Mitä on perheystävällinen johtaminen?

Koronakevät ajoi monet vanhemmat tilanteeseen, jossa työ ja perhe olivat entistä enemmän yhtä ja samaa arkea. Myös työyhteisöissä nousi esille erilaiset perhetilanteet ja hyvät esihenkilöt olivat mukana tukemassa perheitä tilanteessa. Olemme koonneet 12 kohdan listan, kuinka johtaa perheystävällisyyttä. Lue aiheesta lisää.

Koulujen lomakausi alkoi - mitä esihenkilön tulee ainakin ymmärtää työn ja muun elämän tasapainosta?

Pienten kouluikäisten vanhemmilla on meneillään kova sumpliminen, kun lasten pitkät kesälomat alkoivat ja ne pitäisi saada sopimaan yhteen oman lyhyemmän loman kanssa. Etenkin nyt, mutta myös muina aikoina, vanhemmat toivovat joustoa työnantajilta, esimerkiksi sen muodossa, että etätöitä voisi tehdä helpommin. Mitä muuta työpaikalla voitaisiin tehdä, jotta arjen ja työn yhdistäminen sujuu helpommin? Lue lisää aiheesta; mukana jäseniemme kommentteja.

Mikä on verkostoitumisen merkitys perhevapailla? 

Mikä on verkostoitumisen merkitys perhevapailla? 

Reetta Kilpeläinen on tutkinut pro gradussaan äitien aineettoman pääoman kehittymistä MiB-verkostossa. Mikä on verkoston vahvuus? Miten verkosto voi hyödyttää äitien urakehitystä? Voiko verkosto ruokkia äitejä jopa entistä parempiin suorituksiin? Kyllä! Lue lisää tutkimuksen keskeisimmistä havainnoista täältä.

Pidä huolta itsestäsi lomautuksen aikana

Pidä huolta itsestäsi lomautuksen aikana

Elämme epävarmaa aikaa. Kukaan ei osaa sanoa milloin normaali arki taas koittaa, ja muutos aiheuttaa ihmisille vaihtelevasti stressiä ja huolta tulevasta. Sen lisäksi että elämme poikkeusoloissa, moni on saattanut joutua lomautetuksi. Olisiko kuitenkin mahdollista rauhoittaa mieli ja ottaa kaikki hyöty irti vallitsevasta tilanteesta? Lue lisää täältä!