Tampere

Tampereen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pirkanmaan alueella. Toiminnasta vastaa noin 45 vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Tampere FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys tampere(a)mib.fi.

Yhteys:
tampere(a)mib.fi
040 717 4873 / Anne Sivula
050 343 2068 / Elina Pahta, paikallisvastaava

HALUAISITKO TOIMIA MIB AKTIIVINA?

Oletko kiinnostunut suunnittelemaan ja toteuttamaan MiBin toimintaa ja tapahtumia? Tai onko sinulla näkemystä siitä, miten työ- ja perhe-elämän yhteensovittaminen olisi helpompaa? Tule mukaan innostavaan ja inspiroivaan MiBin vapaaehtoisten porukkaan!

Lisätietoja: tampere(a)mib.fi

”Aktiivina toimimisessa parasta on oman verkostonsa kasvaminen, toimintaan ja tapahtumiin vaikuttaminen sekä mielekäs toiminta lasten hoitamisen ja töissä käymisen ohella.”

Tulevat tapahtumat Tampereella:

Huom! Tapahtumien tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan jäsenille kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä sekä tapahtumakohtaisissa kutsuissa.

8.8. MiB After work: Päivähoidon aloitus

Alkaako päivähoidon aloitus olla ajankohtaista nyt tai lähitulevaisuudessa? Mitä kaikkea tulee muistaa ja ottaa huomioon lapsen aloittaessa päiväkodissa? Mikä on vasu? Mitä siellä päiväkodissa oikein tehdään? Monetko kurahousut sinne tarvitsee mukaan? Pärjääkö se lapsi siellä? Miten päivähoitoon voi saada sujuvan aloituksen?

Näihin kysymyksiin on nyt mahdollista saada vastauksia, kun kasvatustieteen maisterit, lastentarhanopettajat Annukka Ilomäki ja Saana Jansson tulevat kertomaan MiB-äideille päivähoidon aloituksesta. Tilaisuudessa on mahdollista kuulla ammattilaisten näkökulmia aiheesta, keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä ja tuntemuksista muiden äitien kanssa sekä kysellä kiperiä kysymyksiä lastentarhanopettajilta.

Annukka on valmistunut Jyväskylän yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi ja lastentarhanopettajaksi. Hän on työskennellyt erilaisissa ja erikokoisissa päiväkodeissa Oulussa, Jyväskylässä ja Tampereella. Tällä hetkellä Annukka on 3 ja 1 vuotta vanhojen tyttäriensä kanssa hoitovapaalla lastentarhanopettajan ja päiväkodin varajohtajan työstä.

Saana on valmistunut Tampereen yliopistosta lastentarhanopettajaksi vuonna 2012, jonka jälkeen hän on täydentänyt koulutustaan kasvatustieteen maisterin tutkinnolla ja opettajan pedagogisilla opinnoilla. Hän on työskennellyt päiväkodeissa Tampereella. Saana on vanhempainvapaalla kahden tyttärensä kanssa, joista vanhempi on 2 vuotta ja nuorempi 4 kuukautta.

Aika: Keskiviikko 8.8. klo 17–19.30

Paikka: Tampere

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä, jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 1.8. klo 10.

27.8. MiB goes Piilo-osaajat: Rekrytointi- ja osaamismarkkinat

Etsitkö osaamisellesi uutta kohdetta tai uusia haasteita? Tai metsästätkö osaajia työksesi? Oletko tavalla tai toisella törmännyt kohtaanto-ongelmaan tai osaajapulaan?

Yhtäältä työmarkkinoilla on liikkeellä paljon osaamista, ja toisaalta yrityksillä on suuri tarve osaaville tekijöille. Työnhaussa tuntuu kuitenkin usein siltä, että kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. MiB ja Piilo-osaajat tarjoavat nyt ainutlaatuisen areenan tähän kohtaanto-ongelmaan! Järjestämme elokuussa Tampereella ja Helsingissä rekrytointi- ja osaamismarkkinat, joissa on tarjolla mm.:

  • inspiroiva puheenvuoro Luontaiset Taipumukset -konseptin isältä Jari Saarenpäältä motivaatiosta ja luontaisista vahvuuksista työelämässä ja työnhaussa
  • ideointia ja yhdessä ratkaisujen etsimistä modernista rekrytoinnista ja osaamisen markkinoinnista niin osaajien kuin osaajia etsivien rekrytoijien näkökulmasta
  • kohtauttamispaikka, jossa osaajat ja rekrytoijat voivat tutustua ja laajentaa verkostojaan

Tule mukaan rekrytointi- ja osaamismarkkinoille keskustelemaan osaajien ja rekrytoijien kanssa. Luodaan yhdessä uusia toimintatapoja sekä verkostoidutaan rekrytoinnin ja työelämän osaajien kanssa!

Tapahtuma on osa Piilo-osaajien toimintaa. Piilo-osaajat on MiBistä ponnistanut työnhakuyhteisö ja osaajagalleria, joka tahtoo tehdä osaamisen markkinoinnista sekä osaajien löytämisestä helppoa, hyödyllistä ja kuplivan hauskaa!

Aika: Maanantai 27.8. klo 15–18

Paikka: Tampere

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 40 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 20.8. klo 10.

28.8. MiB Goes Markkinointiviestintätoimisto Propaganda: Strategia aidosti käytäntöön

Strategia on johdon työkalu, joka muotoillaan kerran vuodessa, josta kukaan ei ymmärrä mitään ja joka voidaan lopulta haudata pöytälaatikkoon? Ehei. Markkinointiviestintätoimisto Propagandassa strategiatyöhön on lähdetty erilaisella ajatuksella. Strategia on jatkuvasti elävä ja päivittyvä arjen apuväline. Miten? Tule kuulemaan siitä tarkemmin Propagandaan. Strategiatyöstä ja sen eläväksi elämisestä hektisessä arjessa kertovat toimitusjohtaja Samuli Korhonen sekä asiakkuus- ja kehitysjohtaja Elina Tiainen.

Aika: Tiistai 28.8.

Paikka: Haarlankatu 4, Tampere

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 10 äitiä, jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 21.8. klo 10.

30.8. MiB Goes Store of Hope

Store of Hope on tamperelainen eettisen ja voimaannuttavan designin verkkokauppa. Yrityksen tuotteet tuotetaan Nepalissa erilaisilla kansalaisjärjestöillä ja pienillä yrityksillä reilun kaupan periaattein. Jokaisella tuotteella on oma, ainutkertainen tarinansa. Lähde mukaan viettämään hauskaa iltaa ja tutustumaan Store of Hopen Concept Roomiin, joka on myymälä, joka tuntuu kodilta. Samalla kuulet Store of Hopesta yrityksenä. Voit tustustua aiheeseen ennakkoon osoitteessa: www.storeofhope.com

Aika: Torstai 30.8.

Paikka: Kyttälänkatu 1 A, (3. krs), Tampere.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 20 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 23.8. klo 10.

Menneet tapahtumat