Turku

Turun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Varsinais-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 30 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Turku FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys turku@mib.fi.

Yhteys:
turku@mib.fi
040 524 8662/ Johanna Molin

 

Tulevat tapahtumat Turussa

1.11. MiB mingle: Opiskelu vauva-aikana

Oletko opiskellut tai harkinnut sitä tekeväsi vanhempain- tai hoitovapaan aikana? Mitä opintomahdollisuuksia on olemassa omalla asuinalueellani, entä etä-opinnot? Miten opintojen suorittaminen sujuu vauvan kanssa?

Tervetuloa kaikki entiset, nykyiset ja mahdollisesti tulevat opiskelijat kertomaan tai kuulemaan parhaat vinkit vauvan kanssa opiskeluun.

Aika: Ke 1.11. klo 10.30–12.00
Paikka: Food Court Hansakortteli, Kultatalo 3krs.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumaan ilmoittaudutaan Facebook linkin kautta.

8.11. MiB Morning club: Taidetta sijoituksena kotiin ja konttoriin!

Huomio: MiB Morning Club peruttu vähäisen osallistujamäärän takia!

Taiko kutsuu kuitenkin kaikki Turun Mibiläiset viettämään yrityksen 1-vuotis syntymäpäiviä 15.11.
Näet tarkemmat tiedot kyseisestä tapahtumasta Facebook-sivuilta.

Saimme myös – 5% alennuskoodin kuvataidekauppaan: TAIKO1YEAR, joka on voimassa marraskuun loppuun asti.

 

Yrittäjä ja mibiläinen Pia Edman avasi marraskuussa Suomen suurimman kuvataidekaupan, Taikon, joka toimii osoitteessa www.taiko.fi. Taikossa on mukana yli 400 ammattitaiteilijaa, ja valikoimasta löytyy yli 4000 teosta.

Pia kertoo meille yrityksensä ideasta ja tämän hetken kiinnostavista taiteilijanimistä. Saamme vinkkejä taiteen ostamiseen ja kuulemme miksi suomalainen taideteos on hyvä hankinta.

Tapaamme Spark Upin toisen kerroksen tiloissa, hissit ja esteetön sisäänkäynti löytyvät Electrocityn puolelta.

Aika: Keskiviikko 8.11. klo 8.30–10.00
Paikka: Spark Up Turku (2krs.) Tykistökatu 4, 20510 Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen tai ilman.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 1.11 klo 10.

8.11. MiB After Work: Rastor ja esimies- ja johtamiskoulutukset

Marraskuussa kokoonnumme #Bossladies-minglen sijaan esimiestyön ja johtamisen koulutusmahdollisuuksien ääreen, kun Rastorin Marjaana Roth on kutsunut meidät kuulemaan ja keskustelemaan erilaisista tarjoamistaan koulutusvaihtoehdoista.

Rastor on valtakunnallinen aikuiskouluttaja, joka on nykyisin samaa konsernia Markkinointi-Instituutin kanssa. Illan aikana kuulet edullisesta mahdollisuudesta kehittää itseäsi ja omaa esimies- ja johtamisosaamistasi oppisopimuksen avulla, jolloin ainoa kustannus on Opetushallituksen tutkintomaksu 58 euroa. Koulutuksia Rastorilla on käynnissä koko ajan non-stop-periaatteella, mutta Rastor heittää haasteen myös meille Bossleideille: omakin koulutusryhmä on täysin mahdollinen, jos ryhmään saadaan riittävästi osallistujia.

Marjaana Roth toimii Rastorilla asiakasratkaisupäällikkönä johtamisen, myynnin ja tuote- ja palvelukehityskoulutusten parissa. Hän on itsekin kahden pojan äiti.

Tarjolla pientä suolaista, kahvi/tee, myös lapset huomioitu. Kokoontumistilana on Logomon takkahuone 3. krs, Byrån puoli. Jos tulet autolla, kannattaa auto jättää Byrån edessä olevalle parkkipaikalle (parkkipaikan edessä on kerrostalotyömaa tunnusmerkkinä).

Aika: Keskiviikko 8.11. klo 17.00–18.30
Paikka: Logomo, Köydenpunojankatu 14, 3. krs, 20100 Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 1.11. klo 10.

15.11 MiB goes Ambientia: Palvelumuotoilu – mitä se on ja kuinka voin hyödyntää sen menetelmiä omassa työssäni

Tämän päivän polttava aihe palvelumuotoilu komeilee usein lehtien otsikoissa. Mitä palvelumuotoilu on ja mitä se oikein käsittää? Voisinko minä hyödyntää palvelumuotoilua omassa työssäni?

Ambientia on 20-vuotias IT-alan yritys, jossa muotoillaan digitaalisia palvelukokemuksia tavanomaisen softakehityksen lisäksi. Kahden lapsen äiti Heidi Tetri toimii yrityksen palvelumuotoilijana ja tutustuttaa meidät palvelumuotoilun saloihin sekä kertoo millaista on toimia äitinä paljon matkustelua edellyttävällä IT-alalla.

Aika: Keskiviikko 15.11. klo 15.30–17.00
Paikka: Ambientia, Kristiinankatu 5 B 7
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 8.11. klo 10.

22.11. MiB Mingle: Marraskuun kuukausitapaaminen

Kaipaatko aikuista seuraa, puheenaiheita ja kehittävää tekemistä vauva-arjessa? Kaikkeen tähän ja paljon muuhun löytyy apuja MiBistä. Toivotamme tervetulleeksi kaikki MiBin uudet jäsenet sekä MiBin toiminnasta tai jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan Turun alueen muiden äitien kanssa!

Aika: Ke 22.11. klo 13-14.30
Paikka: Cafe Aschan, Skanssin 2. krs
Hinta: Kahvittelu on omakustanteinen.
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumaan ilmoittaudutaan Facebook-tapahtuman kautta.

Menneet tapahtumat