Entistä helpommin MiBin toimintaan mukaan - tervetuloa uudistettuihin paikallisjaostoihin!

Mothers in Business uudistaa 14.3. alkaen paikallistoimintaansa. Aiemmin suurimpiin kaupunkeihin keskittynyt toiminta avartuu kohtaamaan laajemman työn ja perheen yhteensovittamisesta sekä itsensä kehittämisestä kiinnostuneen yhteisön, ja samalla paikallisjaostojen nimet muuttuvat.

Ylpeänä esittelemme uudistuneet paikallisjaostomme: Uusimaa, Varsinais-Suomi,  Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Savo ja Keski-Pohjanmaa sekä jo aiemmin muutoksen läpikäyneet Etelä-Karjala, Keski-Suomi, Satakunta, Lappi,  Kymenlaakso ja Päijät-Häme.

Paikallisten toimintojen ja nimien yhtenäistämisellä mahdollistamme toimintamme valtakunnallista laajenemista ja yhdistyksen strategista jäsenkasvua ja korostamme mibimäistä yhteisöllisyyttä. Laaja-alaisten paikallisjaostojen sisällä on helpompi aloittaa toimintaa uusilla paikkakunnilla, jolloin yhä useampi ruuhkavuosien ja työelämän ristipaineissa tarpova äiti voi löytää MiBin omakseen ja päästä osaksi vertaistuesta.

Toiminta nykyisillä MiB-paikkakunnilla ympäri Suomea jatkuu normaalisti, ja uudistus mahdollistaa urahenkisten naisten kohtaamiset ja verkostoitumisen myös uusilla alueilla.

Haluaisitko sinäkin mukaan osaamista kehittävään ja verkostoivaan yhteisöön? Mikäli paikkakunnallasi ei vielä ole MiB-toimintaa, voit aloitella kevyesti ja helposti myös itse kutsumalla muita alueesi äitejä vapaamuotoiseen mingleen! Lisätietoa mingleistä verkkosivuiltamme sekä meilitse info@mib.fi. Ole yhteydessä – mahdollistetaan toiminta yhdessä!


Mothers in Business (MiB) yhdistää yli 4000 urahenkistä äitiä, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Järjestö tarjoaa mahdollisuuksia työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistää äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa. www.mothersinbusiness.fi