Turku

Turun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Varsinais-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 30 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Turku FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys turku(a)mib.fi.

Yhteys:
turku(a)mib.fi
040 5799331 / Katja Hollmén

Tulevat tapahtumat Turussa

Huom! Tapahtumien tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan jäsenille kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä sekä tapahtumakohtaisissa kutsuissa.

Elokuu

1.8 MiB mingle: SosTer Systerit

Syyskauden ensimmäinen SosTerSyster-Mingle. Tapaamisessa nostetaan sosiaali- ja terveysala tarkasteluun. Tarkoituksena ei ole pohtia vain uudistusta, vaan koota sosiaali- ja terveysalan ihmiset yhteen ja löytää uusia verkostoja.

Suunnitellaan ja ideoidaan myös tulevia syksyn tapaamisien teemoja ja puhujia. Mikäli sinulla on mielessä aiheeseen sopiva henkilö, tule kertomaan lounaalle tai pistä viestiä.

Tavataan lounaan merkeissä ravintola Juliniassa, johon alustava pöytävaraus tehty kabinettiin 12 henkilölle.

Tapahtuma vain MiBin jäsenille.
Tervetuloa Sote -soppaa keittelemään!

Aika: Keskiviikko 1.8. klo 11–12.30
Paikka: Ilmoitettu tapahtuman Facebook-sivulla.
Hinta: Maksuton. Lounas on omakustanteinen.
Lapset: Tervetulleita!

Alustava pöytävaraus tehty 12 henkilölle. Facebook-tapahtuma ja ilmoittautuminen sitä kautta.

9.8. MiB mingle: Tasa-arvo työelämässä

Oletko joskus kokenut työelämässä epätasa-arvoista kohtelua tai epäasiallisia kommentteja? Oletko keksinyt täydellisen vastineen – tunteja myöhemmin? Keskustellaan työelämässä vastaantulevista epämiellyttävistä tilanteista ja mietitään miten niissä voisi toimia, jotta hankalatkin tilanteet saisi käännettyä itselleen eduksi jo tilanteen sattuessa kohdalle. Lounastetaan ajankohtaisen aiheen puitteissa ja jaetaan kokemuksia sekä parannetaan maailmaa tältä osin. Tervetuloa!

Aika: Torstai 9.8. klo 11–12.30
Paikka: Grill It! Marina, Linnankatu 32, Turku
Hinta: Lounas omakustanteinen.
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtumassa.

15.8. MiB mingle: Kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa!

Aika: Keskiviikko 15.8. klo 16–17.30
Paikka: Sään salliessa kirjaston sisäpihalla, Linnankatu 2. Sadesäällä Hansan Kultatorin 3. kerroksessa ravintolamaailmassa.
Hinta: Ilmainen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtumassa.

27.8. MiB After work: LinkedIn haltuun

Tämä tilaisuus on tarkoitettu sinulle LinkedIn -profiilin luonut äiti, jonka to do -listalla on profiilin päivittäminen, eikä sille tunnu koskaan löytyvän inspiraatiota tai aikaa. Nyt voit tehdä sen yhdessä muiden kaltaistesi kanssa. Otetaan profiilit työn alle pienryhmissä kommentoiden ja paikan päällä profiilia muokaten. Ensimmäisellä kerralla saamme LinkedInista meille kertomaan Jenni Vähä-Heikkilän, joka työskentelee Romana Managementilla suorahakukonsulttina ja on tutustunut tuhansiin LinkedIn -profiileihin. Jenni kertoo meille miksi profiiliin kannattaa panostaa ja millainen on hyvä profiili. Seuraavilla kerroilla paneudumme syvemmälle profiileihimme ja saatamme ne kuntoon sekä aktivoidumme postausten ja keskustelujen muodossa. Seuraavat osiot workshopista järjestetään 18.9. ja 10.10. Parhaan hyödyn saat osallistumalla näihin kaikkiin, mutta myös yksittäiseen tilaisuuteen osallistuminen onnistuu.

Otathan mukaan laitteen, jolla muiden osallistujien profiileihin tutustuminen ja oman profiilin muokkaaminen onnistuu paikan päällä.

Aika: Maanantai 27.8. klo 17.00–19.00
Paikka: Keskusta. Tarkempi paikka ilmoitetaan viikkoa ennen saapuvassa tapahtumakutsusta.
Hinta: Maksuton
Lapset: Suositellaan jättämään kotiin keskittymisen mahdollistamiseksi, mutta mukaan voi ottaa oman harkinnan mukaan.

Mukaan mahtuu 16 äitiä.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 20.8. klo 10.

30.8. MiB mingle: Viestintäalalla työskentelevien lounastreffit

Elokuun lounastreffien teemana on tarinallistaminen. Miten tarinallistamista voi käyttää? Mistä aloittaa? Onko tarinallistaminen vain PR:ää? Innokasta keskustelua jälleen luvassa!

Aika: Torstai 30.8. klo 12.30–13.30
Paikka: Ravintola Panini, Linnankatu 3
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtumassa.

Menneet tapahtumat