Turku

Turun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Varsinais-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 30 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Turku FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys turku@mib.fi.

Yhteys:
turku@mib.fi
040 524 8662/ Johanna Molin

 

Tulevat tapahtumat Turussa

Huom! Tapahtumien tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan jäsenille kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä sekä tapahtumakohtaisissa kutsuissa.

3.3. MiB goes Studio One: Personal trainerin vinkit liikuntaan lapsen kanssa

Maaliskuun alussa saamme vinkkejä, joita toteuttaa yhdessä lasten kanssa oman fyysisen jaksamisen edistämiseksi. Hyvinvointivalmennus Studio One on henkilökohtaisen liikunta- ja ravintovalmennuksen ammattilainen. Ainoana Turussa Studio One tarjoaa valmennettavilleen tilat, joissa harjoitellaan ilman muita treenaajia.

Tilaisuudessa pääsemme kuulemaan tarkemmin Personal Trainer ja liikuntaneuvojan Sinikka Mäkisen johdolla, mitä Studio Onen tiimi oikeastaan tekee, tulevasta Teräsäiti-valmennuksesta sekä testaamaan toimintaa käytännössä. Luvassa on lihaskuntoharjoitus, joka taipuu jokaisen omaan tasoon. Myös lapset voivat osallistua harjoitukseen ja nauttia liikunnan ilosta yhdessä aikuisen kanssa.

Tarvitset mukaasi rennot vaatteet, joissa on hyvä liikkua sekä sisätossut.

Aika: Lauantai 3.3. klo 11-13
Paikka: Ilmoitetaan tarkemmin tapahtumakohtaisessa sähköpostikutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen.  
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 22.2. klo 10.

6.3. MiB Welcome Coffee: Kaikki hyöty irti verkostosta!

Oletko uusi mibiläinen, harkitsetko jäsenyyttä tai haluatko muuten kuulla lisää toiminnasta? Tapaamme uusien ja toiminnasta kiinnostuneiden mibiläisten kesken rennoissa merkeissä tutustuen MiBin toimintaan erityisesti tämän urahenkisten äitien verkoston hyödyntämisen näkökulmasta. Toimintaa ja verkostoitumistarinoita meille esittelevät Turun MiB-aktiivit paikallisvastaava Katja Hollménin johdolla. Pääset myös harjoittelemaan speed dating-tyyppisessä tilanteessa verkostoitumisen perustaitoa eli hissipuhetta!

Lämpimästi tervetuloa kaikki vanhat, uudet ja tulevat jäsenet! Lapset ovat erittäin tervetulleita mukaan. Kahvitarjoilu, joten ilmoittauduthan ennakkoon Facebook-tapahtumassa.

Vinkkaa tilaisuudesta kaverillekin! Voit kutsua hänet mukaan myös Facebookin MiB Turku -ryhmään.

Aika: Tiistaina 6.3. Klo 17-18:30
Paikka: Silo-tila, 2krs., SparkUp, Tykistökatu 4, Kupittaa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen: https://www.facebook.com/events/1560365307382366/

13.3. MiB After Work: Minä ja verkostoni

Helmikuussa alkanut suosittu tapahtumamalli saa nyt jatkoa. Silloin aiheena oli helmikuun teeman mukaisesti ruuhkavuodet, nyt verkostot. Konseptin mukaisesti kolme jäsentä pääsee kertomaan verkostoistaan ja yksi illan juontajaksi ja keskustelun ohjaajaksi. Lisätietoa esiintymismahdollisuuksista saat Katja Hollménilta. Ilmoittaudu mukaan esiintymään tai tule kuulemaan muilta ja keskustelemaan – sekä tietysti verkostoitumaan!

Aika: Tiistai 13.3. klo 17.00-19.00
Paikka: Jytyliitto, Yliopistonkatu 37 A 55
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 12 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki esiintyjäksi lähetetään sähköpostitse tiistaina 27.2. klo 10. Ilmoittautumislinkki yleisöksi lähetetään tiistaina 6.3. klo 10.

15.3. MiB goes Asianajotoimisto Lexia

Tervetuloa tutustumaan asianajotoimisto Lexian toimintaan MiBin jäsen Hanna Huttusen (VT, KTM) johdolla. Hanna kertoo millaista on pienten lasten äidin työ asianajotoimistossa, ja pitää meille koulutuksen asumisen juridiikkaan liittyen. Koulutuksessa käydään lyhyesti läpi, mitä kannattaa huomioida asunto- ja kiinteistökauppaa tehdessä riitojen välttämiseksi, sekä toisena aiheena huoneiston vuokralle antamisessa keskeisiä huomioitavia seikkoja. Tilaisuuden loppuun on varattu hyvin aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Aika: Torstai 15.3. klo 17.00-18.30
Paikka: Ilmoitetaan tarkemmin tapahtumakohtaisessa sähköpostikutsussa.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 9 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 8.3. klo 10.

27.3. MiB Afterwork: #bossladies – Valmentava johtaminen

Illan aiheena on valmentava johtaminen ja isäntänä toimii toimitusjohtaja Patrick Stara yrityksestä Stara Consulting. Stara Consulting on toiminut noin 20 vuotta palvellen PK-yritysten kasvua ja uudistumista erilaisten kehityshankkeiden avulla.

Tarkempia tietoja illan sisällöstä lähempänä itse tapahtumaa. Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 15 yksin saapuva äitiä. Kutsu tapahtumaan lähetetään 20.3.2018 klo 10.

Aika: Ti 27.3. klo 17-18.30
Paikka: Regus Kupittaa, Joukahaisenkatu 6, 7.kerros, 20520 Turku

Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Menneet tapahtumat