Aktiiviksi

Haluatko järjestää mukavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan valtakunnallisella tasolla uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? Tule MiBin aktiiviksi!

MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai toimivat muuten MiBin eli kaikkien Suomen uraäitien hyväksi. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan.

MiBin toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tarvitsemme juuri sinun panostasi! Uusi aktiivi perehdytetään MiBin toimintaan, ja tukea saa yhteyshenkilöltä, tiimiltä ja koko MiBin verkostolta. Aktiivina toimiminen on antoisaa, helppoa ja mukavaa.

Kiinnostuitko? Hae aktiiviksi tällä lomakkeella. Voit myös ottaa yhteyttä paikallisjaostoosi tai lähettää viestiä info(a)mib.fi. Järjestämme myös Recruiting Coffee & Welcome Coffee -tapahtumia, joissa pääsee mukaan toimintaan. Tapahtumista ilmoitetaan Facebook-ryhmässä ja MiBin uutiskirjeessä.

”MiB-aktiivina toimiminen on ollut mahtava tilaisuus kartuttaa omia verkostojaan. Kovin usein ei tule tilaisuutta toimia näin moniammatillisessa ja tekemiseensä intohimolla suhtautuvassa porukassa!”
Susanna (tutkija, tyttöjen 2011 ja 2015 äiti)

 

”Juuri sopivaa vastapainoa kotielämälle äitiysvapaan aikana, hienossa porukassa. Tapahtumia järjestämällä sekä toimintaa kehittämällä pääsee aktiivina luomaan uusia mahdollisuuksia kaikille MiB-äideille. Se motivoi ja innostaa.”
Hanna (sähkötekniikan DI, poikien 2014 ja 2016 äiti)

 

”Aktiivina olen päässyt tutustumaan aivan eri tavalla uusiin verkostoihin ja toimijoihin. MiB-aktiivitoiminnan kautta syntyneissä verkostoissa vaihtui myös koko urapolku, ja päädyin yhdelle tapaamalleni toimijalle töihin.”
Kristiina (tutkija, tytön 2012 äiti)

 

Mothers in Business yhdistyksen aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai toimivat muuten MiBin eli kaikkien Suomen uraäitien hyväksi. Aktiivit toimivat niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä aina tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan. Aktiiveista ylläpidetään aktiivirekisteriä ja aktiivien henkilötietoja käytetään mm. laskujen käsittelyyn ja tietojärjestelmien oikeuksienhallintaan. Lue lisää yhdistyksen henkilötietojen käsittelystä ja aktiivirekisterin rekisteriseloste.