Mothers in Business yhteistyöhön rekrytointiyritys aTalentin kanssa

aTalent ja Mothers in Business -verkosto ovat aloittaneet elokuussa 2022 vuoden kestävän yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on tuoda esiin molempien tahojen tunnettuutta perheen ja uran yhteensovittamisen puolestapuhujina.

Rekrytointiyritys aTalent luo parempaa työelämää yhdistämällä osaavat tekijät oikeisiin yrityksiin jo pian 20 vuoden kokemuksella. aTalent on tunnettu erinomaisesta hakijakokemuksesta ja laadukkaasta rekrytointipalvelusta.

Vuoden aikana tehdään yhteistyössä kaksi uraan liittyvää tapahtumaa, jotka ovat avoimia kaikille MiB ry:n jäsenille. Syksyn yhteistyötapahtumassa käsitellään mm. irtisanoutumista ja töissä tylsistymistä.

Kevään tapahtumassa puhutaan palkoista, palkkaodotuksista ja palkkaneuvotteluista. Lisäksi aTalent välittää vuoden aikana erityisesti MiBin jäsenille valikoituja, kiinnostavia asiantuntija- ja päällikkötason työpaikkoja sekä sisältöjä työelämään ja uraan liittyen.

Mothers in Business -verkoston toiminnanjohtaja Annica Moore:

“Meille on tärkeää, että teemme luontevaa yhteistyötä tahojen kanssa, jotka voivat tuottaa jäsenillemme aitoa lisäarvoa. Uskon, että yhteistyö aTalentin kanssa tuo jäsenillemme lisää kiinnostavia sisältöjä, tapahtumia sekä mahdollisuuksia omalla uralla etenemiseen.”

Tutustu aTalenttiin lisää aTalentin verkkosivuilla: www.atalent.fi