Turku

Turun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Varsinais-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 30 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Turku FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys turku@mib.fi.

Yhteys:
turku@mib.fi
040 524 8662/ Johanna Molin

 

Tulevat tapahtumat Turussa

Huom! Tapahtumien tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan jäsenille kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä sekä tapahtumakohtaisissa kutsuissa.

9.1. MiB Mingle: Bossladies

Vuoden 2018 #bossladies-tapaamiset käynnistyvät lounasminglellä kehittymissuunnitelmien merkeissä.

Millaisia kehittymisen kohteita sinulla on johtajana ja miten aiot kehittyä tulevana vuonna? Millaisia konkreettisia askelia otat kehittymistavoitteesi eteen?
Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia näistä ja muista aiheista toisten MiB-johtajien ja esimiesten tai sellaiseksi pyrkivien kanssa.

Aika: Tiistai 9.1. klo 11.30–13.00
Paikka: Tårget, Linnankatu 3, Turku
Hinta: Maksuton, mutta lounas on omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumassa.

18.1. MiB mingle: Työnhaku ja rekrytointi

Oletko HR-alan ammattilainen tai työpaikan vaihtoa harkitseva MiBläinen? Tammikuun lounasminglessä nämä kaksi ryhmää kohtaavat vapaamuotoisessa lounastilaisuudessa. Voit ottaa CV:si mukaan kommentoitavaksi tai esittää muuten työnhakuun liittyviä kysymyksiä rekrytoinnin parissa työskenteleville. Jos taas itse olet rekrytointitehtävissä, on tässä tilaisuus tutustua potentiaalisiin yrityksenne uusiin työntekijöihin.

Aika: Torstai 18.1. klo 11.30-13.00
Paikka: Grill it! Marina, Linnankatu 32, Turku
Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumassa.

24.1. MiB goes Personalhuset: CV- työpaja MiBiläisille

Onko sinulla CV ajantasalla tai haluaisitko saada sen päivittämiseen vinkkejä alan konkareilta? Anna Huuskonen ja Niina Ruusela Personalhusetilta ovat luvanneet MiBiläisille upean tilaisuuden saada konkreettisia vinkkejä täydellisen ansioluettelon laatimiseen. Tammikuisen aamupäivän aikana on mahdollisuus osallistua työpajaan, jossa kokeneet rekrytointikonsultit opastavat paikallaolijoita oman osaamisen esille tuomiseen.

Tilaisuus on tarkoitettu MiBin jäsenille.

Aika: Keskiviikko 24.1. aamupäivä
Paikka: Ilmoitetaan sähköpostikutsun yhteydessä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 9.1. klo 10.

 

31.1. MiB yrittäjien lounastapaaminen

Yrittäjä-äiti tai yrittäjyydestä kiinnostunut äiti! Ensimmäisessa MiB yrittäjien omassa ryhmässä keskustellaan yrittäjyyden ja äitiyden yhdistämisestä ja jaetaan kokemuksia. Ensimmäisellä kerralla tarkoituksena on kerätä toiveita ja ideoita yrittäjäryhmän toiminnalle. Seuraavilla kerroilla otamme keskusteluun toivottuja aihepiirejä. MiB yrittäjä -tapaamisia on tarkoitus järjestää kerran kuussa joko lounas tai iltatilaisuutena. Lapset ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan!

Aika: keskiviikko 31.1. klo 12–13
Paikka: Panini, Linnankatu 3, 20100 Turku
Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumassa.

Menneet tapahtumat