Rovaniemi

Rovaniemen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme pohjoisimmassa Suomessa. Toiminnasta vastaa pieni mutta pippurinen vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Rovaniemi FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys rovaniemi(a)mib.fi.

Yhteys:
rovaniemi(a)mib.fi
Reetta Mustonen
Henna Rinta-Säntti

 

Tulevat tapahtumat Rovaniemellä

Huom! Tapahtumien tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan jäsenille kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä sekä tapahtumakohtaisissa kutsuissa.

22.8. MiB Mingle: Kuukausikahvit

Täällä pohjoisessakin olemme saaneet nauttia vallan poikkeuksellisesta kesästä ja iltojen viiletessä muutamme pikkuhiljaa kesämökeiltä takaisin koteihin. Arki alkaa puskea jälleen päälle ja järjen pitäisi palautua kesämoodista takaisin ennalleen. Onneksi meitä ei harmita lainkaan, sillä arkeen kuuluu paljon pieniä ja ihania asioita, vietti sen sitten lasten kanssa kotosalla tai toimistolla. Nyt olisi yksi ihanista arjen piristyksistä käsillä eli MiBin ekat kuukausikahvit. Tervetuloa viettämään alkavan syksyn ensimmäistä MiB Mingleä! Tutustutaan uusiin tyyppeihin, kahvitellaan lasten leikkiessä ja jaetaan parhaat vinkkimme arjen pyöritykseen ja päiväkodin aloitukseen. Tervetuloa mukaan!

Aika: Keskiviikko 22.8. klo 17.00-18.30
Paikka: Rosso Rovaniemi, Maakuntakatu 30
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

 

27.8. MiB Reads:Unelmahommissa

Tervetuloa mukaan ensimmäiseen Mothers in Business Rovaniemen MiB Reads lukupiiriin! Tässä rennon ilmapiirin lukupiirissä käymme läpi kiinnostavia työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvoinnnin ja jaksamisen edistämiseen liittyviä teoksia.

Ensimmäisenä tutustumme Satu Rämön ja Hanne Valtarin inspiroivaan teokseen Unelmahommissa. Kirjaa on kuvattu “innostavaksi vertaisoppaaksi kaikille niiille, jotka haluavat rakastaa työtään.” Kaksi kokenutta yksityisyrittäjää kertovat, miten yhdistää intohimonsa ja elannon hankkimisen sekä tehdä työstä kertaheitolla mielekkäämpää.

Tule rohkeasti mukaan vaikka kirja olisikin jäänyt kesken, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta.

Rämö S., Valtari H. (2017) Unelmahommissa. WSOY.

Aika: Maanantaina 27.8. klo 18.00-19.30
Paikka: Hostel Cafe Koti, Valtakatu 21
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapaamme viiden viikon välein keskustelemaan heränneistä ajatuksista ja jakamaan lukemisen tuomia oivalluksia Rovaniemen kahviloissa. Otamme mieluusti vastaan lukuehdotuksia sähköpostitse rovaniemi@mib.fi tai Facebook-ryhmässämme.