Tulevat tapahtumat Vaasassa

 

4.9. Recruiting coffee: MiB-aktiivijäsenyydestä kiinnostuneille

MiB Vaasan paikallisjaosto rekrytoi – tervetuloa mukaan rekrylounaalle ja avoimeen aktiivien tapaamiseen! Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa aktiiviemme mukana? Paikallisjaosto muun muassa järjestää tapahtumia, kehittää yritys- ja sidosryhmäyhteistyötä ja viestii MiBistä kohderyhmille.
Tiimissämme on avoinna paikallisvastaavan, Lyyti-vastaavan sekä yrityssuhdevastaavan tehtävät. Aktiivitoimintaan voit osallistua olit sitten raskaana, perhevapailla tai jo työelämään palannut – tekemistä varmasti riittää!

MiBin aktiivina olet osa paikallista ja valtakunnallista aktiivien verkostoa. Pääset edistämään MiBin toimintaa, tutustut mahtaviin naisiin eri aloilta ja saat mukavaa vastapainoa kotiarjelle juuri sen verran kuin haluat. Et tarvitse aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta, innostus MiBin toimintaan ja itsesi kehittämiseen riittää.

Tule mukaan vapaamuotoiseen tilaisuuteen kuulemaan MiBin toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä. Voit myös ottaa lapset mukaan.

P.S. Voit tulla mukaan tapaamiseen vaikka et olisi vielä MiBin jäsenmaksun maksanut jäsen.

Aika: Maanantai 4.9. klo 11–12.30
Paikka: Ravintola Wazaca, Hovioikeudenpuistikko 18, 65100 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan pöytävarauksen takia.

6.9. MiB goes Marimekko – luovuuden johtaminen ja yhteisöllinen johtajuus

Tervetuloa viihtymään syksyn huikeimpaan MiB-iltaan Vaasan Marimekkoon. Tämä ilta on kaikille äideille, jotka janoavat uutta tietoa, haluavat verkostoitua, inspiroitua, shoppailla, pukeutua yksilöllisen tyylikkäästi ja arvostavat kotimaista suunnittelua. Syksyn mallisto on nyt parhaimmillaan, ja illan aikana Linda Välikorpi, kahden pojan äiti ja Marimekko Vaasan myymäläpäällikkö, pitää meille Marimekon yritysesittelyn sekä antaa ideoita syksyn pukeutumiseen. Tarjoamme kuplivaa juomaa ja luontaisesti gluteenitonta pientä purtavaa.  Kaikille osallistujille on myös luvassa pieni yllätys.

Piia Uusi-Kakkuri on juuri väitellyt Kauppatieteiden tohtori, joka on työskennellyt Vaasan yliopiston johtamisen yksikössä 2012–2017. Tällä hetkellä hän työskentelee elintarvikealalla markkinointitiimissä tuoteryhmäkoordinaattorina. Piia puhuu luovuuden johtamisesta ja yhteisöllisestä johtajuudesta. Luova yhteisöllinen johtaja käyttäytyy hyvin erilaisesti kuin perinteinen johtajatyyppi. On tärkeää tunnistaa omat vahvuutensa ja kehittymiskohteensa tällä alueella.

Aika: Keskiviikko 6.9. klo 19–20.30
Paikka: Marimekko, Hovioikeudenpuistikko 15, 65100 Vaasa
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 25 äitiä. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 30.8. klo 18.

12.9. MiB extra: CV-valokuvaus

Onko CV:n päivittäminen ajankohtaista, mutta sopivaa kuvaa ei tunnu löytyvän? Nyt voit otattaa siistin ja ammattimaisen kuvan itsestäsi. Järjestämme CV-valokuvauksen yhdessä Foto Airaksisen kanssa 12.9. Valokuvaajana toimii Raija Skyttälä, jolla on 40 vuoden kokemus valokuvauksesta. Kuvauksen hinta 25 € sisältää noin 10 minuutin kuvaussession ja yhden onnistuneen, valmiiksi muokatun digitaalisen värikuvan käyttöoikeuksineen. Lisäkuvat maksavat 15 €/kpl. Kuvat toimitetaan sähköpostitse. Mukaan mahtuu yhteensä 15 mibiläistä. Jokainen varaa ilmoittautuessaan oman henkilökohtaisen ajan, joten vuoroa ei tarvitse odotella. Voit tulla kuvaukseen myös lapsen kanssa, mutta huomioithan että paikalla ei ole välttämättä muita katsomassa lapsen perään kuvauksen aikana.

Aika: Tiistai 12.9. klo 14.30–17
Paikka: Foto Airaksinen, Kauppapuistikko 10, 65100 Vaasa
Hinta: 25 €, maksetaan suoraan kuvaamoon
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu porrastetusti 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 5.9. klo 18.

20.9. MiB mingle: Syyskuun kuukausikahvit

Kaipaatko aikuista seuraa ja puheenaiheita? Tervetuloa keskustelemaan ja samalla tutustumaan Vaasan alueen Mothers in Business -verkoston äiteihin. Kahvittelu on omakustanteinen. Myös lapset ovat tervetulleita!

Muistathan, että mingleen voit osallistua, vaikka et olisikaan MiBin jäsen.

Aika: Keskiviikko 20.9. klo 10.30–12
Paikka: Aschan Coffee & Deli, Hovioikeudenpuistikko 15, 65100 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan pöytävarauksen takia.

26.9. After work: Uskallusta uramuutokseen, Päivi Ekholm, WasaTalent

Haaveiletko uudesta urasta, mutta koulutus, kokemus ja uskallus puuttuu? Etkö tunnista vahvuuksiasi tai kehtaa tehdä itsestäsi numeroa? Älä heitä uramuutoshaaveitasi romukoppaan, vaan tule kuulemaan, kuinka ne toteutetaan! Rekrytoinnin rautainen ammattilainen ja akkreditoitu uramuutoskonsultti Päivi Ekholm WasaTalentista kertoo meille uramuutoksen do’sit ja dont’sit, sekä tuuppii uusille urille.

Aika: Tiistai 26.9. klo 17–18.30
Paikka: Vaasan uimahalli, kokoustila, 2. krs, Hietalahdenkatu 8, 65100 Vaasa
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 19.9. klo 18

Lisätietoja

Facebook-ryhmä
Menneet tapahtumat

Yhteys:
vaasa@mib.fi

Tutustu MiBin Vaasan-tiimiin täällä!