Vaasa

Vaasan paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjanmaalla. Toiminnasta vastaa reilusta 10:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Vaasa FB-ryhmään.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppanuudesta, ota yhteys vaasa(a)mib.fi.

Yhteys:
vaasa(a)mib.fi
044 085 0011 / Katri Sarkkinen

 

Mielenkiintoisia tehtäviä avoinna MiBin Vaasan paikallisjaostossa!

Haluatko mukaan upeaan MiB aktiiviryhmään ja samalla hankkia uutta kokemusta, mistä on työmarkkinoilla hyötyä? Haemme nyt MiBin Vaasan paikallisjaostoon uusia ja energisiä henkilöitä useampaan eri rooliin. Avoinna mm. tapahtumavastaavan rooleja. Lisäksi uusia tapahtumajärjestäjiä kaivataan mukaan.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä: vaasa@mib.fi tai 050 316 1106 / Niina. Kerromme mielellämme lisää!

 

Tulevat tapahtumat Vaasassa 

MiB mingle: syksyn toiminnan suunnittelua

Haluatko vaikuttaa MiBin syksyn tapahtumatarjontaan? Nyt siihen on mahdollisuus. Olet tervetullut jakamaan ajatuksesi, ilmiantamaan tuttusi, tarjoutumaan puhujaksi tai muuten vaan ideoimaan tulevaa rennosti yhdessä aktiivien kanssa.

Käythän vastaamassa etukäteen oheiseen kyselyyn, jotta saamme hyödynnettyä ajan tehokkaasti. Toivottavasti vastaat myös kyselyyn, vaikka et pääsisikään paikalle, tai jaat ajatuksesi vaasa@mib.fi.

Linkki kyselyyn: Vaikuta tapahtumatarjontaan

Aika: Ma 13.8. klo 17-18.30
Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Avoin kaikille
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Facebook-tapahtumaan tai vaasa@mib.fi. (ei pakollinen)

29.8. MIB goes DL-yhtiöt – keskusteluilta kasvuyrityksistä ja muutosjohtamisesta

Tervetuloa keskustelemaan kasvuyrityksistä ja muutosjohtamisesta! Keskustelua vetää DL-yhtiöiden projektikoordinaattori Anna Tapio, joka on ollut vuodesta 2012 mukana kehittämässä Cash-In Consultingin sisäisiä prosesseja ja digitaalisia palveluita. Nopeasti kasvavassa yrityksessä eletään jatkuvassa muutoksessa, ja henkilöstöltä vaaditaan joustavuutta organisaation ja prosessien jatkuvasti kehittyessä. Opittuaan muutosjohtamisen haasteita kantapään kautta Anna on pyrkinyt aktiivisesti kehittämään viestintä- ja vuorovaikutustaitojaan, joita tarvitaan päivittäin sekä työssä että äitinä.

DL Software ja Cash-In Consulting – yhdessä DL-yhtiöt – ovat tarjonneet palveluita yrityksille jo yli 30 vuoden ajan. Laaja palvelukokonaisuus sisältää mm. monipuoliset tietojärjestelmäratkaisut, toiminnanohjausjärjestelmän sekä taloushallinnon ja perinnän palvelut. DL-yhtiöt työllistävät yli 100 asiantuntijaa, joista suurin osa työskentelee Vaasan Suvilahdessa.

Kasvuvauhti on ollut hurja varsinkin Cash-Inilla, jonka henkilöstömäärä on kahdeksan vuoden aikana kasvanut neljästä lähes 40 työntekijään ja liikevaihto 250 000 eurosta 3,8 miljoonaan euroon. Kauppalehti onkin useana vuonna listannut Cash-Inin Pohjanmaan menestyjäyritysten joukkoon.

Aika: keskiviikko 29.8. klo 17–18.30
Paikka: Cash-In Consulting, Suvi-Center, Teirinkatu 6, 65350 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen, sekä 12 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 22.8. klo 18.

 

Menneet tapahtumat