MiB etsii vahvistusta viestintä- ja markkinointitiimiinsä!

Haluatko mukaan upeaan MiB-aktiivijoukkoon ja samalla hankkia uutta kokemusta, josta on hyötyä myös työmarkkinoilla? Tule tekemään kasvavan yhdistyksen vaikuttavaa viestintää! MiB rekrytoi nyt  kasvunsa tueksi uusia vapaaehtoisia valtakunnalliseen viestintä- ja markkinointitiimiinsä.

MiBin viestintä- ja markkinointitiimin jäsenet hoitavat vapaaehtoistehtäviään joustavasti omalla työskentelytahdilla muun perhearjen ohella ja sen sallimissa rajoissa. Pääset työskentelemään innostavien aiheiden parissa ja hyvässä porukassa. Voit kehittää jo olemassa olevia taitojasi ja oppejasi tai oppia jotain aivan uutta, mikä tukee työmarkkinoilla sukkuloimista.


Suunnittelemme markkinointia ja viestintää yhdessä, joten pääset tutustumaan myös ketterään tapaan tehdä sisältöjä. Tehtäviä voit hoitaa miltä tahansa paikkakunnalta, sillä tiimimme työskentelee lähes kokonaan verkossa.

Lisää otsikko (6).png
Lisää otsikko (5).png

Tällä hetkellä etsimme osaajia seuraaviin vapaaehtoistehtäviin: SOMETIIMI
Twitter-vastaavien työpari, 2 hlö

Sauhuaako näppis ja saat kiteytettyä sanottavasi 280 merkkiin? Twitter on MiBin aktiivinen vaikuttamisen kanava, jossa nostamme esiin ja jaamme MiBin ajankohtaisia asioita liittyen tasa-arvoon sekä perheen ja työn yhdistämiseen. Kanavalla jaamme MiBin arvomaailmaan sopivia artikkeleita mediasta ja osallistumme somekeskusteluun mahdollisuuksien mukaan sekä heitämme palloa mielenkiintoisista asioista eteenpäin ja verkostoidumme.

Twitter-vastaavat voivat itse sopia työnjaosta. Pääasiallinen toimenkuva käsittää sisällön koordinoinnin, julkaisemisen sekä kehittämisen. Jos intohimonasi on napakoiden tekstien ja kuvien rakentamat viestit, on tämä sinun juttusi!

Voit hakea tehtävään vaikka heti! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja yhteystietosi osoitteella info(at)mib.fi viimeistään 7.8.2020 mennessä otsikolla “MAVI TWITTER REKRY”. Lisätietoja tehtävistä antaa 
* Viestinnästä vastaava hallituksen jäsen Milla Vainio, milla(at)mib.fi
* Twitter-vastaava Susanna Sankala susanna.sankala(at)gmail.com

Huomaathan että kyse on vapaaehtoistoiminnasta, josta ei makseta palkkaa.