisuus.

Tilaisuus on tarkoitettu MiBin jäsenille. Ilmoittaudu mukaan Facebook-tapahtumassa klikkaamalla osallistun-painiketta.

Aika: Perjantai 26.1. klo 14.30–16.30
Paikka: Tuomiokirkonkatu 1
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen Facebookissa: https://www.facebook.com/events/156366871793570/

Ma 29.1. MiB reads: Tammikuun lukupiiri

Miten tehdä vuodesta 2018 entisiäkin parempi, tehokkaampi ja onnellisempi? Tammikuun lukupiirissä luetaan uuden vuoden alkamisen kunniaksi kirjoja, joista voi ammentaa tehoja uuteen vuoteen. Valitse teema, josta aiot inspiroitua tänä vuonna oli se sitten itsensä johtaminen, ajanhallinta, yleinen aikaansaavuus, mindfulness, työelämätaitojen kehittäminen tai vaikka yleinen onnellisuus ja tule jakamaan oivallukset muiden kanssa.

Ilmoittautuminen ja kirjavinkkien jakaminen Facebookissa Mothers in business Tampere -ryhmässä.

Aika: Maanantai 29.1. klo 17–18.30
Paikka: Crazy town Tampere, Rautatienkatu 21
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen Facebookissa: https://www.facebook.com/events/206898613212628/

PERUTTU  Ke 31.3. MiB After work: Miten minussa äitiyden ja uran ohessa voi naiseus sekä seksuaalisuus?

Seksuaaliterapeutti, yrittäjä ja suurperheellinen sekä omaishoitaja Pauliina Flang tulee herättelemään kysymyksillä naiseudesta ja seksuaalisuudesta. Illan tarkoituksena on tarkastella oman elämän osa-alueita, jotka hektisessä arjessa ei välttämättä saa ansaitsemaansa huomiota. Tarkoitus viettää voimauttava ilta yhdessä naisten kesken keskustellen ja asioita pohtien.

After work pidetään Olotila Moyossa (Tuomiokirkonkatu 1), joka on yksistään meille varattu.

Tilaisuus on tarkoitettu MiBin jäsenille. Aiheen henkilökohtaisuuden vuoksi tapahtuma on tällä kertaa suunnattu vain äideille.

Menneet tapahtumat