Vaasa

Vaasan paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjanmaalla. Toiminnasta vastaa noin 15:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Vaasa FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppanuudesta, ota yhteys vaasa@mib.fi.

Yhteys:
vaasa@mib.fi
044 085 0011 / Katri Sarkkinen

 

Tulevat tapahtumat Vaasassa 

 

6.3. MiB mingle: MiB-äitien språkbad

Haluatko herätellä uinumassa olevaa ruotsinkielen taitoasi? Vai onko sinulla tarvetta hioa kielitaitoasi johonkin tiettyyn tilanteeseen? Hyvä, tule mukaan suomi-ruotsi-kielikylpyyn, jossa porukka rentoa ja kieli suomesta tai ruotsista se, joka ei ole äidinkielesi! Maaliskuun tapaamisen aihe on verkostoituminen tai mikä tahansa muu osallistujia kiinnostava aihe.

Svenskspråkiga mammor, nu talar vi det språk som inte är vårt modersmål. I mars har vi networking som temat. Mötet passar alla som vill öva på sina språkkunskaper och lära känna MiB-mammor! Välkomna med!

Aika: tiistai 6.3. klo 11–12.30
Paikka: Cafe Proosa, pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: maksuton
Lapset: tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan pöytävarauksen takia.

14.3. MiB goes: Kiffel

Kiffel on nuori ja ennakkoluuloton siivousyritys, joka haluaa olla edelläkävijä koko siivousalalla. Kiffel haluaa tehdä asiakkaidensa elämästä helpompaa ja lupaakin siksi puolittaa heidän parisuhderiitansa. (Tiesitkö muuten, että 45 % parisuhteessa olevista nahistelee jatkuvasti kodin siivouksesta!) Jenni Parpala on merkonomi, yrittäjä sekä kahden lapsen äiti. Kiffel sai alkunsa 2013 Nuori Yrittäjyys -ohjelmasta, joka huipentui Paras myyjä – ja Paras palvelu -palkintoon. Siitä lähtien Jenni on vienyt yritystään eteenpäin. Kiffel toimii Vaasassa ja Saariselällä. Kiffel on neljässä vuodessa kasvanut huimaa vauhtia ja työllistää tällä hetkellä 12–15 henkilöä.

Illan aikana pääsemme tutustumaan Kiffelin uusiin, juuri valmistuneisiin, tiloihin. Tapahtumassa Jenni tulee puhumaan meille naisyrittäjyydestä, perheen ja yrittäjyyden yhdistämisestä sekä verkostoitumisen merkityksestä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tutustumaan tarkemmin yrityksen toimintaan ja verkostoitumaan toisten äitien kanssa.

Lue lisää Kiffelistä: www.kiffel.fi

Aika: keskiviikko 14.3. klo 18–19.30
Paikka: Kiffel, Moreenikuja 1 a, 65300 Vaasa
Hinta: maksuton jäsenille
Lapset: tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 7.3. klo 18.

19.3. MiB goes: VEBIC

Tervetuloa tutustumaan VEBICiin ja samalla kuulemaan uran ja perheen yhdistämisestä yliopistomaailman näkökulmasta maanantaina 19.3. klo 17.

VEBIC (Vaasa Energy Business Innovation Centre) on Vaasan yliopiston Palosaaren kampuksen uusi laboratorio ja monitieteinen tutkimusalusta, joka kokoaa yhteen tutkimus- ja yritysmaailman osaamisen energiantuotannossa ja kestävässä kehityksessä.

VEBICiä meille esittelee assistentti, ekonomi Anna Kietz, joka on kahden lapsen yksinhuoltaja. Työstään kertovat ja keskustelua uran ja perheen yhdistämisestä alustavat väitöskirjatutkija Michaela Hissa, joka tutkii polttomoottorin sylinterin sisäistä palamisprosessia, ja Technobothnian koordinaattori, insinööri Josefin Stolpe, joka saa ottaa äidin roolin välillä myös työpaikallaan.

Aika: maanantai 19.3. klo 17–18.30
Paikka: VEBIC, Yliopistonranta 1, 65200 Vaasa
Hinta: maksuton jäsenille
Lapset: tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 7 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 9.3. klo 18.

 

Menneet tapahtumat