MiBiT yhdistää!

MiBiT on mibiläisten oma virtuaalinen kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät inspiroivat kohtaamiset, vertaistuki ja itsensä kehittäminen. MiBiTissä voit löytää etsimäsi kaltaisen henkilön tai tulla itse löydetyksi juuri sinunkaltaista henkilöä etsivälle. Palvelu on toteutettu yhteistyössä Futuricen Spice -ohjelman kanssa.

Palvelu julkaistiin MiBin jäsenten käyttöön maaliskuussa 2018.

Kirjaudu MiBiTiin

Palveluun rekisteröidytään jäsenrekisteriin ilmoitetulla sähköpostiosoitteella.

Mitä ja miksi MiBiT?

Palveluun voi rekisteröityä MiB ry:n jäsen.

Mitä: Mitä minun kannattaa itsestäni kirjoittaa?
Kirjoita persoonallinen ja napakka kuvaus itsessäsi: kuka olet, mitä teet ja missä asioissa toivoisit yhteydenottoa.

Miten: Miten löydän minua kiinnostavan henkilön?
Voit selata muita mibiläisiä https://mibit.mib.fi/mibilaiset -kohdassa. Voit myös asettaa eri hakuehtoja tarpeesi mukaan esim. toimiala, tehtäväluokka tai paikkakunta. Voit myös luoda oman ilmoituksen, jossa etsit itsellesi sopivaa henkilöä (esim. toista perhevapaalla olevaa lähialueeltasi tai oman ammattialasi edustajaa).

Miksi: Miksi minun kannattaisi tehdä ilmoitus?
Ilmoitus voi auttaa sinua saamaan vastauksen kysymykseesi sekä löytämään asiantuntevat henkilöt auttamaan sinua eteenpäin.

Mihin: Mihin minun kannattaa palvelua hyödyntää?
Verkostoitumiseen, verkostoitumiseen ja verkostoitumiseen. Mikäli haluat tutustua samalla alalla oleviin muihin mibiläisiin, kasvattaa ammatillista verkostoasi tai vaikkapa löytää samanhenkistä seuraa omalta paikkakunnaltasi, sinun kannattaa aloittaa MiBiTin käyttö, MiBiT yhdistää. Palveluun kirjautuneet henkilöt haluavat tulla löydetyksi ja haluavat löytää itselleen uusia kontakteja.

Missä: Missä voin jatkaa keskustelua, kun löydän kiinnostavan henkilön.
Lähetä käyntikortti sinua kiinnostavalle ihmiselle viestin kera. Käyntikortistasi vastaanottaja näkee yhteystietosi ja on toivottavasti sinuun yhteydessä, jotta voitte sopia esimerkiksi tapaamisen.

Milloin: Milloin palvelua olisi hyvä alkaa käyttää?
Palvelun käyttö kannattaa aloittaa välittömästi. Näin voit tulla löydetyksi. Sinun osaamisesi voi tarjota jo nyt vastauksen toisen kysymykseen.

Kuka: Kuka auttaa minua, jos en osaa käyttää palvelua?
Tarkasta ensin tarjoaako https://mibit.mib.fi/tietoa vastauksen kysymykseesi. Tarjoamme tukea myös MiBiT(a)mib.fi osoitteen kautta.