MiB etsii kevätseminaarin työryhmän jäseniä sekä projektipäälliköitä!

 Etsimme vielä kävijäkokemustiimiin vetäjää sekä jäseniä. Hakuaikaa jatkettu 30.1.2019 saakka

MiB suunnittelee näyttävää ja vaikuttavaa seminaaria perheystävällisen työelämän tiimoilta. Seminaari järjestetään 15.5.2020 ja paikaksi on varattu Finlandia-talo. Kyseessä on avoin tilaisuus ja paikkoja on yli 300 osallistujalle! Seminaarin kumppanina on ELY-keskus.

Ilmoittaudu mukaan seminaarityöryhmään ja pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan kevään päätapahtumaa huippuseurassa yhdessä mibiläisten kanssa! 

Nyt etsimme tiiminvetäjiä ja työryhmän jäseniä projektitiimiin:

 

KÄVIJÄKOKEMUSTIIMIN PÄÄLLIKKÖÄ JA JÄSENIÄ

Kävijäkokemustiimi varmistaa onnistuneilla käytännön järjestelyillä mieleenpainuvan kokemuksen tapahtuman osallistujille. Kävijäkokemustiimi vastaa muun muassa ilmoittautumiskäytännöistä, tilaan liittyvistä järjestelyistä sekä mahdollisesta jaettavasta materiaalista.

 

(TIIMI JO KOOSSA: OHJELMATIIMIIN PÄÄLLIKKÖÄ)

Ohjelmatiimi vastaa timanttisen ohjelmakokonaisuuden suunnittelusta päivälle. Tiimi ideoi kutsuttavia puhujia, esitysmuotoja ja yleisön aktivoimisen keinoja. Puhujien ja muiden esiintyjien kontaktointi sekä puhujayhteydenpito ovat osa ohjelmatiimin työkuvaa. 

 

(TIIMI JO KOOSSA: VIESTINTÄTIIMIN PÄÄLLIKKÖÄ JA JÄSENIÄ)

Viestintätiimillä on hallussaan päivän markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen. Viestintätiimi tuottaa niin kirjoitettuja kuin visuaalisia sisältöjä sekä hyödyntää MiBin viestintäkanavia. Viestintätiimin vastuulla on myös mediakutsut ja -tiedotteet sekä median edustajien avustaminen.

Osallistuminen on mahdollista oman ajankäytön ja kapasiteetin mukaan. Kaikki haettavat tehtävät ovat vapaaehtoistehtäviä ja koko seminaari järjestetään pääosin vapaaehtoisvoimin.  Saat toimintaan perehdytyksen ja tukea, pääset verkostoitumaan ja vaikuttamaan perheystävällisemman Suomen rakentumiseen. 

Tiimi työskentee pääosin etänä MiBin Slack-alustalla. Järjestämme myös live-tapaamisia Helsingissä, joihin tarjotaan tarvittaessa myös etäyhteys, mikä mahdollistaa osallistumisen työryhmään myös muilta MiB-paikkakunnilta. 

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella ma 30.12. mennessä. Projektitiimiin otamme mukaan kaikki halukkaat ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös tiiminvetäjän paikat voidaan täyttää jo hakuaikana, mutta ilmoitamme valinnasta viimeistään 31.12.

 

Siirry lomakkeeseen

 

Olet tervetullut osallistumaan ke 8.1. klo 16.30-18.30 Helsingissä järjestettävään avoimeen suunnittelutapaamiseen. Tapaamiseen on myös etäyhteys. Ilmoita osallistumisestasi lomakkeella ja toimitamme saapumisohjeet lomakkeessa jättämääsi sähköpostiin.

 

Lisätietoja:

Jonna Lampinen, toiminnanjohtaja, jonna.lampinen@mib.fi tai p.040 772 5299

Sanna Kranjc, hallituksen vaikuttamisvastaava, sanna.kranjc@mib.fi tai p. 050 535 1988