Tampere

Tampereen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pirkanmaan alueella. Toiminnasta vastaa noin 45 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Tampere FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys tampere@mib.fi.

Yhteys:
tampere@mib.fi
040 570 6544 / Laura Tammisto, paikallisvastaava
050 343 2068 / Elina Pahta, paikallisvastaava

Tulevat tapahtumat Tampereella

To 8.3., 5.4. ja 3.5. klo 17:00 MiB Extra: Esiintymiskoulutus

MiB Tampereen esiintymiskoulutus tarjoaa osallistujilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä hiomaan työelämässä tarvittavia esiintymistaitoja käytännössä. Koulutus järjestetään kolmen kerran sarjana ja osallistujien tulee sitoutua osallistumaan jokaiselle koulutuskerralle. Koulutus on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa kehittää esiintymistaitojaan, eikä aiemmalla kokemuksella ole merkitystä. Jokaisella koulutuskerralla on oma teema ja teeman mukainen asiantuntija kouluttamassa ryhmää ja sparraamassa puhujia. Osallistujat saavat ennakkotehtävän noin viikkoa ennen tapaamista ja valmistelevat lyhyen esityksen. Omasta esityksestä saa sparraajilta kommentit sekä vertaisarvioinnit ryhmältä.

Koulutuskerrat ja teemat:
1.3. Nina Rinne, Sitomo: Esiintyjäksi kasvaminen
5.4. Marja Suursalo, Lokomotiivi: Käytännölliset vinkit äänen tuotantoon
3.5. Palautekerta

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 22.2. klo 10.

 

Ti 13.3. klo 14:00 MiB Goes: Colossal Order Oy – Menestyvä ja palkittu tamperelainen pelistudio

Colossal Order on riippumaton, vuonna 2009 perustettu tamperelainen pelistudio.

Yhtiö keskittyy omien peli-ideoiden kehittämiseen ja simulaatiopeleihin PC- , Mac- ja Linux-alustoille, joista tunnetuin on kaupunginrakentelupeli Cities: Skylines vuodelta 2015.

Mitä pelistudiossa tapahtuu ja millainen on naisten rooli pelialalla? Lähde mukaan tutustumaan Colossalille ja kuulemaan myös mitä ajankohtaista pelialalla Suomessa tapahtuu juuri nyt. Yrityksen arkea ja menestystä meille valottaa Colossal Order Oy:n toimitusjohtaja Mariina Hallikainen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 6.3. klo 10.

PERUTTU – Ke 14.3. klo 17:30 MiB After work: Hoitovapaan monet mahdollisuudet – työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen

Oletko asiantuntija? Oletko harkinnut hoitovapaata? Pääsetkö sen ohessa tekemään töitä ja kasvattamaan ammatillista osaamistasi sekä tapaamaan mielenkiintoisia uusia tyyppejä? Jos kaipaat vinkkejä siihen, miten tämä tehdään, tule MiB Tampereen After Workeille 14.3. kuulemaan lisää.

Tilaisuudessa on puhujana Mamworkin Tampereen aluepäällikkö Elina Purho. Mamwork haluaa olla mukana tekemässä suomalaisesta työelämästä parempaa. Heidän tavoitteensa on tarjota yrityksille laadukkaita resursseja ilman suurta byrokratiaa ja asiantuntijoille mahdollisuuden yhdistää työ ja perhe-elämä joustavasti.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 7.3. klo 10.

To 15.3 MiB Mingle: Lounasmingle Tampella

Tervetuloa lounastamaan ja verkostoitumaan muiden mibiläisten kanssa Tampellan alueella! Luvassa ruokaa, rönsyilevää keskustelua ja takuulla hyvää lounasseuraa. Lounastamaan saavat tulla niin töissäkäyvät kuin lasten kanssa kotona olevatkin.

Tarkempi lounaspaikka ilmoitetaan myöhemmin tässä tapahtumassa. Voit vinkata myös omaa ravintolasuosikkiasi lounaspaikaksi.

Ilmoittautuminen Mothers in Business Tampere -facebook-ryhmässä: https://www.facebook.com/events/337158346801615/

Ke 21.3. klo 16:30 MiB After work: Hehku visual – Visuaalinen ajattelu

Olemme kaikki visuaalisia ajattelijoita ja jokaisella on kyky piirtää. Jo aivan pieni lapsi piirtää sujuvasti, usein paperin ulkopuolelle esimerkiksi sohvatyynyyn. Erilaista tietoa tulvii monista kanavista ja kilpailu näkyvyydestä on valtavaa. Visuaalisessa muodossa kerrottu viesti on nopea sisäistää ja helppo muistaa.

Hehku visualin Johanna Vuorenmaa johdattaa MiBiläiset visuaaliseen ajatteluun minikoulutuksen muodossa. Tapahtuman aikana tutustutaan kevyesti visuaaliseen ajattelun tekniikoihin ja asioiden kiteyttämiseen visuaaliseen muotoon, sekä tehdään muutama hauska harjoitus. Tavoitteena on huomata että jokainen on visuaalinen ajattelija ja osaa piirtää – ja että innostus piirtämiseen syttyy. Tapahtuman jälkeen jokaisella on toivottavasti myös herännyt ajatuksia miten piirtämistä voisi hyödyntää oman viestinnän ja vuorovaikutuksen tukena ja muistiinpanojen tekemisessä.

Hehku visual on Tamperelainen visuaalisen ajattelun toimisto ja työelämän visuaalinen tulkki. Hehku visualilla on taito napata olennainen ja merkityksellinen tieto informaatiotulvasta ja kiteyttää se yhdeksi kuvaksi. Hehku visualin lisäksi Johanna Vuorenmaa toimii hyvinvointimuotoilijoiden verkosto KYLÄ Groupissa.

http://hehkuvisual.fi/

http://www.kylagroup.fi/

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 14.3. klo 10.

To 22.3 MiB Mingle: Lounasmingle Tullin alue

Tervetuloa lounastamaan ja verkostoitumaan muiden mibiläisten kanssa Tullin alueella! Luvassa ruokaa, rönsyilevää keskustelua ja takuulla hyvää lounasseuraa. Lounastamaan saavat tulla niin töissäkäyvät kuin lasten kanssa kotona olevatkin.

Tarkempi lounaspaikka ilmoitetaan myöhemmin tässä tapahtumassa. Voit vinkata myös omaa ravintolasuosikkiasi.

Ilmoittautuminen Mothers in Business Tampere -facebook-ryhmässä: https://www.facebook.com/events/612315595779645/

Ke 28.3 klo 15:00 MiB Mingle: Welcome Coffee

Welcome Coffee toivottaa tervetulleiksi mukaan erityisesti kaikki uudet jäsenet ja jäsenyyttä vielä harkitsevat äidit. Tule tutustumaan muihin samanhenkisiin äiteihin ja kuule, mitä kaikkea tämän vuoden aikana on luvassa. Kerromme tilaisuuden alussa lyhyesti MiBin toiminnasta ja jatkamme siitä rennon kahvittelun parissa. Mukaan voi kuitenkin liittyä missä vaiheessa tahansa ja käydä vaikka vain piipahtamassa paikalla. Tilaisuus järjestetään Vapriikin museoravintola Valssissa klo 15-17.

Welcome Coffeehen voivat osallistua kaikki Tampereen alueen uudet MiB jäsenet sekä jäsenyydestä kiinnostuneet. Myös lapset ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Menneet tapahtumat