Tulevat tapahtumat Tampereella

Pe 1.9. MiB goes Papu: Yritystarina

MiBin jäsenille tarjoutuu heti syyskuun alussa mahdollisuus päästä tutustumaan design- ja lifestyleyritys Papun tarinaan paikan päällä Papun omissa tiloissa Nokialla.
Tilaisuudessa pääsemme kuulemaan tarinan Papun huikean menestyksen takaa aivan yrityksen alkutaipaleelta saakka. Tilaisuudessa Papun menestystarinaa avaavat Papun äidit ja pääsuunnittelijat Anna Kurkela ja Hanna-Riikka Heikkilä. Samalla saamme kuulla heidän vinkkinsä perheen ja yrittäjyyden yhteensovittamisesta nopeasti kasvavassa yrityksessä!

Aika: Perjantai 1.9.2017 klo 13
Paikka: Papun toimisto, Nokianvaltatie 25 B Nokia
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetettiin sähköpostitse 25.8. klo 10.

Ke 13.9. MiB mingle: Syyskuun kuukausikahvit

Kuukausittainen kahvihetki mibiläisten kesken. Tervetuloa rohkeasti jutustelemaan ja tutustumaan Tampereen alueen Mothers in Business -verkoston äiteihin. Kahvittelu on omakustanteinen. Myös lapset ovat tervetulleita!

Muistathan, että mingleen voi tulla, vaikkei olisikaan (vielä) jäsen 🙂

Aika: Keskiviikko 13.9.2017 klo 13-14.30
Paikka: Cafe Siilinkari, Hämeenkatu 9
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita
Lisätietoja: Tapahtuman kutsu Facebookissa

Pe 15.9. MiB mingle: Johtamisen ja esimiestyön Johde-tapahtumasarja: Esimiessparraus

Johde on johtamisen ja esimiestyön tapahtumasarja, jonka alla järjestetään erilaisia tähän aiheeseen liittyviä tilaisuuksia.
Oletpa tuore tai jo kokeneempi esimies, tervetuloa vaihtamaan ajatuksia ja kysymään kokemuksia käytännön esimiestyöstä ja johtamisesta lounasminglen merkeissä. Samalla voidaan miettiä ja keskustella, miten sparraustuokioita järjestettäisiin jatkossa.

Aika: Perjantai 15.9.2017 klo 11:30
Paikka: Ravintola Herkku, Sokos -2. krs, Hämeenkatu 21
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Lisätietoja: Tapahtuman kutsu Facebookissa

Ti 19.9. MiB yrittäjyysmingle: Pienen yrityksen markkinointi

Kaipaatko vinkkejä yrityksesi markkinointiin? Yhdistetään voimamme ja jaetaan tietoa siitä millaista markkinointia kannattaa tehdä, mikä on itsellä toiminut ja mikä on ollut rahan haaskausta. Mikä merkitys on henkilöbrändillä, verkostoilla ja missä kaikissa some-kanavissa kannattaa olla mukana? Pienyrittäjän markkinointibudjetti on monesti hyvin tiukka, joten kaikki hyvät vinkit tehokkaaseen markkinointiin ovat kullanarvoisia.

Voit vinkata Facebook-tapahtumaan (ks. linkki alla) pienyrityksen markkinointiin liittyviä blogeja ja kirjavinkkejä, niin voidaan keskustella myös niistä seuraavassa minglessämme. Mingleen ovat tervetulleita kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet yrittäjien lisäksi.

Tapaamispaikkana on yksistään meille varattu Olotila Moyo, jonne mahtuu hyvin lapset peuhaamaan matolla päällystetylle lattialle. Tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä makeaa.

Tilaisuus on kaikille avoin eli ei tarvitse olla jäsen osallistuakseen. Voit kirjoittaa tapahtuman seinälle, jos olet tulossa, mutta saa tulla muutenkin.

Aika: Tiistai 19.9.2017 klo 17.30-19.30
Paikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Lisätietoja: Tapahtuman kutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).

Ke 20.9. MiB After work: Kuplivaa ja syysmuotia

Kaipaatko perhearjen kiireeseen vinkkejä vaatekaapin päivittämiseen ja monikäyttöisiä vaatteita töihin, kotiin tai juhliin? MiB vierailee after work -hengessä vaatekauppa Seelessä, jonka omistaja ja yrittäjä Taru Heinänen vinkkaa, miten aamuja voi helpottaa järjestämällä vaatekaappinsa toimivaksi sekä esittelee syysuutuuksia. Samalla pääset vaihtamaan kuulumiset muiden mibiläisten kanssa kera kuplajuoman.

Seele suosii ekologisia ja suomalaisia – ja pirkanmaalaisia – vaatemerkkejä, joilta löytyy monipuolinen valikoima tyylikkäitä, laadukkaita ja monikäyttöisiä vaatteita arkeen ja edustamiseen. Mibiläiset saavat illan aikana tehdyistä ostoksista 5 %:n alennuksen.

Voit tutustua Seeleen tästä.

Aika: Keskiviikko 20.9.2017 klo 18.30
Paikka: Seele, Aleksiskivenkatu 11, 33100 Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tällä kertaa rento tapahtuma vain äideille. Mukaan mahtuu 15 mibiläistä.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 13.9. klo 10.

To 21.9. MiB After work: Talouden teemasarja – Kuinka onnistun palkkaneuvotteluissa?

