Vaasa

Vaasan paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjanmaalla. Toiminnasta vastaa reilusta 10:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Vaasa FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppanuudesta, ota yhteys vaasa(a)mib.fi.

Yhteys:
vaasa(a)mib.fi
044 085 0011 / Katri Sarkkinen

 

Mielenkiintoisia tehtäviä avoinna MiBin Vaasan paikallisjaostossa!

Haluatko mukaan upeaan MiB aktiiviryhmään ja samalla hankkia uutta kokemusta, mistä on työmarkkinoilla hyötyä? Haemme nyt MiBin Vaasan paikallisjaostoon uusia ja energisiä henkilöitä useampaan eri rooliin. Avoinna mm. tapahtumavastaavan rooleja. Lisäksi uusia tapahtumajärjestäjiä kaivataan mukaan.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä: vaasa@mib.fi tai 050 316 1106 / Niina. Kerromme mielellämme lisää!

 

Tulevat tapahtumat Vaasassa 

29.8. MIB goes DL-yhtiöt – keskusteluilta kasvuyrityksistä ja muutosjohtamisesta

Tervetuloa keskustelemaan kasvuyrityksistä ja muutosjohtamisesta! Keskustelua vetää DL-yhtiöiden projektikoordinaattori Anna Tapio, joka on ollut vuodesta 2012 mukana kehittämässä Cash-In Consultingin sisäisiä prosesseja ja digitaalisia palveluita. Nopeasti kasvavassa yrityksessä eletään jatkuvassa muutoksessa, ja henkilöstöltä vaaditaan joustavuutta organisaation ja prosessien jatkuvasti kehittyessä. Opittuaan muutosjohtamisen haasteita kantapään kautta Anna on pyrkinyt aktiivisesti kehittämään viestintä- ja vuorovaikutustaitojaan, joita tarvitaan päivittäin sekä työssä että äitinä.

DL Software ja Cash-In Consulting – yhdessä DL-yhtiöt – ovat tarjonneet palveluita yrityksille jo yli 30 vuoden ajan. Laaja palvelukokonaisuus sisältää mm. monipuoliset tietojärjestelmäratkaisut, toiminnanohjausjärjestelmän sekä taloushallinnon ja perinnän palvelut. DL-yhtiöt työllistävät yli 100 asiantuntijaa, joista suurin osa työskentelee Vaasan Suvilahdessa.

Kasvuvauhti on ollut hurja varsinkin Cash-Inilla, jonka henkilöstömäärä on kahdeksan vuoden aikana kasvanut neljästä lähes 40 työntekijään ja liikevaihto 250 000 eurosta 3,8 miljoonaan euroon. Kauppalehti onkin useana vuonna listannut Cash-Inin Pohjanmaan menestyjäyritysten joukkoon.

Aika: keskiviikko 29.8. klo 17–18.30
Paikka: Cash-In Consulting, Suvi-Center, Teirinkatu 6, 65350 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen, sekä 12 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 22.8. klo 18.

3.9. MiB After work: Miten herätät Headhunterin mielenkiinnon – Jari Luoma InHunt Oy

Miten herätät Headhunterin mielenkiinnon? Mistä sinut löydetään tai miten sinä löydät Headhunterin? Jari Luoma on InHunt Group Oy:n senior headhunter ja aluejohtaja Vaasan vaalipiirin alueilla. Hän tulee vastaamaan MiB-äideille edellä esitettyihin kysymyksiin after work -tilaisuudessa kirjastolla. Lisäksi saamme vinkkejä oman CV:n rakentamiseen ja siihen mitä sitten, kun Headhunter soittaa…

Aika: Maanantai 3.9. klo 17-18.30
Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 27.8. klo 18.

5.9. MiB mingle – Avoin aktiivitapaaminen

Tervetuloa mukaan avoimeen aktiivien tapaamiseen! Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa aktiiviemme mukana? Paikallisjaosto järjestää muun muassa tapahtumia, kehittää yritys- ja sidosryhmäyhteistyötä ja viestii MiBistä kohderyhmille.

Tiimiimme kaivataan etenkin viestintävastaavia, tapahtumavastaavia ja tapahtumajärjestäjiä. Aktiivitoimintaan voit osallistua olit sitten raskaana, perhevapailla tai jo työelämään palannut – mielekästä tekemistä on tarjolla kaikille!

