Tampere

Tampereen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pirkanmaan alueella. Toiminnasta vastaa noin 45 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Tampere FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys tampere(a)mib.fi.

Yhteys:
tampere(a)mib.fi
040 570 6544 / Laura Tammisto, paikallisvastaava
050 343 2068 / Elina Pahta, paikallisvastaava

HALUAISITKO TOIMIA MIB AKTIIVINA?

Oletko kiinnostunut suunnittelemaan ja toteuttamaan MiBin toimintaa ja tapahtumia? Tai onko sinulla näkemystä siitä, miten työ- ja perhe-elämän yhteensovittaminen olisi helpompaa? Tule mukaan innostavaan ja inspiroivaan MiBin vapaaehtoisten porukkaan!

Lisätietoja: tampere(a).mib.fi

”Aktiivina toimimisessa parasta on oman verkostonsa kasvaminen, toimintaan ja tapahtumiin vaikuttaminen sekä mielekäs toiminta lasten hoitamisen ja töissä käymisen ohella.”

Tulevat tapahtumat Tampereella:

Su 27.5 MiB Goes: Perheliikuntakeskus Hippa – ”Vierivä kivi ei sammaloidu”

Tervetuloa tutustumaan Perheliikuntakeskus Hippaan, joka tukee ja mahdollistaa perheiden yhteistä harrastamista. Hipan toiminta-ajatuksena on se, että liikunnan pitää olla hauskaa ja mukaansatempaavaa, tuottaa riemua ja onnistumisen tunteita ilman suorittamispaineita.

Tilaisuudessa kuulemme Hipan tarinan ja yrittäjä Marika Hillbergin tiestä tamperelaistytöstä menestyneeksi urheilijaksi ja nyt menestyväksi yrittäjäksi.

Kuulemme inspiroivan tarinan siitä, miten itsensä kehittäminen ja jatkuva kouluttautuminen avaa uusia mahdollisuuksia elämän varrella ja kuinka tämän kaiken saa toimimaan perhearjessa.

Tilaisuudessa on myös liikuntatuokiot, jolloin 3-6 -vuotiaille omaa ohjelmaa temppusalissa, 7-12 -vuotiaille parkouria ja äideille tanssi- ja lihaskunto-osuus! Alle 3 -vuotiaat lapset ovat liikuntatuokiossa äidin mukana

Mukaan mahtuu enintään 50 äitiä, 15 3-6- vuotiasta lasta sekä 20 kouluikäistä lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse sunnuntaina 20.5. klo 10

Ma 28.5. klo 17:00-19:00 After work: Esiintyminen ja äänenkäyttö

Edessä tyhjä lava, mikrofoni ja iso yleisö. Vuorosi on koittanut. Kauhu hiipii sisimpään, kangistaa hengityksen, tarraat tuolin käsinojiin ja toivot voivasi kadota. Vääntäydyt lavalle, hiki valuu ja posket punottaa, ääni ei toimi ja päässä vain suhisee. Kuulostaako tutulta? Vai onko esiintyminen sinulle helppoa ja leppoisaa, kuin olisit syntynyt tähdeksi? Kummin vain tai siltä väliltä, olet tervetullut tarkastelemaan esiintymiseen ja äänenkäyttöön liittyviä tuntemuksia ja ajatuksia ja ehkä löytämään keinoja, joilla helpottaa ja parantaa tulevia julkisia esiintymisiäsi.

Esiintyminen ja äänenkäyttö -tapahtumassa käydään läpi äänentuoton fysiologiaa ja anatomiaa sekä harjoittamista, tarkastellaan esiintymisjännitystä ilmiönä, puhutaan nonverbaalin viestinnän merkityksestä sekä yleisön kohtaamisesta esiintymistilanteessa. Tapahtuma sisältää myös harjoituksia, minkä vuoksi vauhdikkaiden taaperoiden kanssa osallistumisessa voi olla haasteita.

