Vaasa

Vaasan paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjanmaalla. Toiminnasta vastaa noin 15 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Vaasa FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys vaasa@mib.fi.

Yhteys:
vaasa@mib.fi
044 085 0011 / Katri Sarkkinen

 

Tulevat tapahtumat Vaasassa 

 

2.11. Recruiting Coffee: MiBin aktiivijäsenyydestä kiinnostuneille

MiB Vaasan paikallisjaosto rekrytoi – tervetuloa mukaan rekrylounaalle ja avoimeen aktiivien tapaamiseen! Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan tulevaa toimintaa aktiiviemme mukana? Paikallisjaosto muun muassa järjestää tapahtumia, kehittää yritys- ja sidosryhmäyhteistyötä sekä viestii MiBistä kohderyhmille.

Tiimissämme ovat avoinna Lyyti-vastaavan, tapahtumavastaavan sekä jäsenvastaavan tehtävät. Aktiivitoimintaan voit osallistua olit sitten raskaana, perhevapailla tai jo työelämään palannut – tekemistä varmasti riittää.

Tule mukaan vapaamuotoiseen tilaisuuteen kuulemaan MiBin toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä. Voit myös ottaa lapset mukaan.

P.S. Voit tulla mukaan tapaamiseen, vaikka et olisi vielä MiBin jäsenmaksun maksanut jäsen.

Aika: Torstai 2.11. klo 11–12.30
Paikka: Ravintola Rosso, Rewell Center
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan pöytävarauksen takia.

6.11. MiB mingle: Raskauden aikainen liikunta ja synnytyksestä palautuminen

Oletko raskaana, ja mietit miten voit liikkua turvallisesti? Vai oletko tuore äiti, ja sinua mietityttää, milloin on oikea aika lähteä liikunnan pariin? Vai onko synnytyksestäsi jo aikaa, mutta et ole varma, onko kroppasi vielä täysin palautunut? Liikunta-alan yrittäjä, personal trainer ja kahden lapsen äiti Miia Kahila tulee kertomaan, miten liikunta tulee aloittaa tauon jälkeen ja milloin voit turvallisesti jatkaa lempiharrastuksesi parissa. Tilaisuus on kaikille avoin, ja lapset ovat tervetulleita mukaan.

 

Aika: Maanantai 6.11. klo 10–11.30
Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

15.11. MiB mingle: Yksinyrittäjän ilot ja haasteet

Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan yksinyrittäjän iloista ja haasteista. DESIGN BY HANNA K:n perustaja Hanna Yli-Yrjänäinen kertoo lapsuuden haaveen toteuttamisesta sekä alkutaipaleestaan yrittäjänä. Hanna on aikaisemmalta koulutukseltaan tradenomi, ylempi AMK, mutta toimii tällä hetkellä sisustussuunnittelijana omassa tuoreessa yrityksessään. Tule kuuntelemaan, miltä on tuntunut vaihtaa alaa ja ottaa rohkea askel siirtyä yrittäjäksi.

Aika: Keskiviikko 15.11. klo 11–12.30
Paikka: Aschan, GW-galleria Kivihaka, Kivihaantie 14, 65300 Vaasa
Hinta: Maksuton/omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan pöytävarauksen vuoksi.

22.11. MiB Goes: AHA Logistics

Tule kuuntelemaan mielenkiintoista yritystarinaa! AHA Logistics perustettiin pahimpaan laman aikaan kahden naisen voimin. Illan aikana kuulemme toimitusjohtaja Tiina Haapalan ja Jonna Ahkila-Niemen kokemuksia yrityksen perustamisesta, pyörittämisestä ja naisyrittäjyydestä. Tällä hetkellä yritys työllistää seitsemän naista.

Aika: Keskiviikko 22.11. klo 16.30–18
Paikka: AHA Logistics, Liikekuja 2, 65380 Vaasa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lasten kanssa ja 10 äitiä jotka tulevat yksin. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 15.11.2017 klo 18. Ilmoittautumislinkki lähetetään jäsenille sähköpostitse.

29.11. MiB After Work: Leikin merkitys by Leikkien

”Miksi kaupoissa ei ole kivoja ja kehittäviä leluja?” ihmetteli pienen tytön äiti vuosia sitten. Ihmettely muuttui innostuksen ja ideoiden kautta yritykseksi, joka erikoistui opettavaisiin leluihin ja peleihin. Tänä syksynä Leikkien Groupista tuli myös MiBin yhteistyökumppani.

Tapahtumassa Leikkien-edustaja, erityislastentarhanopettaja Sannamaija Pulkkinen kertoo aluksi leikin merkityksestä lapsen kehitykselle eri ikävaiheissa; mikä on leikin merkitys lapsen sosiaaliselle kehitykselle, ja miten leikkiminen tukee tulevaisuudessa tarvittavia taitoja (21st century skills). Saamme myös leikkiä, iloita ja oppia, sekä tutustua opettavaisiin leluihin ja peleihin. Osallistujilla on mahdollisuus tehdä hankintoja pukin pussiin rennon yhdessäolon lomassa. Lisätietoja Facebookissa Sanniksen Leikkien-kutsut ja -esittelyt, Vaasa ja lähiympäristö.

Aika: Keskiviikko 29.11. klo 17.30–19.30
Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 22.11.2017 klo 18. Ilmoittautumislinkki lähetetään jäsenille sähköpostitse.

Menneet tapahtumat