MiBin aktiivina olet osa paikallista ja valtakunnallista aktiivien verkostoa. Pääset edistämään MiBin toimintaa, tutustut mahtaviin naisiin eri aloilta ja saat mukavaa vastapainoa arkeen juuri sen verran kuin haluat. Et tarvitse aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta, innostus MiBin toimintaan ja itsesi kehittämiseen riittää. Tule mukaan vapaamuotoiseen tilaisuuteen kuulemaan MiBin toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä. Voit myös ottaa lapset mukaan.

P.S. Voit tulla mukaan tapaamiseen, vaikka et olisi vielä MiBin jäsenmaksun maksanut jäsen.

Aika: Keskiviikko 5.9.2018 klo 17-18.30
Paikka: Aroma Bageri&Konditori, Kivihaantie 14, 65300 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi pöytävarauksen takia.

11.9. MiB After work – Uskalla epäonnistua – Antti Savola (stream)

“Pelottaa. Ahdistaa. Uni ei tule. Epävarmuus omasta osaamisesta. Riitänkö minä? Ristiriitaiset tunteet töihin paluusta ja odotukset erilaisista rooleista saattavat vaivata mieltä elämän eri vaiheissa. Ura ja perhe. Uskallanko unelmoida (molemmista)? Uskallanko epäonnistua? Uskallanko yrittää?”

Antti Savola on lumilautaileva painija-fyysikko-muusikko-filosofi, joka käy luennoimassa aiheesta “uskalla epäonnistua”. Antti on maailmanmatkaaja, joka on seurannut läheltä mitä omaishoitajuus, väsymys, ahdistus, masennus, alkoholismi ja katkeruus voivat tehdä ihmisille, sekä miltä kipu näyttää ja tuntuu. Hän myös tietää miten kivusta voi selvitä. Tilaisuudessa Antti kertoo erilaisiin elämäntarinoihin pohjautuen peloista, epäonnistumisesta, onnistumisesta, onnellisuudesta ja unelmista. Tapahtuma on keskusteleva ja tavoitteena on sekä voimaannuttaa että rohkaista osallistujia.

Aika: Tiistai 11.9. 17-18.30
Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!
Muuta: Tapahtuma tullaan striimaamaan.

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 27.8. klo 18.

17.9. Welcome coffee – uusien jäsenten infotilaisuus

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Aika: Maanantai 17.9. klo 18-19.30
Paikka: Aroma Bageri&Konditori, Kivihaantie 14, 65300 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi pöytävarauksen takia.

18.9. MiB goes: Westenergy – Moderni jätteenpolttolaitos

Tervetuloa tutustumaan moderniin Westenergy Oy Ab:n jätteenpolttolaitokseen Mustasaaressa! Westenergy Oy Ab omistaa ja ylläpitää modernia vuonna 2012 valmistunutta jätteenpolttolaitosta, jossa hyödynnetään yli 400 000 asukkaan syntypaikkalajiteltu polttokelpoinen jäte. Westenergyn laitos tuottaa yli kolmasosan Vaasan alueen kokonaiskaukolämpömäärästä.

Vierailun emäntänä toimii Westenergyn laitoksen ympäristöpäällikkö, DI & KTM, Tanja Västi, joka on ollut mukana laitoksen toiminnassa alusta asti. Tanja kertoo meille laitoksen toiminnasta sekä omasta töihinpaluustaan hoitovapaan jälkeen, minkä jälkeen voimme yhdessä keskustella tuntemuksista, mitä töihin paluu pitkien vapaiden jälkeen herättää. Ohjelmassa on myös vapaaehtoinen laitoskierros, johon myös lapset ovat tervetulleita.

Aika: Tiistai 18.9. klo 17–18.30
Paikka: Westenergy, Energiatie 5, 66530 Koivulahti
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 11.9. klo 18.

25.9. MiB mingle: MiB-äitien språkbad

Språkbad jatkuu taas! Tervetuloa mukaan suomi-ruotsi-kielikylpyyn, jossa voit harjoittaa kielitaitoasi rennossa ilmapiirissä. Jokainen käyttää sitä kieltä, jota ei puhu äidinkielenään. Syyskuun teemana on töihinpaluu tai mikä tahansa muu osallistujia kiinnostava aihe.

Kielikylpy fortsätter igen! Välkommen till svenska-finska-språkbad där du kan öva dina språkkunskaper i avslappnad atmosfär. Alla använder språket som de inte pratar som sitt modersmål. I september har vi ”tillbaka till arbetet” som temat eller vad som helst är deltagarna intresserad av.

Aika: Tiistai 25.9.2018 klo 10:30-12
Paikka: Cafe Proosa, pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton/omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi pöytävarauksen takia

 

 

Menneet tapahtumat