Vaasa

Vaasan paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjanmaalla. Toiminnasta vastaa reilusta 10:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Vaasa FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppanuudesta, ota yhteys vaasa(a)mib.fi.

Yhteys:
vaasa(a)mib.fi
044 085 0011 / Katri Sarkkinen

 

Mielenkiintoisia tehtäviä avoinna MiBin Vaasan paikallisjaostossa!

Haluatko mukaan upeaan MiB aktiiviryhmään ja samalla hankkia uutta kokemusta, mistä on työmarkkinoilla hyötyä? Haemme nyt MiBin Vaasan paikallisjaostoon uusia ja energisiä henkilöitä useampaan eri rooliin. Avoinna mm. tapahtumavastaavan rooleja. Lisäksi uusia tapahtumajärjestäjiä kaivataan mukaan.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä: vaasa@mib.fi tai 050 316 1106 / Niina. Kerromme mielellämme lisää!

 

Tulevat tapahtumat Vaasassa 

4.6. MiB After work: Näin innostun, onnistun ja uudistun (työ)elämässäni

Mistä innostut? Millä keinoin onnistut? Miten uudistut? Kolme tärkeää kysymystä, joihin vain sinulta itseltäsi voi löytyä oikeat vastaukset.

Itsensä johtaminen on taito, jota ilman emme pysty elämään hyvää elämää. Mitä paremmin osaamme johtaa itseämme, sitä enemmän voimme elää itsemme näköistä elämää, olla tyytyväisiä, onnellisia ja menestyneitä. Ja mikä parasta: oman onnen löytyminen ei ole muilta pois, päinvastoin. Kokemamme merkityksellisyys, mielekkyys ja myönteisyys – tai niiden puute – vaikuttavat aina ympärillämme oleviin ihmisiin. Varmista siis, että itsesi johtamisen taito on kohdillaan!

Saat päivitettyä tietosi ja taitosi kätevästi osallistumalla “Innostu, onnistu ja uudistu (työ)elämässä” -iltaan. Paneudumme työpajan muodossa muutamaan mielentaitoon ja konkreettiseen keinoon, joiden avulla voit käytännössä johtaa itseäsi. Tutustumme mm. joustavaan mieleen, pystyvyysuskoon ja resilienssiin.

Työpajan fasilitoijana toimii johdon valmentaja, bisnespsykologi Piia Tulisalo. Hän on kasvusta ja uudistumisesta innostunut ammatticoach, jolla on bisnespsykologina vahva ymmärrys mielen maailmasta. Monipuolinen yrittäjäkokemus (17+ v.) pääosin pohjalaisten yritysten ja yhteisöjen kanssa on synnyttänyt halun keskittyä tulevaisuuden ennakointiin ja johtajuuden syventämiseen. Katso lisää www.prover.fi tai www.linkedin.com/in/piiatulisalo

Aika: Maanantai 4.6. klo 17-19
Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 4 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 28.5. klo 18.

14.6. MiB Welcome coffee Vaasa: Synttäripiknik

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle! Voit tulla mukaan myös muuten vaan, sillä samalla juhlistamme 3-vuotiasta MiBiä synttäripiknikin merkeissä!

Juhlan kunniaksi MiB tarjoaa pientä purtavaa ja lasillisen kuohuvaa 14:lle ensimmäiselle. Lisäksi kannattaa ottaa omia piknikeväitä mukaan. Tapahtuma on avoin kaikille, jotka haluavat tutustua MiBin toimintaan ja verkostoitua toisten äitien kanssa. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Lapset ovat tervetulleita mukaan.

Aika: Torstai 14.6. klo 17-18
Paikka: Satopuisto (Muumipuisto), Hietalahdenkatu, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Lyytin kautta. Linkin löydät Facebook-tapahtumasta.

 

Menneet tapahtumat