Kuopio

Kuopion paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Itä-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 15 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Kuopio FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys kuopio(a)mothersinbusiness.fi

Yhteystiedot:
kuopio(a)mothersinbusiness.fi
Irina Rekiranta-Luukkonen, paikallisvastaava

Rekry käynnissä!

Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan sekä toteuttamaan tulevaa toimintaa aktiivinaistemme mukana?

MiBin aktiivina kuulut sekä paikalliseen että valtakunnalliseen aktiivien verkostoon, pääset edistämään MiBin toimintaa ja tutustut mahtaviin naisiin eri aloilta. Et tarvitse aiempaa yhdistyskokemusta, sillä innostus MiBin toimintaan ja itsesi kehittämiseen riittää!

Tällä hetkellä haemme Kuopion paikallisjaostoon tapahtumajärjestäjiä, HR-vastaavaa, tilavastaavaa, jäsenasiavastaavaa, mingle-vastaavia, yrityssuhdevastaavaa, talousvastaavaa sekä Reads-vetäjiä. Lisätietoja vastuurooleista Facebookin ryhmästä Mothers in Business Kuopio (hakusanat #rekrytointi #mibaktiivi #vastuurooli).

Tulevat tapahtumat Kuopiossa

14.8. MiB Mingle: Lounas keskustassa

Kiinnostaisiko maistuva lounas hyvässä seurassa? Käynnistellään yhdessä syksyn toimintaa lounastamalla uusien ja vanhojen jäsenten sekä MIB:n toiminnasta kiinnostuneiden äitien kanssa, myös lapset ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan!

Aika: ti 14.8. Klo 11-12
Paikka: Rosso, Haapaniemenkatu 24-26
Lapset: Tervetulleita!

20.8. MiB After work: Äitiyden myötä kuntoon ja yrittäjäksi

Vatsalihasten erkaumasta ja synnytyksestä palautumisesta puhutaan yhä enemmän, mutta paljon jää silti tuoreen äidin oman aktiivisuuden varaan.

Heini Furu on kuopiolainen fysioterapeutti, urheiluhieroja ja personal trainer, joka äidiksi tultuaan päätti tehdä äitiydestä uran perustamalla toiminimen ja lähtien pienestä liikkeelle. Yrittäjänä Heini voi keskittyä nimenomaan äitien auttamiseen. Tule kuulemaan Heinin tarina ja vinkit synnytyksen jälkeiseen kuntoutumiseen.

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Aika: ma 20.8. Klo 17-19
Paikka: ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Lapset: Tervetulleita!

22.8. MiB Mingle: Odotusta ja vanhemmuutta Apajassa

Tule tutustumaan Mothers in Business Kuopio -yhdistyksen toimintaan Perheentalon “Odotusta ja vanhemmuutta Apajassa” -tapahtumassa.

Samalla voit kertoa vinkkejä minkälaista toimintaa haluaisit syksylle. Tai jos MiB aktiivina toimiminen kiinnostaisi, voi tulla asiasta tulla kyselemään.

Aika: ke 22.8. Klo 15-17
Paikka: Kuopion PerheenTalo, Apaja
Lapset: Tervetulleita!

27.8. MiB Welcome Coffee

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa. Tämä tilaisuus on suunnattu ensijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Samaten vanhat jäsenet ovat tervetulleita vaihtamaan kuulumisia, tai jos toiminnassa on ollut taukoa on tämä helppo tilaisuus hypätä jälleen toimintaan mukaan. Myös lapset ovat tervetulleita kahvittelemaan.

Aika: maanantai 27.8. klo 10-12
Paikka: Ramin konditoria
Hinta: Kahvittelu omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

30.8. MiB Mingle: Päivällistreffit keskustassa

Toiveenne on kuultu! Järjestämme ensi kertaa päivällistärskyt, jotta myös töihin palanneet uurtajat voivat istuutua jakamaan ajatuksiaan muiden MiB-äitien kanssa.

Perustamme lähempänä ajankohtaa Facebook-tapahtuman. Tsekkaa siis Facebook-ryhmäämme ja klikkaa osallistun-painiketta merkiksi osallistumisestasi Mingleen.

Aika: to 30.8. klo 17-19
Paikka: Paikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa
Hinta: Lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Menneet tapahtumat