Mibimäistä toimintaa aloitellaan Porin alueella

Äiti tai äidiksi tuleva, tahdotko verkostoitua Porin alueella?

Haluaisitko mielekästä tekemistä vanhempainvapaan ajalle, ajatustenvaihtoa samanhenkisten äitien kanssa, mahdollisuuden kehittää itseäsi, tai tukea uran ja perheen yhteensovittamiseen?

Mothers in Business eli tuttavallisemmin MiB on luotu rakkaudesta uraan ja perheeseen. Yhdistämme urahenkisiä äitejä ja tarjoamme mahdollisuuden sekä ammatilliseen, että henkilökohtaiseen kehittymiseen perhevapaiden aikana ja työelämään paluun jälkeen. Voimaannutamme äitejä yhteensovittamaan uran ja perheen, ja edistämme uraäitien asemaa työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa.

MiB on perustettu 2014 äitien halusta luoda toimintaa äideille, jotka haluavat kehittää itseään ja jonne voisi ottaa lapsenkin mukaan. Vuodessa verkostosta tuli virallinen yhdistys, joka on kehittynyt ja laajentunut pääkaupunkiseudulta pitkin Suomea.

Nyt on vuoro valloittaa Satakunta ja Porin alueella ollaan luomassa mibimäistä toimintaa äitien iloksi. Vasta perustettu FB-ryhmä keräsi ensimmäisen vuorokauden aikana jo 30 asiasta kiinnostunutta äitiä.

Jos olet äiti, tai tulossa äidiksi, haluat kehittää itseäsi jatkossakin, olet jäsenemme! Jos haluat tutustua samanhenkisiin äiteihin ja kehittää osaamista, liity mukaan MiBiin. 

Tulemme järjestämään keskustelutilaisuuksia, yritysvierailuja, koulutuksia, työpajoja, illanviettoja ja muita tilaisuuksia. Lähtökohtana on, että tilaisuuksiin voi osallistua lapsen kanssa.

Tutustu tarkemmin MiBin toimintaan osoitteessa www.mothersinbusiness.fi ja liity MiB Pori Facebook-ryhmään: www.facebook.com/groups/mibpori/

 

Lisätietoja:

Anna Sillanpää, paikallinen aktiivi, anna@sahko-av.fi, 050 583 3365
Annica Moore, MiB ry:n toiminnanjohtaja, annica.moore@mib.fi, 050 352 5347

Oletko itse äiti tai istuuko vieressäsi äiti?

Tule keskiviikkona 11.3. klo 17 alkaen tapaamaan meitä Caffe Localeen, ja kuulemaan miten lähdemme toimintaa kehittämään.