Kouluttaja FM vokologi Johanna Leskelä on valmistunut Tampereen yliopistosta puhetekniikan ja vokologian eli äänen tutkimuksen pääaineesta. Sivuaineena hän on opiskellut muun muassa teatterin ja draaman tutkimusta. Hänellä on runsaasti esiintymiskokemusta sekä musiikin saralta että harrastajanäyttelijänä. Kouluttajana (Soiva Coaching) hän on toiminut vuodesta 2012 lähtien. Kouluttajan työn lisäksi hän karaisee itseään ja mokaamisen pelkoaan mokailemalla aika ajoin klovneria-kursseilla. Johanna on ollut aina kova jännittäjä, mutta oppinut nauttimaan esiintymisestä, eikä koskaan aio täysin lopettaa jännittämistä.

Mukaan mahtuu 2 äitiä lapsineen, sekä 9 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 21.5. klo 10.

Ti 29.5. MiB Mingle: Toukokuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan erilaisista työelämään ja perhearkeen liittyvistä aiheista muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin kahvittelun lomassa, varsinaista agendaa ei ole. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Toukokuussa kahvittelemme ulkona piknikin merkeissä sään niin salliessa.

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää!

Tapahtuma on avoin kaikille Mib:n jäsenille.

Aika: Tiistai 29.5. klo 11-12.30.
Paikka: Sorsapuisto (säävaraus)
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

To 31.5. MiB goes Biancaneve: Onnea etsimässä – yrittäjän tarina urheiluvaatebrändin takaa

Tervetuloa kuulemaan yrittäjä ja äiti Elina Louerannan tarina menestyvän esiintymis- ja urheiluvaatteita valmistavan Biancaneven takana.
Vaikeuksien kautta Elina on oivaltanut, miten menestys ja onnellisuus voidaan saavuttaa ennen kaikkea omien valintojen ja oman toiminnan kautta.

Elina on valittu Pirkanmaan vuoden nuoreksi yrittäjäksi vuonna 2016.

Vierailulla pääsemme myös kurkistamaan, missä Biancaneven kotimaiset ja laadukkaat urheiluvaatteet valmistetaan.

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 16 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 24.5. klo 10.

6.6 klo:14-16 MiB goes: Tamturbo – kiertotalous

Sitra listasi lupaavimpia kiertotaloutta hyödyntäviä suomalaisia yrityksiä. Yksi tällainen yritys on Pirkanmaalla sijaitseva Tamturbo. Miten he pääsivät tälle listalle? Minkälaista businessmallia yrityksessä hyödynnetään ja mitä konkreettisia asioita kiertotalous Tamturbolla tarkoittaa.

Tule mukaan keskustelemaan kiertotaloudesta ja sen tulevaisuuden mahdollisuuksista. Tamturbolta aiheeseen johdattavat Henrietta Hako-Rita ja Jonna Kannosto.

Mukaan mahtuu 7 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 30.05 klo 10.

7.6. klo:17-19 MiB Goes Magic Cloud: Tietoturvan hyvät käytänteet ja GDPR

Toimitko sinä ja toimiiko yrityksenne päivittäin tietoturvallisesti? Hallitsetko tietoturvallisen toiminnan perusteet? Magic Cloudin viestintäasiantuntija Terhi Meriläinen kertoo tietoturvasta jokapäiväisessä työssä sekä tietoturvan toteuttamisen mahdollisuuksista. Lisäksi kuulemme, miten EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR ja sen velvoitteet tulisi toteuttaa käytännössä ja saamme konkreettisen listauksen tarvittavia toimenpiteitä varten. Asetus astuu voimaan jo 25.5., mutta velvoitteiden toteuttaminen on jatkuva prosessi.

Magic Cloud on tamperelainen pilvipalveluyritys, joka tuottaa pilvipalveluratkaisuja yritysten erilaisiin IT- ja tietoturvatarpeisiin. Halutessaan Terhin kanssa voi verkostoitua jo etukäteen https://www.linkedin.com/in/terhimerilainen/ ja Magic Cloudiin tutustua www.magiccloud.fi

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 31.5. klo 10.

Menneet tapahtumat