Syksyn uuden Talouden teemasarjan starttaa palkkaneuvotteluilta, jossa saat vinkkejä siihen, miten vakuutat pomosi palkkaneuvotteluissa ja kuinka opit arvottamaan omaa osaamistasi. Viestintäkouluttaja Oili Valkila Will&Waysta johdattelee meidät teemaan kertomalla, miten vuorovaikutustaitojaan parantamalla voi menestyä myös palkasta neuvotellessa. Puheenvuoron jälkeen pureudumme teemaan yhteisen keskustelun kautta ja käymme esimerkkien avulla läpi palkkaneuvotteluissa kohdattuja haasteita ja onnistumisia.

Aika: Torstai 21.9.2017 klo 18-19.30
Paikka: Crazy Town, Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita
Mukaan mahtuu 4 äitiä lapsineen, sekä 30 äitiä, jotka saapuvat yksin. Tila ei sovellu hyvin liikkumisikäisille lapsille, joten heille on järjestetty paikalle ilmainen hoito viereisessä kokoushuoneessa (yhteistyökumppanimme Hoivanet).
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 14.9. klo 10.

Su 24.9. MiB extra: Profiilikuvaus

Tarvitsetko itsestäsi edustavan valokuvan esim. LinkedIn- tai Facebook-profiiliin? Jokaiselle osallistujalle tehdään pikameikki (Meikkistudio ElinaK) ja valokuvat ottaa Laura Tammisto (Studio Torkkeli Oy). Saat käyttöösi yhden valitsemasi kuvan. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään: klo 10–12 ja 12–14. Tarjolla on myös pientä purtavaa, joten tule nauttimaan aamu/päiväkahvit loistavassa seurassa ja palaa kotiin entistä hehkeämpänä!

Aika: Sunnuntai 24.9. klo 10–14
Paikka: Studio Torkkeli Oy, Hatanpään valtatie 34
Hinta: 45€/hlö. Mukaan mahtuu 14 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse sunnuntaina 17.9. klo 10.

Pe 29.9. MiB goes Vincit: LaaS – Leadership as a Service osana Johtamisen ja esimiestyön Johde-tapahtumasarjaa

Miten johtamisesta saa yksilöllisen palvelun ja toimivan työkalun? Kuinka huomioida yksilöllisesti jokaisen työntekijän henkilökohtaiset tarpeet? Miten työntekijän onnistuisi johtaa itse itseään tehokkaasti?

2007 perustettu Vincit tunnetaan sekä laadukkaana ohjelmistotalona että Euroopan parhaana työpaikkana (valittu 2016). Yksi yrityksen suurimpia voimavaroja on johtamisfilosofia, joka huomioi kunkin työntekijän yksilönä. Työntekijät johtavat itse itseään ja päättävät itse, miten ja missä haluavat kehittyä tai missä kaipaavat tukea. Tämän ajattelun pohjalta on syntynyt Vincit LaaS -verkkopalvelu, älykäs itsensäjohtamisen alusta, jonka fokuksessa ovat yksilölliset tarpeet ja tuloksellisuus. Tällä hetkellä työkalua pilotoi kymmenkunta organisaatiota, ja mukana on erilaisia ja eri kokoisia työyhteisöjä aina yliopistosta tehdasympäristöön.

Tilaisuudessa LaaS-verkkopalvelua esittelee meille Vincitin henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen, joka on toiminut tehtävässään vuodesta 2012 lähtien. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan! Voit tutustua Vincitiin tästä.

Aika: Perjantai 29.9.2017 klo 10–12
Paikka: Vincit Oy, Hermia, Visiokatu 1, 2.krs. 33720 Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 22.9. klo 10.

La 30.9. MiB extra: Imua uraan!

Haaveiletko uudesta ammatista tai kaipaatko uutta imua uraasi? Tunnetko omat tarpeesi ja arvosi, elätkö niiden mukaan?

Keväällä suuren suosion saanut työpaja uusitaan 30.9. Työpajassa mentaalivalmentaja Johanna Konttila kertoo siitä, kuinka omaa ajattelua voi muuttaa, jotta omat tiedostamattomat ajatukset eivät olisi haaveiden toteuttamisen esteenä. Harjoitusten myötä selkeytämme omia arvojamme ja luomme kuvaa tulevaisuuden minästä. Johanna Konttila (www.zermatt.fi) on koulutettu mentaali- ja uravalmentaja sekä henkilöstön kehittämisen ammattilainen, jolla on 17 vuoden kokemus viestinnän eri tehtävistä sekä omakohtaiset kokemukset kahdesta uravaihdoksesta.

Aika: Lauantai 30.9. klo 12–14
Paikka: Crazy Town Tampere, Rautatienkatu 21 B (5. kerros)
Hinta: Maksuton
Mukaan mahtuu 4 äitiä lapsineen ja 24 äitiä, jotka saapuvat yksin. Tilaisuudessa on Hoivanetin maksullinen lastenhoitopalvelu (yli 1-vuotiaille), johon ilmoittaudutaan Lyytin kautta varsinaisen ilmoittautumisen yhteydessä. 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 23.9. klo 10.

Lisätietoja

Facebook-ryhmä
Menneet tapahtumat

Yhteys:
tampere@mib.fi
040 570 6544 / Laura Tammisto
040 3488 495 / Johanna Lahtinen

Tutustu MiBin Tampereen-tiimiin täällä!